Quote:
Originally posted by Lef
δε με εκρινες απο ενα θεμα αλλα απο 2? και αυτο τωρα εχει διαφορα? το 1 με το 2?
\"ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη \" εγω susperia δε διαφωνησα με την αποψη σου [ \"δε συμφωνω με το χαρακτηρισμο κους κους φυσικα\" ] διαφωνησα με τον τροπο που τον δουλευετε τωρα, οπως και τον τροπο που εβριζες το Σηφη. Νομιζω μπορω να εκφραζω την αποψη μου. Παρατηρεις οτι αυτο που ειπα δεν υπαρχει σαν επιλογη στο \"ή υποστηριζεις κατι ή το πολεμας, εκτος κι αν δεν εχει αποψη \" ?
Ρολο σε αυτο το φορουμ δεν εχω παρα να ειμαι ο εαυτος μου . εκφραζω τις σκεψεις μου χωρις να θελω ουτε να πεισω ουτε να μειωσω κανεναν ουτε να προκαλεσω ουτε καν να συμφωνησω/διαφωνησω, προσπαθω να εχω ανοιχτα τα ματια μου κανω ερωτησεις και αφηνω επιλογες στον κοσμο ..και αυτο νομιζω εχω το δικαιωμα να το κανω.
και αφου με ρωτας και με ξαναρωτας προβλημα δεν εχω μαζι σου, και πως να εχω προβλημα με αλλον μεσω ιντερνετ..? απτην εμπειρια μου στον ιντερνετ αυτο συμβαινει οταν θες να επιβαλλεις την αποψη σου σε καποιον και αυτος δε συμφωνει....