Ναι, βεβαια... Εννοειται!Quote:
Originally posted by liberchild
Oταν λες τα πάντα, και αν υποθέσουμε οτι είσαι ειλικρινής, θα μπορούσες να της είσαι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος αν στο ζητούσε?
Printable View
Ναι, βεβαια... Εννοειται!Quote:
Oταν λες τα πάντα, και αν υποθέσουμε οτι είσαι ειλικρινής, θα μπορούσες να της είσαι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος αν στο ζητούσε?
Αφού απεκατέστησα ποιός είπε τι.......
να παραθέσω το καπέλο μου στη liber για αυτό που έγραψε ..... (και ας μη συνεχίσω για το τι άλλο θα μπορούσε να περιλαμβάνεται στα πάντα...... μιας και είναι τα πάντα)Quote:
Quote:
Originally posted by picker
Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της. Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι. Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Quote:
\"Οταν μια γυναικα μου δινεται μπορω να γινω χαλι να με πατησει.\"
\"Ειμαι εγωιστης και θελω τη γυναικα να μου υποτασεται, να αποδεχεται μια εστω ελαφρια υπεροχη της προσωπικοτητας μου απεναντι της.\"
πως ακριβως δεχεσαι να σε παταει???
δια της υποταγης της??
Κατα τα αλλα,
αν οντως η προσωπικοτητα σου ειναι τετοια που μια γυναικα θα το δει, αυτο δεν μπορεις να το διεκδικεις απολυτα...
Ειναι κατι που συμβει αυθορμητα απο την Χ γυναικα που θα σε εκτιμησει σαν προσωπικοτητα, και θα πει ναι ο πικερ αξιζει.
Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι.
δεν λενε οχι γιατι πεφτει το σχετικο τιμημα.
επισης λαβε υποψη σου οτι δεν λενε οχι εφοσον μιλαμε για την στιγμη που το ταξιμετρο γραφει.
Αντιστοιχα και ενα ταριφα να παρεις, οσο δουλευει το ταξιμετρο του σε παει οπου θες, δεν λεει οχι.....
Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
ναι το ειπαμε και πιο πριν....
θα εκανες τα παντα για αυτην αρκει να σου υποτασσοταν, να σου εκανε τα κεφια οπως εσυ νομιζεις.
Αν τωρα αυτη εχει απαιτησεις, πχ σου πει παμε μια βολτα και εσυ εισαι κουρασμενος παλι θα κανεις τα παντα για αυτην??
Ποιο σωστο ειναι να πεις οτι θα εκανες τα παντα για αυτην εφοσον ειναι στα μετρα σου η στα κεφια σου.
Δυστυχως οι Ελλ(εει)νιδες ειναι ατιθασες και εχουν παρει πολυ αερα τελευταια.
αρκετες ελληνιδες εχουν μπλεξει σε ενα λαιφσταιλ εποχης, αλλη δουλεια αυτο. Αν θες και εγω δεν θα ασχολιομουν, αλλα απο την αλλη επειδη δεν μου κανουν δεν θα τις πω και πουτανες.
Γενικευεις - τσουβαλιαζεις ασυστολα οτι δεν βοηθαει να ισχυροποιεις το σεναριο που σε κανει να νιωθεις καλα.
Γι\' αυτο βλεπεις ολο και περισσοτερους αντρες να τις αφηνουν για καποιες αλλοδαπες, οι οποιες ειναι και ομορφοτερες αλλα και πιο καλοβολες και υποτακτικες.
οι οποιες και παλι επειδη ειχαν το ψωμι - παντεσπανι ειπαν οτι αντε μπας και φαμε καμια φρυγανια...
Και τι νοημα εχει να κανεις μια σχεση οταν αυτη βασιζεται στον εξαναγκασμο?
Πρεπει να καταλαβουν οι δικες μας οτι τον αντρα δεν τον κερδιζεις με τον τσαμπουκα αλλα με την υποταγη.
Αυτο εχουν βγαλει οι στατιστικες σου???
Αν οντως σε ενδιαφερει να υποταξεις μια γυναικα, τοτε μαθε τον τροπο - ο οποιος θελει πολυ κοπο και οχι ετσι αερα πατερα οπως νομιζεις εσυ.
Για να υποταξεις μια γυναικα, πρεπει να την εμπνευσεις για αυτο, εσυ αυτο το θεωρεις προαπαιτουμενο.
Λυπαμαι που θα στο πω αλλα με αυτους τους ορους επαιξες και εχασες.
Θα συμφωνήσω με τις παρατηρήσεις όλων και ιδιαίτερα του justme .
Το θέμα είναι όμως κατα πόσο είσαι ανοικτός για να ακούσεις τις απόψεις των άλλων ......... και μου φαίνεται οτι δεν είσαι .........
Μάλλον, προσπαθείς με κάθε τρόπο να προστατεύσεις αυτόν τον ιδιαίτερα ευθραυστο εγωισμό σου και παρόλου που δηλώνεις ειλικρινής , αδυνατείς να αντιμετωπίσεις την αλήθεια , οταν κινδυνεύει να πληγώσει τον ευπαθή εγωισμό σου .
Και για να ελαφρύνω το κλίμα : ο πίκερ είπε \'\'ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες \'\' \'\'τις πουτάνες τις σέβομαι\'\' \'\'η μάνα μου είναι *******\'\'
ΑΡΑ : Την μάνα του την σέβεται . (Αδικα τον πυροβολείτε :P)
Λοιπον, αγαπητέ pic.... εεε ..Π*****ΑΣ γυιέ (****)Quote:
Η μανα μου ειναι ... *******
ήθελα να πώ (για να μή σου χαλάσω και το χατήρι μιας και έτσι αυτοπροσδιορίζεσαι )
.... Ή κάπου μας τα μπερδεύεις ή κάπου μπερδεμένα τάχεις μέσα σου ....
Από τη μιά ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ χαρακτηρίζοντας συλλήβδην ΟΛΕς τις γυναίκες σαν τη .... μάνα σου ... :
κι από την άλλη ως ΤΕΤΟΙΕΣ δηλώνεις οτι τις ΣΕΒΕΣΑΙ :Quote:
Η μανα μου ειναι ... ******* οπως ολες σας :-)
Μήπως εσυ, ώς ΕΓΩΙΣΤΗΣ, δεν είσαι και τόσο ΕΓΩΪΣΤΗΣ όσο δηλώνεις, αλλά απλά ενας κακομοιρούλης χωρίς τίποτα αλλο εκτος από ΧΡΗΜΑΤΑ,Quote:
Tις πουτανες τις σεβομαι παρα πολυ και εκτιμω απεριοριστα αυτο που κανουν για μενα..... Τις πουτανες τις αγαπω γιατι ακριβως μου υποτασονται, κανουν ο,τι ακριβως τους ζητησω χωρις να λενε ποτε οχι.
τα οποια ΤΕΛΙΚΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ και στα οποία ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ οι κυρίες αυτές , ΟΧΙ γιατι το κάνουν για ΣΕΝΑ , αλλά ως ΑΨΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που σέβονται το .... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ τους ;;; ( .. και μη μου πείς οτι δεν είναι έτσι και σου ..\"κάθονται\" κάνοντας ... \"ψυχικό\" ... γιατι επιβαρύνεις περισσοτέρο τη θέση σου κι από \"εγωϊστης\" μάλλον για ... \"ξεφτύλας\" θάταν καταλληλότερο να δηλώνεις οτι είσαι ...)
... που φυσικά αν σου ζητούσε και χρήματα όπως αυτές ... θα σου κακοπήγαινε ενώ με τις κυρίες αυτές .... ΟΧΙ !!!!Quote:
Μια τετοια γυναικα θα ηθελα να βρω και εξω, θα εκανα τα παντα γι\' αυτη.
Εκεί είναι η διαφορα ....
Τη ΜΑΓΚΙΑ και τον ΕΓΩΪΣΜΟ, έλα να τα μετρήσουμε πόσο ΑΝΤΕΧΟΥΝ στο ..... Τ-Σ-Α-Μ-Π-Α !!!!
Αλλίως .... Δική σου ή επίλογη ... Δικαίωμά σου είναι ... ΑΛΛΑ ...
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ -και το \"λιγο\"- (ΣΟΥ) .... ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ...!
Και μη γενικεύεις ....
--------------------
(****)
Συγνώμη για την έκφραση , σε καμία περίπτωση ΔΕ με αντιπροσωπεύει και ΠΟΤΕ δε τη χρησιμοποιώ ...
Εδω απλά επανέλαβα τα ΛΕΓΟΜΕΝΑ σου .... για λόγους έμφασης στα λεγόμενα μου ...
Θελω να μου κατσει μια γυναικα ανευ ορων (αντε να της δωσω και 20 ευρω), αυτο θα με συγκινησει πολυ. Μια ******* μονο για μενα, ειναι το ονειρο μου!
αν το μόνο που έχεις να δώσεις είναι 20 ευρώ και
το μόνο που μια \"επαγγελματίας\" μπορεί να σου δώσει κοστολογείται 20 ευρώ
... τότε τι να λέμε ... ;
ή οτι έπεσες σε ... φτηνιάρα ή τόσο σου ... αξίζει !
... περί ορέξεως όμως ... πάσο ! κι εύχομαι καλή ευόδωση των ονείρων σου ... !
:)
Quote:
Μια ******* μονο για μενα, ειναι το ονειρο μου!
Βρε λοιπον μια κοπελα απο τις αν. χωρες και παντρεψου την.
Που ειναι το προβλημα??
Οκ δεν θα σε παρει για τα ομορφα ματια σου (ουτε και για το διευρυμενο οριζοντων μυαλο σου) αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες....
το ονειρο σου ειναι πολυ κοντα...
;)
Πρεπει ομως να ερθει εκεινη σε μενα και μαλιστα να με παρακαλεσει. Δεν ειμαι πλεον διατεθειμενος να κανω ουτε κοπλιμεντο σε γυναικα!
Quote:
Η μανα μου ειναι καλη γυναικα αλλα... ******* κι αυτη οπως ολες σας :-)
Kοιτα... θα σου πω το εξης: Περισυ καταφερα στα 29 μου να κανω την πρωτη μου σχεση. Χωρισαμε μετα απο 15 μερες επειδη πηγα σε μπουρδελο και της το ειπα γιατι ενιωσα τυψεις. Ποιος αλλος θα το ελεγε?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;Quote:
Βασικα δεν εχεις καταλαβει τιποτα για μενα. Εγω ειμαι ο ΠΛΕΟΝ συναισθηματικος.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;
Quote:
Πρεπει ομως να ερθει εκεινη σε μενα και μαλιστα να με παρακαλεσει. Δεν ειμαι πλεον διατεθειμενος να κανω ουτε κοπλιμεντο σε γυναικα!
και γιατι να σε παρακαλεσει??
δες το αλλιως,
μπορει να βρει ενα αντρα που της ερχεται πιο πολυ σε οτι ζηταει και δεν χρειαζεται παρακαλια.
Εσυ πως το κοβεις αν συνεχισεις ετσι??
Τα πραγματα ειναι απλα παντως και αυτο να το θυμασαι.
:o:o:o:oQuote:
Quote:
Originally posted by Helena
:o:o:o:oQuote:
Α, τώρα ήρθες εσύ ? κάτσε...
:P
Παμε ενα στοιχημα οτι εσυ πληρωνεις περισσοτερα για να σου καθεται η γκομενα σου?Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ;
Μιας και το συγκεκριμένο άπτεται της ιδιοτροπίας μου (στοιχήματα) και για όρους αμεροληψίας (που είναι απαραίτητοι στα στοιχήματα) να παραθέσω ότι θα χρειαστεί να μετρηθείQuote:
Παμε ενα στοιχημα οτι εσυ πληρωνεις περισσοτερα για να σου καθεται η γκομενα σου?Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
α) ο χρόνος και η αξία του που αφιερώνεται από τον manthes (και όποιον από εμάς σαν και αυτόν) στις γυναίκες
β) ο χρόνος και η αξία του που ΘΑ (στάνταρ όμως) χρειαστεί να αφιερωθεί από τον picker για την επίλυση των ψυχολογικών προβλημάτων που θα έχει αν ξεκινήσει (ή συνεχίσει) με αυτή τη κοσμοθεωρία περί γυναικών, μαζί φυσικά με το ιατρικό - φαρμακευτικό κόστος.
Πιστωτικά επίσης θα πρέπει να μετρηθεί
α) Το ψυχολογικό ώφελος εκφρασμένο σε χρήματα που έχει ο manthes (και όποιος από εμάς σαν και αυτόν) έχει μία σύντροφο και όχι απλά μία πλαστική κούκλα