Quote:
Originally posted by gaspe
Καλησπέρα σε όλους
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Λάκη και ΒΙΟΝΙΚ
Είναι αδύνατο σε όλους όσους έχουν παραπάνω κιλά να μην έχουν ενοχλήματα στο στομάχι (καούρες) μετά από βαρύ βραδινό φαγητό, αυτό λέγεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου λόγο κήλης του διαφράγματος του οισοφάγου Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε όλους τους παχύσαρκους. Ο φίλος ο ΒΙΟΝΙΚ είπε κάπου παραπάνω ότι είχε τέτοια συμπτώματα.
ΑΠΟ ΚΑΟΥΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ?
Όμως κανένας δεν είπε ότι δακτύλιος δεν μπαίνει ή ότι θα υπάρχει πρόβλημα από την επιστροφή του φαγητού στον οισοφάγο, ή ακόμα ότι θα σπάσουν τα ράμματα και θα μετακινηθεί ο δακτύλιος.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ?.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΩΓΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ??1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ???
ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ?
Είναι αμαρτία για 30 κιλά συνολικά (σε ύψος 1.90 μ) να χρειάζεται να κάνω γαστροπλαστική Σλίιβ με χολοπαγρεατική παράκαμψη ? μη αναστρέψιμη επέμβαση.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το πράγμα θέλει ψάξιμο ανάμεσα στους γιατρούς αλλά και ανάμεσα στους ασθενείς που έχουν δακτύλιο για χρονικό διάστημα πάνω από 1,5 ? 2 χρόνια.
ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Η BIONIC ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Η Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ..
Λόγω τις εμπορικότατας της επέμβασης και του υψηλού κόστους όλοι οι γιατροί θα την έκαναν
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ?
αλλά πρέπει να ερευνήσω τις παρενέργειες που μου είπαν ότι θα έχω (συχνούς εμετούς, μεγιστοποίηση του προβλήματος με τον οισοφάγο).
ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?
Μήπως είδε κανένας σε κάποιο site πληροφορίες για την γαστροπλαστική Σλίιβ, για παρενέργειες του δακτυλίου με τον οισοφάγο ?.
ΣΤΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ?
Ευχαριστώ
Gaspe