Quote:
Originally posted by must...live...
Εκεί είναι που τρελλαίνεσαι σε αυτή τη χώρα.
κατσε βρε και εσυ,
οσες γνωρισες σου μετεδωσαν αυστηρα αυτο και μονο αυτο???
ε οκ, κοιτας σε λαθος μερος δεν εχω αλλη εξηγηση.
Printable View
Quote:
κατσε βρε και εσυ,
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
κατσε βρε και εσυ,
συζήτηση υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε άντρες.....
...... ή δεν είναι αρκετά τολμηρός και περιμένει να έρθει το θύραμα σε εκείνον .........Quote:
Quote:
κατσε βρε και εσυ,
Ναι πολύ πιθανώς.Quote:
Quote:
κατσε βρε και εσυ,
εγω βρίσκω τολμηρο τον άντρα που κυνηγάει το θύραμα του...ανεξάρτητα απο τις πιθανοτητες που φαινεται να εχει.Quote:
Originally posted by Kleiw
...... ή δεν είναι αρκετά τολμηρός και περιμένει να έρθει το θύραμα σε εκείνον .........
Μην απελπίζεσαι πάντως απο τώρα .........Quote:
Κλειώ είμαι 23.
Εγω μεχρι τα 22 ήμουν ανώριμη για σχέση , βρισκόμουν στο στάδιο των φαντασιώσεων ............ άλλαξα όμως ...........
μήπως κάνεις λάθος παρέες must live...?
Παιδια εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αμα εισαι ενας απλος νεος χωρις χρημα, οι γκομενες που θα εχεις θα σε επιλεξουν. Εχω κανει <<σχεσεις>> συνηθως μηνων μονο με γκομενες που ειπαν σε τριτους οτι με γουσταρουν. Μια γκομενα μονο επιασα αφθορμητα κ τη φιλησα καποιο βραδυ κ μου κατσε για 2 νυχτες κ μετα με εφτυσε επειδη την εψηνε 30αρης με αμαξι κ ντρεποταν να την κυκλοφορησω εγω που το μονο μεσο που διεθετα τοτε ηταν το ποδηλατο:) .Εγω τοτε ημουν 18 κ δεν ειχα καν διπλωμα. Τελος παντων πολλοι θα με πουν κομπλεξικο αλλοι με λενε στο φορουν αγαμητο αλλα εγω σας παρουσιαζω το φαινομενο αυτο που παρατηρω τα 22 χρονια ζωης μου. Πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κατακτησεις μια αξιολογη εμφανισιακα κοπελα(ανω του μετριου). Αμα γουσταρει θα κανει αυτη την κινηση μεσω τριτου.Δλδ εχουμε χασει το ρολο του κηνυγου αφου οσο κ αν τις κηνυγαμε αυτες στο τελος μας επιλεγουν. Οσο ψηστηρι κ αν κανουμε αμα δε θελουν δεν υπαρχει περιπτωση, το πολυ πολυ να γινουμε φιλοι τους.(μπλιαχ!)
Να συμπληρώσω ότι είναι ελάχιστες στην ηλικία μου αυτές που θα επιδιώξουν να κάνουν κάτι με κάποιον που δεν έχει αυτοκίνητο ή δουλειά. Λες και από τα 22 τους θα παντρευτούν όλες. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, αυτό συμβαίνει στην συντηρητική επαρχιακή πολη στην οποία μένω κυρίως, όταν ήμουν φοιτητής ήταν πιο εντάξει τα πράγματα. Και στις μεγαλουπόλεις θα υπάρχει σίγουρα αρκετή διαφορά σε σχέση με εδώ.
κατα τη γνωμη μου ο καλύτερος τρόπος είναι το χιούμορ , η σωστή συμπεριφορά και το παιχνίδισμα .............. ωστε να δημιουργείται ευχάριστο κλίμα ........ μετα τα πράγματα γίνονται σιγά - σιγά μόνα τους ......... οταν θέλουν και οι δύο ..............Quote:
Originally posted by Sofia
εγω βρίσκω τολμηρο τον άντρα που κυνηγάει το θύραμα του...ανεξάρτητα απο τις πιθανοτητες που φαινεται να εχει.Quote:
Originally posted by Kleiw
...... ή δεν είναι αρκετά τολμηρός και περιμένει να έρθει το θύραμα σε εκείνον .........
Μάλλον έχεις δίκιο Αλέξανδρε...Quote:
Originally posted by alexandros3
μήπως κάνεις λάθος παρέες must live...?
Αυτές έχουν αυτοκίνητο και δουλειά; Ή μήπως το να τα έχει μόνο ο ένας είναι προϋπόθεση του επιτυχημένου γάμου; Τελικά, ένα μεγάλο πρόβλημα είναι πως αρκετοί άνθρωποι αισθάνονται πως ο (υποψήφιος) σύντροφος είναι υποχρεωμένος να τους παρέχει όσα οι ίδιοι δεν διαθέτουν.Quote:
Να συμπληρώσω ότι είναι ελάχιστες στην ηλικία μου αυτές που θα επιδιώξουν να κάνουν κάτι με κάποιον που δεν έχει αυτοκίνητο ή δουλειά. Λες και από τα 22 τους θα παντρευτούν όλες.
Quote:
αυτό συμβαίνει στην συντηρητική επαρχιακή πολη στην οποία μένω κυρίως, όταν ήμουν φοιτητής ήταν πιο εντάξει τα πράγματα.
εμ , δεν το λες τοση ώρα ................. εχω ζήσει στην επαρχία και είναι πράγματι διαφορετικά τα πράγματα .............
Εγώ Phil στα 18 θεωρούσα τους 30άρηδες \'γέρους\' και το αμάξι μου ήταν αδιάφορο. Στα 30 μου όμως δεν ήθελα τον \'απλό νέο χωρίς χρήμα\', ήθελα έναν 30άρη οικονομικά ανεξάρτητο όπως ήμουν κι εγώ.Quote:
Originally posted by Phil_85
Παιδια εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αμα εισαι ενας απλος νεος χωρις χρημα, οι γκομενες που θα εχεις θα σε επιλεξουν. Εχω κανει <<σχεσεις>> συνηθως μηνων μονο με γκομενες που ειπαν σε τριτους οτι με γουσταρουν. Μια γκομενα μονο επιασα αφθορμητα κ τη φιλησα καποιο βραδυ κ μου κατσε για 2 νυχτες κ μετα με εφτυσε επειδη την εψηνε 30αρης με αμαξι κ ντρεποταν να την κυκλοφορησω εγω που το μονο μεσο που διεθετα τοτε ηταν το ποδηλατο:) .
Τώρα όσες σε \'επιλέγουν\' με βάση το πόσα χρήματα βγάζεις, δεν σε επιλέγουν, αγοράζονται. Εσύ θέλεις να αγοράσεις ένα αντικείμενο, ή να σε επιλέξουν για σύντροφο;
θα ελεγα αγοράζονται ή ανταλλάσουν τα προσοντα τους (αυτα που εσυ ή αυτές πασαρουν ως τετοια) με τα δικά σου (χρήματα, κοινωνικη θεση) κλπ....Quote:
Originally posted by marina38
Τώρα όσες σε \'επιλέγουν\' με βάση το πόσα χρήματα βγάζεις, δεν σε επιλέγουν, αγοράζονται. Εσύ θέλεις να αγοράσεις ένα αντικείμενο, ή να σε επιλέξουν για σύντροφο;
Μαρινα εγω στα 18 τους 30ρηδες δεν τους κοιττουσα καν...χεχε...ηταν \"πουρα\"....