-
lessing θυμησε μου να σε κεράσω που με είπες ελαφριά :starhit:. Καταλαβαίνω ότι αρκετοί εδώ μέσα είχατε να παλέψετε με περισσότερα κιλά, αλλά ο καθένας βλέπει τα δικά του έτσι κι αλλιως βουνό. Τα 30-40 που πρέπει να κατέβω μου φαίνονται βουνό. Διάβασα λίγο περί μανικιού και μου φάνηκε μανίκι! Πρέπει να σκεφτώ τί θα κάνω ή ακόμα και να ζητήσω ψυχολογική υποστήριξη από κάπου μια που εκεί εντοπίζετε ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημά μου. Σας ευχαριστώ όλους και όλες
-
Ο πρώτος χειρουργημένος με τον οποίο μίλησα τότε ήταν ένα παληκάρι που μου έδωσαν το τηλέφωνο του από το ικα(απίστευτο και όμως αληθινό) που πήγα να κάνω την αίτηση προς την επιτροπή.Ήταν 200 και για κάποιους λόγους ο καλφαρέντζος δεν τον αναλάμβανε έτσι να τον χειρουργήσει-είπε στη μάνα του δολοφόνος δεν πρόκειται να γίνω-και του έβαλε μπαλόνι για 6 μήνες και τον χειρούργησε μετά με 50 κιλά λιγότερα.Το 50 δεν είναι στάνταρ σε όλλους,το παιδί μετά το χειρουργείο μου είπε ότι έκανε και κάνει ότι του είπε ο Καλφαρέντζος και η Νάνσυ,είναι δηλαδή πειθαρχημένος.
Με το μπαλόνι ξαναπαίρνεις το βάρος,δεν μαθαίνεις να τρέφεσαι κτλ.
Όσο νοσηλευόταν ο αδερφός μου στο Ρίο,ήταν ένα κύριος από Τρίκαλα,ίδια ιστορία.Έβαλε μπαλόνι ,έχασε 40 νομίζω και σε 1 χρόνο τα ξαναέβαλε.
Πρόσφατα ένα γνωστός έβαλε και δεν το άντεξε και σε ένα μήνα νομίζω το έβγαλε.Δεν είναι λύση παρά μόνο προσωρινή και αν το αντέξεις.
Το να βάλεις μπαλόνι και να χάσεις τα λίγα κιλά που θέλεις,μπορεί και να γίνει,τι θέμα είναι ότι μετά θα επανέρθεις,θα έχεις πληώσει και κανένα διχίλιαρο και αποτέλεσμα μηδέν.