Quote:
Originally posted by dexa
''Αγαπητό ημερολόγιο,
Ειναι Δευτέρα. Το πρωί σηκώθηκα, έπλυνα τα δόντια μου, χτένισα τα μαλλιά μου και η μαμά με ζύγισε. Δεν είπε τίποτα, αλλά την είδα που πάλι δάγκωσε τα χείλια της. Βγήκα από το μπάνιο χωρίς να πώ τίποτα και πήγα στην κουζίνα για πρωινό. Τα κατάφερα όμως και δεν άγγιξα τα δημητριακά με το γάλα.. Θα αδυνατίσω για να σταματήσει η μαμά να στεναχωριέται. Θα την κάνω χαρούμενη!!!
Η δασκάλα μου, μου είπε μπράβο για την ορθογραφία και ότι είμαι πολύ καλός μαθητής. Στο διάλειμμα πεινούσα πολύ και αγόρασα ένα κρουασάν και ο Γιώργος μου είπε «Πάλι τρώς ρε χοντρέ;». Κοκκίνησα αλλά δεν είπα τίποτα. Καλά δεν έκανα;
Το μεσημέρι που γύρισα ευτυχώς έλειπε η μαμά και γλύτωσα τις
φακές!!! ΜΠΛΙΑΧ!!!!! Πήγα στο ντουλάπι του Σπύρου που η μαμά κρύβει τα γλυκά και έφαγα τα πατατάκια του. ʼνοιξα την τηλεόραση και είδα το Bob το σφουγγαράκι.. Όταν τελείωσε ο Bob πήγα στη γιαγιά και μου έδωσε γλυκό κέικ που πήρα μπράβο στην ορθογραφία. Ήταν τέλεια!!!!
Μετά διάβασα τα μαθήματα μου, είδα πάλι λίγο τηλεόραση και έπαιξα nintendo με το Σπύρο. Το βράδυ ήρθε ο μπαμπάς από τη δουλειά με σουβλάκια και τον μάλωσε η μαμά γιατι λέει ότι μας κακομαθαίνει. Φάγαμε και μας έδιωξε για ύπνο. Σήμερα ήταν ωραία μέρα. Ελπίζω μέχρι αύριο να έχει χαλάσει η ζυγαριά...!!! ''
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,Ως ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ.
θΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ FOROYM ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ!!!
Καμμενε ευχαριστω πολυ!!!!Ευχομαι να μην σε ενοχλησε η παρουσια του κειμενου εδω!!
Εαν ναι ζητω συγνωμη προκαταβολικα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
δεν ξέρω αν δάκρυσα γιατι θυμάμαι να είμαι ετσι σαν παιδι... ή γιατι καμια φορά ακόμη και σήμερα νιώθω έτσι απέναντυ στη μαμά μου, ή γιατι φοβάμαι οτι θα γίνει και το παιδί μου έτσι...