Αγαπημενο ημερολογιο
Δυο μερες τωρα στριφογυρναει στο μυαλο μου κατι που διαβασα σε ενα post της dance.
"Καλημέρα σε όλους! Και λέω καλημέρα, γιατί ναι, μπορεί να είναι μια καλή... μια υπέροχη μέρα!! Κάπου διάβασα ότι κάθε μέρα που ξυπνάμε, έχουμε να επιλέξουμε για το αν θα έχουμε καλή ή κακή διάθεση. Ας επιλέξουμε ,λοιπόν, το καλύτερο για τον εαυτό μας... ό,τι και να μας συμβαίνει... όσα και να 'ναι τα προβλήματα..."
Ναι ρε γαμωτο ελεγα! Ξυπναγα και το ελεγα στον εαυτο μου για να με ντοπαρω αλλα μαλλον δεν το πιστευα πολυ...
Λοιπον σημερα το πρωι ενω κοιταζομαι στον καθρεπτη πληρως απαξιωτικα ("πως ειναι ετσι τα μαλλια μου, και που βαφεσαι και τι εγινε; σαν σκατα εισαι, θεε μου τι απαισιο προγουλι κλπ) ενιωσα κατι πολυ περιεργο: κοιταζω τον εαυτο μου και χαμογελαω. Γιατι μεσα απο αυτο το ασχημο σωμα-προσωπο βρισκομαι εγω! Στο βαθος αυτου του αντικατοπτρισμου βρισκεται το δικο μου σωμα το δικο μου προσωπο που ειναι ομορφα! Επιφανειακα αυτο που βλεπει κανεις ειναι το καλουπι. Ναι, συνειδητοποιησα οτι προκειται για κατι ξενο πανω μου! ΔΕν ειμαι εγω! Εγω ειμαι ομορφη, με αποδεχομαι!
Λεω τοτε στον πραγματικο εαυτο μου "ποσες στιβαδες λιπος εχω ριξει απανω σου.. Σε κουκουλωνα ωσπου ξεχασα οτι υπαρχεις.. θα σε ελευθερωσω!"
Ειμαι καλα λοιπον σημερα! Εχω ενα μυστικο, μια "συνομωσια" με την πραγματικη Ελινα, ενα σχεδιο διασωσης! Ειμαι δυνατη!
Υ.Γ.: Να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση.. Φιλακια!