-
πολλα μπραβο για την προσπαθεια σου heart. αλλα ας μην πουμε ευτυχια αυτο το πραγμα, ας το πουμε ικανοποιηση. καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου, εδω ειμαστε να σε στηριζουμε.
αν θελετε την γνωμη μου, οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα για το θεμα της συναντησης γιατι οταν λεμε πχ συναντηση σε εναν μηνα, που να ξερεις τι προβλημα θα σου προκυψει μεχρι τοτε. εδω εμενα να μου πειτε για αυριο που λεει ο λογος και με σιγουρια δεν θα μπορω να σας απαντησω. θεληση να υπαρχει παιδια και να μην αφηνουμε τα πραγματα στην τυχη τους!
-
Καλημέρα σας.Μετά από 10 χρόνια με υποθυροειδισμό και 50 κιλά παραπάνω, συνειδητοποίησα το πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή μου αν κάνω δακτύλιο ή sleeve. Με πιάνει πανικός στην ιδέα του νοσοκομείου, αλλά μια φίλη γιατρός μου είπε ότι αν δεν πάω τώρα, θα πάω σίγουρα μετά από κάποια χρόνια για να αντιμετωπίσω τα προβλήματα υγείας που θα έχω τότε από την παχυσαρκία.... Εδώ και 3 ημέρες δεν έχω κοιμηθεί ψάχνοντας πληροφορίες στο internet και έτσι ανακάλυψα και το site.
Είναι εκπληκτικό το πόσα πράγματα έμαθα από όλους εσάς και χαίρομαι πολύ που σας ανακάλυψα τώρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας και τη συμβουλή σας. Σκέφτηκα ότι θα ήταν σωστό να αναζητήσω στο internet περιπτώσεις αποτυχημένων επεμβάσεων ή μεγάλων επιπλοκών για να ξέρω τα χειρότερα.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΣΩΣΤΑ BLiSS Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.