είσαι πολύ νέα, είσαι ελεύθερη και έχεις ήδη αδυνατίσει και μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι και κορμάρα, μιά χαρά σε βρίσκω..
να σε ρωτήσω πόσες μέρες έπαιρνες των 15 και σου έκαναν αυτές τις παρενέργεις?
Printable View
είσαι πολύ νέα, είσαι ελεύθερη και έχεις ήδη αδυνατίσει και μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι και κορμάρα, μιά χαρά σε βρίσκω..
να σε ρωτήσω πόσες μέρες έπαιρνες των 15 και σου έκαναν αυτές τις παρενέργεις?
γιατι ΠΡΕΠΕΙ να εισαι λεπτη?
Ερώτηση είναι αυτή?????
Πρώτα απ' όλα εγώ τουλάχιστον νοιώθω πιο ωραία λεπτή... γιατί έχω υπάρξει λεπτή, δηλαδή όχι τσίρος 63 κιλά.
Δεύτερον είναι το θέμα της υγείας, εγώ δεν μπορώ να αναπνεύσω φυσιολογικά, λαχανιάσω και δεν μπορώ να σκίψο σαν ανθρωπος...
Τρίτον ντύνεσαι πιο ωραία και πιο οικονικά, τα ρούχα για χοντρές αν θέλεις να είσαι ευπαρουσιαστη είναι ακριβά και συνήθως κακόγουστα.
Τέταρτον νοιώθεις πιο γυναίκα και είσαι καλύτερη στο σεξ......
Πέμπτον αρέσεις πιο πολύ στους άντρες αλλά κυρίως στον άντρα σου, όσο και αν σ΄αγαπάει ένα ωραίο κορμί είναι καλύτερο από 30 κιλά λίπος.
Εκτον για να μη μου λέει ο γυιός μανούλα θα σου κάνω κάθε μέρα μία ενεσούλα για να μικρύνει ο πωπός σου...
ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΟΝ για να μην ρωτάνε στις φωτογραφίες του γάμου μου, ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ???? ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!
φυσικα και ειναι ερωτηση γιατι το "πρεπει" δεν κολλαει...
η εμφανιση δεν ειναι το α και το ω σε μια σχεση απλα ενα κομματι του παζλ.
για το θεμα της υγειας εννοειται συμφωνω αλλα το καπνισμα ας πουμε δεν ειναι θεμα υγειας? οι περισσοτερες καπνιζουν και αναφερουν "θεμα υγειας". ναι οκ!
και τελος αλλο πραγμα να εισαι λεπτη, αλλο κανονικη και αλλο παχυσαρκη. ολα αυτα εχουν διαφορα μεταξυ τους.
ποσο σιγουρη εισαι για τα γουστα μας και τι θελουμε? :)
οσο για το σεξ, ξεχνα το! ή το εχεις ή οχι... κανεις υπεροχο σεξ και χωρις να εισαι λεπτη και φυσικα πρεπει να υπαρχει και χημεια με τον συντροφο αλλιως η βαρεμαρα χτυπαει κοκκινο.
τι θελω να πω? δεν υπαρχουν "πρεπει" αλλα "θελω". οτι κανουμε θα γινει για τον εαυτο μας και υστερα για καποιο αγαπημενο μας προσωπο.
για το σεξ συμφωνώ ή το έχεις ή όχι, αλλά πιστεψε με όταν σου αρέσει το σώμα σου που μπορεί να είναι 200 κιλά δεν έχει σημασία αν εσύ είσαι ΟΚ είσαι ελεύθερη, όταν όμως έχεις πρόβλημα ο ίδιος είσαι μαγκομένος και δεν το ευχαριστιέσε.
Και μένα ο άντρας μου με αγαπάει και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και χημεία έχουμε αλλά ξέρω ότι θα με προτιμούσε όπως με παντρεύτηκε.... Α, και δεν καπνίζω........
σωστα.
μην πιεζεις τον εαυτο σου και θα πετυχεις τον στοχο σου. εστω και αν αργησει λιγο, δεν πειραζει το αποτελεσμα μετραει.
α, και μπραβο που δεν καπνιζεις. καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου οπως και στα υπολοιπα παιδια. :)
8ελω να ειμαι λεπτη για χιλιους λογους και πανο απο ολα για να ειμαι 8ιλικια γυναικα και υγειης.εχασα την υγεια μου με τοσα κιλα ουτε τα κορδονια μου δεν μπορουσα να δεσω.
τα 15 νετα απο 3 μερες αρχισα να εχω ζαλαδες.ακομα ειμαιχ αλια δεν μπορω να φαω πτ με το ζορι τροω.παιδια μ κανουν ολα τα παντελονια που φοραγα οταν ειμουν φυσιολογικη στα κιλα και ευχομαι να μ κανουν κ αυτα που φοραγα οταν ειμουν στυλακι τα ειχα φυλαξει χιχι
και κατι αλλο και γω αρεσα στον αντρα μου παρα πολυ πριν χωρισουμε ειμουν λεπτη τοτε.μετα παχυνα π χωρισαμε χεχε.το 8εμα ειναι να αρεσουμε στις ιδιες μας.
και οσο για το σεξ 8εωρω απαισια εικονα να κανω ερωτα και να πηγενει η ποπος μ πανο κατω και η κοιλαρα και να μην μπορουμε να γυρισουμε απο το ενα πλευρο στο αλλο κ πολααααααα αλλα
gourounitsa και εγώ συμφωνώ ότι όσο πιο λεπτός είσαι τόσο καλύτερο είναι το σέξ. Και δεν εννοώ από χημεία και τέτοια, ούτε μόνο γιατί ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου... Δεν ξέρω, είναι καλύτερο, you fit στο σώμα του άλλου καλύτερα. Ε να μην μπούμε και σε τεχνικές λεπτομέρειες τώρα!!
Ακριβως ετσι νοιωθω κ' εγω...Quote:
Originally posted by alalumaki
Ερώτηση είναι αυτή?????
Πρώτα απ' όλα εγώ τουλάχιστον νοιώθω πιο ωραία λεπτή... γιατί έχω υπάρξει λεπτή, δηλαδή όχι τσίρος 63 κιλά.
Δεύτερον είναι το θέμα της υγείας, εγώ δεν μπορώ να αναπνεύσω φυσιολογικά, λαχανιάσω και δεν μπορώ να σκίψο σαν ανθρωπος...
Τρίτον ντύνεσαι πιο ωραία και πιο οικονικά, τα ρούχα για χοντρές αν θέλεις να είσαι ευπαρουσιαστη είναι ακριβά και συνήθως κακόγουστα.
Τέταρτον νοιώθεις πιο γυναίκα και είσαι καλύτερη στο σεξ......
Πέμπτον αρέσεις πιο πολύ στους άντρες αλλά κυρίως στον άντρα σου, όσο και αν σ΄αγαπάει ένα ωραίο κορμί είναι καλύτερο από 30 κιλά λίπος.
Εκτον για να μη μου λέει ο γυιός μανούλα θα σου κάνω κάθε μέρα μία ενεσούλα για να μικρύνει ο πωπός σου...
ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΟΝ για να μην ρωτάνε στις φωτογραφίες του γάμου μου, ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ???? ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!
και γω παντα ειμουν μια ψιλη και αδυνατη κοπελα και ξερω πως ειναι και σιχα8ικα να ειμαι παχια εδω κ 4 χρονια
Gourounitsa ..Πως εισαι γλυκεια μου?
den eimai kai poly kala perno bitamines akoma na sinel8w.euxaristo gia to endiaferon pados :)
4 meres den etroga kai tpt kai exo xasei pola ixnostixia klp.me ta 15 mg mou kopike edelos h oreksh k giauto k thn p[athsa.
eytixos emena o gios m den m leei tpt tetio kai oso gia thn foto tou gamou mou den diafero ka8olou giati eimoun egios 9 mhnon .xiix
Ουτε ο δικος μου..αλλα μου λεει βλεποντας παλιες φωτογραφιες.."πωπω μαμα κορμαρα ησουνα!.."Η κορουλα ,μου ομως μου χτυπαει την κοιλια με τα χερακια της κ μου λεει "Το μαξιλαρακι σου!!ΑΑΑχχχ θα κοιμηθω εδω ειναι τοσο μαλακα.."