Quote:
Originally posted by picker
O λογος που εσυ ριχνεις ευκολοτερα τις γκομενες ειναι ακριβως αυτος: οτι εχεις υποβιβασει τον εαυτο σου στο επιπεδο τους.
καποια στιγμη θα διαπιστωσεις οτι το δυσκολο δεν ειναι να ριξεις μια τυπα, για πηδημα, για πεταγμα, για ορειβασια η για οτι θες.
Το δυσκολο ειναι να την κρατησεις....
Σε πληροφορω οτι το πιο ευκολο πραγμα σημερα ειναι να πηδηξεις.
Προσωπικα εμενα αυτο με αφηνει αδιαφορο, μιας και λιγο εως πολυ μπορω να το βρω. Αυτο που ειναι δυσκολο ειναι να μπορεσεις να επικοινωνησεις.
Και μιας και μιλαμε σε προσωπικο επιπεδο, μετα απο αρκετες σχεσεις, αρκετους καυγαδες, πονο και πικρα, τωρα μπορω να πω οτι επικοινωνω. Το σεξ απλως ερχεται να επιβεβαιωσει την σωστη επικοινωνια. Δεν υπαρχει ουτε για να μειωσει αλλα ουτε για να ανεβασει καποιον.
Οποτε λοιπον θελω να καταληξω,
ολες οι προηγουμενες περιπτωσεις, εγιναν γιατι εμπλεκα με μαλακισμενες???
δεν νομιζω, σιγουρα θα εφταιγα και εγω καπου.
Αν θες με τα χρονια ωριμασα και εγω, και φυσικα η συγκυρια και η τυχη ηταν τετοια ωστε να βρεθει ο καταλληλος ανθρωπος.
Απο την αλλη, μπορω να αναθεματιζω μια ζωη για την τυχη μου που με εκανε αντρα....
Εχεις ξεχασει το γεγονος οτι εχεις μεγαλυτερο εγκεφαλο και υψηλοτερο iq, δεν σε συμφερει να το θυμασαι.
τι να σου πω, αν εσυ πηρες μεζουρα και μετρησες το κεφαλι σου και βγηκε περιμετρος 50 ποντους παω πασο.
Στο χωριο μου αυτους τους λενε κεφαλες....
Το χρησιμοποιεις ομως για να τις ριξεις, γιατι ακομα κι αν δεν το παραδεχεσαι, η γυναικα πεφτει μονο οταν ο αντρας την πεισει οτι ειναι εξυπνοτερος και ικανοτερος απο αυτη.
η γυναικα πεφτει οταν δει οτι εχεις να της πεις καποια πραγματα που θα τις κινησουν το ενδιαφερον της.
Οπως και ο αντρας πεφτει αμα δεχτει ενα αντιστοιχο ερεθισμα.
Αυτο ειναι ενα γενικο πλαισιο χωρις να ειναι ο κανονας.
Γυναικες πεφτουν απλα και μονο γιατι μπορει να παρουσιασεις χρημα, και να εισαι ο χειροτερος βλακας της υφηλιου.
Γενικα μιλωντας μπορεις να βρεις ολες τις κατηγοριες και υποκατηγοριες αντρων και γυναικων που ο καθενας μπορει να πεσει.
Θα σου ελεγα οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις την δικη σου κατηγορια γυναικων που παιζει να συγκινησεις.
Ολα τα υπολοιπα που λες ειναι θεωριες για απεταλωτα τζιτζικια.
Αυτο που κανω εγω επιτηδες εκτος απο το να της το δειχνω ειναι οτι επισης της το λεω, και αυτο την ξενερωνει.
Μπορει να ξενερωνει γιατι απλα αυτα που της λες της φαινονται ενα ματσο βλακειες.
Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι της εχεις τσακισει την αυτοπεποιθηση και της γκρεμισες ολο τον ψυχικο της κοσμο???
Μια γυναικα μπορει να ξενερωσει για χιλιους λογους, ενας απο αυτους ειναι και αυτος που αναφερεις.
Σου μενουν αλλοι 999.
P.S: Αν συνεχισεις το θεμα αμφισβητωντας την ανωτεροτητα του αντρικου εγκεφαλου δεν θα απαντησω, το θεωρω ανουσιο και βαρετο. Μερικες φορες τα πραγματα δεν χρειαζονται πολλες εξηγησεις.
Σου εχω ξαναπει οτι αμα στριμωχνεσαι κανεις γυριστη την κουβεντα.
Γενικα μιλωντας μου αρεσει να συζητω, αλλα μου αρεσουν οι δυνατοι συνομιλητες και οχι αυτοι που προσπαθουν να ξεγλιστρουν.
Θελω στο μελλον να βελτιωθεις.