Καλέ pritsouli τι ειναι αυτά? Τις κόλασες όλες εδω μέσα...Ελα σεμνάααα κορίτσια:cool:
Printable View
Καλέ pritsouli τι ειναι αυτά? Τις κόλασες όλες εδω μέσα...Ελα σεμνάααα κορίτσια:cool:
fae-prits μας δουλευεις εσυ ε?
μην τρελαθουμε ....
(χαιρομαι που στο τζυμ οι φορμα ειναι εξω απο τις καλτσες!!!!)
:lol:
Ναι αλλά ετσι δεν χαίρονται αυτέσ που είναι στο gym :PQuote:
Originally posted by smart
fae-prits μας δουλευεις εσυ ε?
μην τρελαθουμε ....
(χαιρομαι που στο τζυμ οι φορμα ειναι εξω απο τις καλτσες!!!!)
:lol:
Ciciliana ειπες μεγαλη αληθεια!
Ασημενια (ωραιο nick) δεν ειχα τετοιο σκοπο και ουτε πιστευω οτι μπορει να κολαστει κανεις με ενα ακεφαλο σωμα.... μπρρρ :D Να μοιραστω την ικανοποιηση μου για την προοδο που εχω ηθελα μονο :)
smart καλη μου NOMIZEIΣ.....
Θα επανελθω συριο με αποδεικτικο υλικο...
(για τις καλτσες ομιλω) :D
Thanks!To πραγματικο μου όνομα είναι:starhit:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ciciliana ειπες μεγαλη αληθεια!
Ασημενια (ωραιο nick) δεν ειχα τετοιο σκοπο και ουτε πιστευω οτι μπορει να κολαστει κανεις με ενα ακεφαλο σωμα.... μπρρρ :D Να μοιραστω την ικανοποιηση μου για την προοδο που εχω ηθελα μονο :)
Μόνο πρόοδος? Τέλεια τα πας ρε συ! Αλλο λίγο και τσουπ έφτασες στην πηγή
φαε_πριτς έχεις ξαναπροσπαθήσει να χάσει κιλά στο παρεθόν? (γιατί δε θυμάμαι, και τα πας πολύ καλά! )
Ασημενια καταπληκτικο!
Ciciliana μεχρι τα 16 ημουν υπερβαρος, κιλα δεν θυμαμαι. Μια λευχαιμια με εφερε στα 48...
Την ξεπερασα και απο τοτε κυμαινομουν μεταξυ 75 και 90. Οποτε με στενευαν τα παντελονια και τα πουκαμισα, προσεχα λιγο την διατροφη μου, τα εχανα, τα ξαναεπαιρνα κτλ. Στα 90 ομως ημουν ασουλουπωτος με χοντρα μπουτια και εναν πωπο να με το συμπαθειο :D Το 2006 καταθλιψη και τεσσερα χρονια μετα 118... Αυτα!
Εισαι μια χαρα απ'οσο μπορω να κρινω απο τη φωτο..Καλα το εθεσε η Σισιλιανα και συμφωνω απολυτα μαζι της για το ποτε και σε ποια κιλα σταματαμε..
Εννοειται πως θα δεις τρελη διαφορα ακομη παραπανω με τη γυμναστικη!
Και μετα που θα εισαι φετες,θα βαλεις φωτο χωρις μπλουζα!:P
Ευχαριστω one. Στην ηλικια που ειμαι μου αρκει απλα ενα υγιες σωμα :)
Ναι βρε,πλακα σου κανω!;)
Εξαλλου,σε οποια ηλικια κι αν ειμαστε,το υγιες σωμα πρεπει να μας αρκει!
ωωωω τι ωραια φορμα :bigsmile:
στα 90 θασαι κατι παραπανω απο σουπερ.
ηδη εισαι πολυ καλα
καλη συνεχειααα:thumbup:
Ε πεσ μας έτσι, εδώ ξεπέρασες άλλα κ άλλα, σε μερικά κιλάκια θα κόλωνες?Πραγματικά το μπράβο είναι λίγο, χςρίσ λόγια απλά...Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ασημενια καταπληκτικο!
Ciciliana μεχρι τα 16 ημουν υπερβαρος, κιλα δεν θυμαμαι. Μια λευχαιμια με εφερε στα 48...
Την ξεπερασα και απο τοτε κυμαινομουν μεταξυ 75 και 90. Οποτε με στενευαν τα παντελονια και τα πουκαμισα, προσεχα λιγο την διατροφη μου, τα εχανα, τα ξαναεπαιρνα κτλ. Στα 90 ομως ημουν ασουλουπωτος με χοντρα μπουτια και εναν πωπο να με το συμπαθειο :D Το 2006 καταθλιψη και τεσσερα χρονια μετα 118... Αυτα!
αντρες....... !!!
Ευχαριστω κλικουλα. Η φορμα φυσαει! Fuma και αγιος ο Θεος :D
Ασημενια (τι πανεμορφο ονομα) δυστυχως ετσι ειναι. Θελω μια μερα να κατσω να γραψω για αυτη την εμπειρια.
mitsokolo θελω τατουαζ