Quote:
Originally posted by hopa
εχεις περιεργο τροπο να δειχνεις την τρυφεροτητα σου παντως.. και δεν υπηρχε περιπτωση να την δεχτω την τρυφεροτητα σου ετσι κι αλλιως γιατι ειναι επιλεκτικη και εχω γενικα εχω φρικαρει μαζι σου με τον τροπο που απευθυνεσαι στους ανθρωπους γυρω σου,κυριως οταν δεν συμφωνεις μαζι τους..Σ υμφωνω στο οτι για να αλλαξουμε το σωμα μας προυποθεση ειναι να γινει πρωτα η αλλαγη μεσα μας..και εφοσον γινει η αλλαγη και η επιστημονικη γνωση και προσεγγιση ειναι πολυ σημαντικη για μια ισορροπημενη απωλεια βαρους χωρις παρατραγουδα..αν δεν συμφωνεις ειναι οκ αλλα δεν μπορεις να λες οτι το κανουν μονο για να παιρνουν λεφτα και να μας βαζουν πιο βαθεια στο προβλημα..εγω 1η απο ολους το πιστευω οτι υπαρχει τροπος χωρις διαιτα γιατι ξερω οτι παχυνα απο αυτοκαταστροφη καταθλιψη και οχι απο λαιμαργια..Αυτος ειναι ο τροπος που λειτουργει για μας και τον δεχομαστε εμεις..για αλλους που προτιμουν την πεπατημενη οδο του ιατρου η του διαιτολογου μπορει να αποδιδει και σιγουρα υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις που εχασαν τα κιλα τους μονιμα μ'αυτο τον τροπο..απλα επειδη σε εμας ειναι βαθυτερες οι αιτιες δεν σημαινει πως ειναι και σε ολους.. και ενας γιατρος που προσπαθει να βοηθησει αφιλοκερδως τονιζω ξανα μεσα στο φορουμ,ασφαλως και απευθυνεται στους ανθρωπους που ενδιαφερονται να αδυνατισουν με τον συγκεκριμενο τροπο που προτεινει..αλλα οχι επειδη δεν αδυνατισαμε ή εστω δεν κρατησαμε τα κιλα εμεις μ' αυτην την τακτικη να πουμε οτι δεν αποδιδει και να ξεφτιλιζεις 2 μερες εναν ανθρωπο επειδη δεν ειναι οι τεγοπουλος-φυτρακης και μετα να λες οτι σε πειραξαν τα δικα μου λογια...οσο για το ανοιχτομυαλη εγω δεχομαι και την μια και την αλλη οδο οπως αι ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητα απο πτυχια η επιπεδο μορφωσης,εκεινο ομως που με κανει τρελη ειναι ο χλευασμος και η επιθεση ειδιακ οταν η απεναντι πλευρα προσπαθει και ξαναπροσπαθει σε ηπιους τονου και αγνοωντας τις προσβολες σου να απαντησει..που κατα την γνωμη μου δεν αξιζε καθολου..στην ηλικια σου για να φτασεις εδω περασες απο καπου και κατεληξες ποια ειναι η σωστη μεθοδος για σενα καντην λοιπον και ασε τους αλλους να κανουν αυτο που πιστευουν οτι ειναι σωστο για τον εαυτο τους αλλοι θα πετυχουν με την καλασικη μεθοδο και αλλοι με την δικη σου..εσυ ομως δεν μπορεις σε κανεναν να πεις αν θα τα καταφερει η οχι η αν καποιος μπορει να βοηθησει καποιον αλλον.Η πολυποθητη εσωτερικη αλλαγη προυποθετει αγαπη για τον εαυτο μας και τους αλλους και σεβασμο σε πασα μορφη ζωης...αρα μαλλον εχεις πολυ δρομο μπροστα σου ακομα και ειλικρινα αυτο ειναι κατι που με θλιβει.
μπορει και να ειναι περιεργος για σενα ο τροπος μου.