πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω!καμιά φορά όλα τα βλέπω μαύρα ενώ δεν είναι και καμιά φορά ενώ είναι μαύρα τα βλέπω άσπρα.τυχαίνει που και που να τα βλέπω στο χρώμα που είναι.ποτέ τότε δεν είναι μαύρα η άσπρα.
Printable View
πάντα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω!καμιά φορά όλα τα βλέπω μαύρα ενώ δεν είναι και καμιά φορά ενώ είναι μαύρα τα βλέπω άσπρα.τυχαίνει που και που να τα βλέπω στο χρώμα που είναι.ποτέ τότε δεν είναι μαύρα η άσπρα.
εγω βασικα κανω ενα λαθος.οταν απο μαυρα γινουν ασπρα συνήθως ξεχναω ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ενοιωθα οταν ηταν μαυρα..κ αυτο ειναι φαυλος κύκλος κ νομιζω οτι δεν αξίζει κανεις να επιτρέπει στον εαυτό του να στεναχωριεται τοσο πολύ για κανεναν.
οπα για εναν αντρα (αλλα και για μια γυναικα), που αισθανεται πως αναλαμβανει υποχρεωσεις (αρραβωνες /γαμους/ δημιουργια οικογενειας) η απωλεια της εργασιας ειναι βαρυ πληγμα. ισοπεδωνει την αυτοπεποιθηση, σμπαραλιαζει τη ψυχολογια. θελει υπομονη και λεπτους χειρισμους. τι να πω βρε κοριτσια πολυς κοσμος περναει δυσκολα αυτον το καιρο.
ελπιζω να φτιαξουν γρηγορα τα πραγματα (δε μπορει θα φτιαξουν που θα παει?)
και μετα τη μπορα, βγαινει το ουρανιο τοξο....!!!!!!!!!!!!!
δε θα το πιστεψετε, αλλα μολις με πηρε το μωρο μου και μου ειπε πως τον καλεσαν για δουλεια που περιμενε πολυ καιρο!!!!! τι να πω... μαλλον υπαρχει Θεος, ειδε ποσο αθλια ημουν το σκ και με λυπηθηκε...
η αληθεια ειναι πως εχω κ εγω εντονα ξεσπασματα, αλλα η κατασταση ειχε ξεπερασει καθε ελεγχο... οσο δυναμη και να εχω, δε μπορω να εχω τα παντα στις πλατες μου.. και οικονομικα, και αισθηματικα, και στηριγμα και ολα..
νοιωθω τοσο μονη σημερα και τοσο δυστυχισμενη..ειμαι σε μια κατασταση που ολα μου πανε στραβα κ δεν μπορω να κανω τπτ..μονο εδω μπορω να το γραψω,ποσο αδεια νοιωθω.ευχαριστω τον Θεο που τουλαχιστον εχω μια καλη δουλεια.κατα τ αλλα νοιωθω κομματια εδω κ αρκετο καιρο.πρεπει να βρω τη δυναμη να γινω σκληρος ανθρωπος να μη με νοιαζει τπτ κ δε τα καταφερνω.ολα πανε απ το κακο στο χειροτερο κ δε μπορω να κανω τπτ..το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να μη σκεφτομαι.
granitoula, δεν υπαρχει καποιος τροπος να αντιμετωπισεις τα προβληματα που σου δημιουργουν αυτη τη χαλια διαθεση και να τα λυσεις??
θυμισου...τα δυσκολα ειναι για τους δυνατους!
οχι γιατι δεν ειναι ακριβως δικα μου προβληματα, κ ειναι πολλα ειναι κ υγειας μεσα κ διαφορα αλλα αλλα οχι δικα μου προσωπικα αλλα της οικογενειας μου.κ ειμαι κολλημενη μεσα σ αυτα κ δε μπορω να τα αγνοησω και απλα στεναχωριεμαι.κ νοιωθω τοσο μονη μου.βασικα θελω να παω να μεινω κ μονη μου,να μη βλεπω ανθρωπο.μονο τοτε θα ηρεμησω νομιζω.
Υπαρχουν δυο θεωρειες.
Η μια λεει."Οι ανθρωποι φαίνονται οταν σου σταθουν στα δυσκολα.Αν εχεις στηριγμα στα δυσκολα, σημαινει οτι ο αλλος σε νοιαζεται"
Η αλλη λεει."Οι ανθρωποι φαινονται οταν εχεις επιτυχιες.Αν χαιρονται για την επιτυχια σου, τοτε σε νοιαζονται.Στα δυσκολα ευκολα ο αλλος σου κανει τον καλο"
Εγω ενα εχω να πω.Οι ανθρωποι φαινονται και στα δυο.Γιατι ναι μεν και στις επιτυχιες σου μπορει καποιοι να σε ζηλεψουν και να απομακρυνθουν.Αλλα και οταν περνας δυσκολα, σε βρει μια συμφορα, χαλας τη διαθεση των αλλων.Ο αλλος θελει να περασει καλα δε μπορει να σε εχει εσενα ψυχολογικο ρακος απο διπλα, του χαλας τη μερα.
Δεν υπαρχει τιποτα.Αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα.Μπαμπα με αφησες μονη να παλεψω με τους λυκους...Ελπιζω να τα καταφερω....
:( δεν εισαι μονη
ααχ constance μου. δεν ξέρω τι ακριβώς περνάς αλλά ξέρω πως όταν κάποιος είναι σωστός η ζωή τον αποζημειώνει έστω κ εκ των υστέρων. μην σε νοιάζει για τις συμπεριφορές των άλλων εσύ είσαι υπεύθυνη μόνο για τις δικές σου πράξεις. κ ας νιώθεις καμιά φορά φτωχός και μόνος κάουμπόι!
Xεχ, οπως το πες, φτωχος και ΜΟΝΟΣ καουμποι.:P
Τα τελευταια 2 χρονια ηταν τα χειροτερα της ζωης μου με αποκορυφωμα τον τελευταιο μηνα.Αντε να δουμε τι αλλο θα συμβει.
α ρε constance Μου ξερεις ποσο σε καταλαβαινω.κ ποσο συχνα σε σκεφτομαι.πραγματικα ευχομαι ολα τα χειροτερα να περασαν.οσο για μενα το ξερω οτι ερχονται κ ειναι μπροστά μου.κ το ασχημο ειναι οτι δε μπορω να κανω τπτ.
αχ έλα γρανίτα μου μη σκέφτεσαι απαισιόδοξα,και μη σκ΄φτεσαι οτι το μέλλον προβλέπεται δισοίωνο γιατί καμιά φορά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. εκεί που δεν το περιμένεις τσακ συμβαίνει κάτι καλό που σε βοηθάει.
μα δε γινεται κ τπτ καλο καταλαβες?εγω προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη αλλα στο τελος μονο χαστουκια τρωω απο παντου.
δεν θέλω να σου πω κλισαδούρες αλλά πιστεύω οτι ακόμα δεν σου συμβαίνει κάτι καλό γιατί ακόμα αντέχεις.