ξενυχταω γιατι πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Printable View
ξενυχταω γιατι πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωω
δεν υπάρχει διαιτα που να χανεις 5 κιλα σε 1 βδομαδα..
ας σκεφτούμε λογικα.
εξαρτάται νομίζω και τον οργανισμό-μεταβολισμό.. Είχα μία φίλη που έκανε μόνο χημικές δίαιτες και ενώ έχανε πολύ (μα πολύ όμως) γρήγορα μετά από λίγο τα ξαναέπαιρνε και φτου και από την αρχή. Εγώ νομίζω ότι χάνεις υγρά και μυικό ιστό, δεν πιστεύω ότι προλαβαίνεις να κάψεις λίπος με αυτες.
για πιο αυστηρη ατκινς μου ακουγεται. Εγω που εχω κολλησει και θελω να χασω τα τελευταια μου κιλα, θα τη κανω μετα τις 20 του μαη που θα φυγουν οι αγγλομουσαφιριδες μου. Μη με βλεπουν να πλακωνομαι στο κοτοπουλο και το γιαουρτι και φριξουν. τα 4 κεσεδακια ακατεβατα; δεν νομιζω να τα καταφερω 4 σε μια μερα.
Νομίζω πως αυτές οι "δίαιτες" είναι απλά ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ...ο οργανισμός μας τα χρειάζεται όλα!Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι μόνο μια εβδομάδα...ναι είναι μια χαμένη εβδομάδα σωστής διατροφής...!!!Για μένα τουλάχιζτον δεν κάνει...προτιμώ να χάσω ένα κιλό σε μια εβδομάδα και να είναι μόνιμο....η επιλογή δική σας...
δεν ειναι μονο 1 βδομάδα χαμένη...
βάλε και το διάστημα που θα πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό, και μετά άντε να συνέλθεις...
αλλά οκ... είναι κι αυτός ένας τρόπος αυτοτιμορίας? τεσπα.. εγω θα ήθελα τέτοια θέματα να σβήνοντε. είναι πως να το πω, πρόκληση.. και εμενα με τραβάει το ατιμο οταν λεει 5 κιλά στη βδομάδα! αλλά οκ.. εχω δει τις συνέπειες, δε θελω να τις ξαναδω.
μωρε καλα τα λες. Στη δικη μου περιπτωση, εχω βαρυα κολλιτιδα και η διατροφη μου ειναι ουτοσιαλλος περιορισμενη, το κοτοπουλο ειναι ενα απο τα "ασφαλες" που μπορω να φαω. Για το γιαουρτι δεν ξερω, δεν το πολυ τρωω ουτοσιαλλος. Το προβειο τρωω, παραδοσιακο οποτε τυχει αλλα και αυτο εχω πολυ καιρο να φαω. Οποτε για μενα, δεν ειναι και τιποτα. Να παρω βαρος δεν παιρνω, γιατι με κρεας τη βγαζω κατα κυριον οπως να'χει. Το πολυ πολυ να χασω, η να παραμεινω σταθερη που ειμαι σταθερη εδω και ενα μηνα. Και να παρω βαρος.. μυς θα παρω γιατι γυμναζομαι καθημερινα.
κορίτσια δεν λέει με τίποτα!τα ξαναπαίρνεις αμέσως!!άσε που ανέβα κατέβα και τόσο σύντομα, μετά καταλήγεις να χάνεις πολύ δύσκολα!για να μην αναφερθώ στις λοιπές σωματικές αλλά και ψυχολογικές συνέπειες του φαινομένου γιο-γιο!!!
Διαβασα ολο το topic και απορω πως κανεις δεν αναφερει το πιο απλο. Γιατι οσοι το εκαναν και ειδαν αποτελεσματα δεν εκαναν μια λιπομετρηση σε λιπομετρητη πριν ξεκινησουν να μας δειξουν το χαρτι που λεει ποσα κιλα λιπους ειχαν πριν και ποσα ακριβως 6 μερες μετα? Εγω εκει θα σας παραδεχομουν. Μονο ετσι θα με πειθατε! Αν εβλεπα π.χ. αρχικα 25 κιλα λιπους και μετα 20. Επειδη λοιπον κανεις δεν εχει τα κοτσια να το κανει αυτο, μαλλον κοροιδευετε τους ιδιους σας τους εαυτους. Εκτος κι αν θελετε να χασετε υγρα και μυες, που απο κει και περα ειναι δικο σας θεμα :starhit:
Aπλά πραγματάκια, εύγε γλυκατζού(welcome btw)... ιδού η Ρόδος λοιπόν...
ε μα ρε filippara, βαρεθηκα να ακουω φαμφαρες απο καποιες/καποιους που νομισαν πως επιασαν τον παπα απ τα @@ με τη διαιτα που εκαναν, επειδη η ζυγαρια εγραψε μειον. Τι ειναι αυτο το "μειον" δεν καθησαν να το σκεφτουν γιατι μαλλον εχουν μαυρα μεσανυχτα απ το τι αποτελειται το σωμα τους.
πες τα χρυσοστομη!!!!!