καλε αληθεια δεν ξερω,
ωραιο το καινουργιο τικερακι ε? να δω την κορη μου ετσι και τι στον κοσμο, γιατι για μενα δεν το βλεπω...............
Printable View
καλε αληθεια δεν ξερω,
ωραιο το καινουργιο τικερακι ε? να δω την κορη μου ετσι και τι στον κοσμο, γιατι για μενα δεν το βλεπω...............
ελα καλε στη εποχη μας και λες οτι δεν ξερεις? βαλε τη λεξη στο γκουγκλ ...
BDSM is a form of consensual play (which may or may not include sex) between two or more individuals, who use their experiences of pain and power to create sexual tension, pleasure, and release. The compound acronym, BDSM, is derived from the terms bondage and discipline (B&D, B/D, or BD), dominance and submission (D&s, D/s, or Ds), sadism and masochism (S&M, S/M, or SM).[1]
BDSM includes a wide spectrum of activities, forms of interpersonal relationships, and distinct subcultures. Many of these experiences are still considered to fall out of conventional sexual activities and human relationships.
Activities and relationships within a BDSM context are characterized by the fact that the participants usually take on complementary, but unequal, roles. Typically, participants who are active ? applying the activity or exercising control over others ? are known as tops or Dominants. Those participants who are recipients of the activities, or who are controlled by their partners, are typically known as bottoms or submissives. Individuals who move between top/dominant roles and bottom/submissive roles ? either periodically within a relationship, or from relationship to relationship ? are known as switches
ελεγε και αλλα το γουικιπιντια αλλά νομιζω οτι αυτα φτανουν.....
Ωραία κολλητή,που σου χαλάει τη βιτρίνα της αθωότητας,να σου τύχει!
Η οποία μάλιστα για ξεκάρφωμα μας τα έγραψε στα αγγλικά,πως και καλά τα έψαξε...
Μασά η κατσίκα ταραμά;
καλη χρονια και απο μενα!!!τη δευτερα ολοκληρωνω τη διαδιακασια των εξετασεων για να περασω επιτροπη του ικα και κατα τις 22 ιανουαριου μαλλον θα μπω για επεμβαση......ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι τοσο μεγαλο μου ονειρο που φοβαμαι οτι θα το ματιαξω και δεν μπορω να σκεφτω οτι μπορει να γινει και πραγματικοτητα!!!!!!
Καλή μου dream , σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πάνε όλα καλά
και να έρθει και για σένα η ώρα που το όνειρό σου θα πάρει σάρκα και οστά!
Με το καλό καλό μου! Λίγος καιρός έμεινε μόνο, και θα το αγγίξεις.
Καλημέρα,dream!
Με το καλό να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγκρισης και ήδη μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη μεγάλη σου μέρα!
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αγωνιάς και να μπερδεύεις ίσως τη λαχτάρα σου με αρνητικές σκέψεις φόβου...
Οδεύεις προς τη λύση ενός ζητήματος,που σε έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ,που σου έχει στερήσει χαρές,
που έχει γίνει ένα με την εικόνα σου και τον τρόπο που έμαθες να λειτουργείς και να σκέφτεσαι τη ζωή σου,
είναι σημαντικό σου κομμάτι,που σ'ένα μεγάλο βαθμό σε καθορίζει κι είναι αναμενόμενο να δυσκολεύεσαι
να σκεφτείς τον εαυτό σου και τη ζωή σου διαφορετικά.Είναι αποχωρισμός κι αυτός,όσο κι αν θεωρείται θετική
εξέλιξη.Καμία φορά τους χρειαζόμαστε και τους βαρβάρους μας.Κάπου μας εξυπηρετούσαν κι αυτοί τόσα χρόνια
για να τους κρατάμε...Κι εγώ πολλές φορές αναρρωτιέμαι ποιά θα ήμουν,πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχαν
τα κιλά.Κι αν προσπάθησες πολλές φορές με δίαιτες,που απέτυχαν,τώρα προβαίνεις σε κάτι τόσο δραστικό
κι αποτελεσματικό,που για πρώτη φορά ίσως πιστεύεις πως τελειώνουν τα ψωμιά από τα...ψωμάκια σου
κι αυτό ενεργοποιεί σκέψεις και συναισθήματα ανασφάλειας για το άγνωστο,χαράς κι αδημονίας για τα όνειρα,
που οσονούπω θα γίνουν πραγματικότητα.Είμαστε δίπλα σου στην αλλαγή σου,περνάμε και νιώθουμε παρεμφερείς
καταστάσεις κι είναι γόνιμο και βοηθητικό να μοιραζόμαστε σκέψεις και συναισθήματα...Περιμένουμε τα νέα της Δευτέρας.
Να έχεις ένα υπέροχο,ήρεμο από αρνητικές σκέψεις Σαββατοκύριακο.Συγχώρεσε με,αλλά δε θυμάμαι τι θα κάνεις.
Να υποθέσω sleeve,Σκρέκας,Θεσσαλονίκη;Έλ� �,dream μου,πάμε δυνατά ν'αλλάξουμε όνομα σε reality!Φιλάκια πολλά!
Υ.Γ. Πάντως,αφού μένεις στην ίδια πόλη μ'εμάς,δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχεσαι στις συναντήσεις,που είναι και η basia,
η οποία θα σου τα πει κι από την όχθη του ασθενή.Δε νομίζω να σε έστειλαν στη Δονούσα και να μην ενημερώθηκα!
βρε κουτο μου τα εγραψε στα αγγλικα, μιας και ειμαι στελεχος αμερικανικης εταιριας και τα μιλαω φαρσι τα αγγλικα(τρομαρα μου)Quote:
Originally posted by BARB3
BDSM is a form of consensual play (which may or may not include sex) between two or more individuals, who use their experiences of pain and power to create sexual tension, pleasure, and release. The compound acronym, BDSM, is derived from the terms bondage and discipline (B&D, B/D, or BD), dominance and submission (D&s, D/s, or Ds), sadism and masochism (S&M, S/M, or SM).[1]
BDSM includes a wide spectrum of activities, forms of interpersonal relationships, and distinct subcultures. Many of these experiences are still considered to fall out of conventional sexual activities and human relationships.
Activities and relationships within a BDSM context are characterized by the fact that the participants usually take on complementary, but unequal, roles. Typically, participants who are active ? applying the activity or exercising control over others ? are known as tops or Dominants. Those participants who are recipients of the activities, or who are controlled by their partners, are typically known as bottoms or submissives. Individuals who move between top/dominant roles and bottom/submissive roles ? either periodically within a relationship, or from relationship to relationship ? are known as switches
αλλα και παλι βρε κοριτσια με εχετε εμενα για μαζωχιστρια, παντρεμενη γυναικα και με τον ιδιο αντρα εδω και 11 χρονια.....
μαλλον συντηρητικη θα με ελεγα και πολυ μαλιστα.
το μαστιγιο το χρησιμοποιω μονο για κατι φιλες που δεν με ακουνε
παντως αληθεια δεν ηξερα τι ηταν, αλλα το μπαρμπουνι ηξερε η εψαξε για μενα?
μπαρμουνακι δεν μας τα λες καλα...........
καλησπερα σασ, με λένε Ρένα και ενδιαφέρομαι να κανω καποια επεμβαση, καθότι έχω καμιά 50 κιλα παραπάνω... Από αυτα που έχω ως τωρα διαβάσει είστε όλοι υπέρ της επέμβασης και έχετε και αποτελέσματα. Ανυσύχησα όμως όταν διάβασα για κάποια ονειρένια, αλήθεια τι συνέβη ? Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
Αγαπητη renio και εμεις δεν ξερουμε ακριβως τι τις συνεβη, περαν του οτι εκανε την επεμβαση δακτυλιου και μετα απο 20 μερες μας αφησε,
καποια επιπλοκη, ο οργανισμος της δεν δεχτηκε το μοσχευμα, εικασεις κανω,
σου παραθετω και το θεμα που ειχε ανοιχτει γιαυτην και για οτι πληροφοριες μαθαμε γιαυτην.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1919
σου ευχομαι καθε επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις και θα χαιρομαστε να μαθαινουμε νεα σου
ερωτησεις που κανεις.....φυσικα και ηξερα (απεξω-απεξω) αλλα τωρα που τα διαβασα αυτα και τα καταλαβα ολα (ουτε τα μισα) εμαθα περισσοτερα...Quote:
Originally posted by basia
βρε κουτο μου τα εγραψε στα αγγλικα, μιας και ειμαι στελεχος αμερικανικης εταιριας και τα μιλαω φαρσι τα αγγλικα(τρομαρα μου)Quote:
Originally posted by BARB3
BDSM is a form of .........................
αλλα και παλι βρε κοριτσια με εχετε εμενα για μαζωχιστρια, παντρεμενη γυναικα και με τον ιδιο αντρα εδω και 11 χρονια.....
μαλλον συντηρητικη θα με ελεγα και πολυ μαλιστα.
το μαστιγιο το χρησιμοποιω μονο για κατι φιλες που δεν με ακουνε
παντως αληθεια δεν ηξερα τι ηταν, αλλα το μπαρμπουνι ηξερε η εψαξε για μενα?
μπαρμουνακι δεν μας τα λες καλα...........
ας σοβαρευτουμε τωρα. δεν θα σου πω τι αλλο εχω εκτος απο το μαστιγιο αλλά θα σου πω να ρωτησεις τη ναταλια. αν θυμασαι, καποτε με τη ναταλια ειχα ενα δεσμο που για την ακριβεια ποτε δεν τον διαλυσαμε αλλά τον μετατρεψαμε σε μια ελευθερη σχεση με οποιους θελουμε...εμεις οι bysexual ειμαστε και λιγο απ'ολα γιατι να το κρυψομεν αλλωστε? οποτε τα BDSM τα αποδεχομαστε. την επομενη φορα που θα κανονισουμε κατι, δεν θα σε ξεχασουμε....και τα τριο καλα ειναι....και ειναι νομιζω καιρος να βγαλεις τη μασκα σου. τωρα μαλιστα που κοντευεις τα 60 κιλα, καιρος να σταματησεις να κρυβεις τον αληθινο σου ευατο
ωχ, την απαντηση την αργησα και μπηκε τωρα σε ασχετο χρονο και σε ασχετο θεμα αλλά δεν την βγαζω....τζαμπα εγραφα τοση ωρα?
α ωστε αυτος ηταν ο σκοπος σας απο την αρχη τελικα, κανα δυο καφεδακια για ξεκαρφωμα και μετα στα σκληρα ε?
καλε δεν ντρεπεστε λιγο που πατε να αποπλανισετε μικρες πλην τιμιες νοικοκυρες(λεμε τωρα). με θελετε και κοκαλιαρα, να με ξεζουμιξετε...............
σας καταλαβαμε κυριες μου, η μια σιγανοπαπαδια σιγονταρει την αλλη,
ε οχι λοιπον δεν θα πεσω στα διχτυα σας.
καλημερα βασια μου.. πρεπει να νοιωθεις τελεια που θελεις λιγο ακομη και πιανεις τον στοχο σου ε????
Γεια σας κοριτσια... αρχικα να πω οτι ο δακτυλιος ειναι απο σιλικονη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεχτει ο οργανισμος εκτος φυσικα αν καποιος εχει αλλεργια στην σιλικονη οποτε δεν πας καν για αυτην την εγχειρηση. Οσο για την αγαπητη DreamOn που βρισκεται καπου καλυτερα απο αυτον τον ηλιθιο κοσμο(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω και να παρηγοριεμαι) απ οσο μου ειπε καποια γνωστη της εγινε καποιο λαθος την ωρα της εχγειρησης απο τον αναισθησιολογο χρειαστηκε να της κανουν τραχειοτομη κτλ και ηταν στην εντατικη καποιες μερες ωσπου "εφυγε"... Φυσικα λυπομαστε ολοι παρα πολυ αλλα αυτο δε σημαινει πως φταιει αυτη καθεαυτη η εγχειρηση αυτη ετσι?? κι εγω το ιδιο εκανα και δοξα τον μεγαλοδυναμο ειμαι μια χαρα... Παντα σε ολες τις εγχειρησεις υπαρχουν καποια ελαχιστα ποσοστα θνησιμοτητας. Τα λεω αυτα και σας ζαλιζω γιατι δεν αντεχω να βλεπω ανθρωπους να τυρρανιουνται με τ κιλα και να φοβουνται να προχωρησουν λογω αυτων των ασχημων περιστατικων. Δε σας κρυβω οτι και γω φοβομουν πολυ αλλα βαζοντας τα κατω ανακαλυψα οτι ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανω απο καρδια η χιλιες δυο αλλες παθησεις λογω κιλων παρα στο χειρουργειο!Quote:
Αγαπητη renio και εμεις δεν ξερουμε ακριβως τι τις συνεβη, περαν του οτι εκανε την επεμβαση δακτυλιου και μετα απο 20 μερες μας αφησε,
σου παραθετω και το θεμα που ειχε ανοιχτει γιαυτην και για οτι πληροφοριες μαθαμε γιαυτην.
σου ευχομαι καθε επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις και θα χαιρομαστε να μαθαινουμε νεα σου
Θα συμφωνήσω μαζί σου esprit, μόνο θα προσθέσωQuote:
Originally posted by Esprit
Γεια σας κοριτσια... αρχικα να πω οτι ο δακτυλιος ειναι απο σιλικονη και δεν υπαρχει περιπτωση να μην τον δεχτει ο οργανισμος εκτος φυσικα αν καποιος εχει αλλεργια στην σιλικονη οποτε δεν πας καν για αυτην την εγχειρηση. Οσο για την αγαπητη DreamOn που βρισκεται καπου καλυτερα απο αυτον τον ηλιθιο κοσμο(τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω και να παρηγοριεμαι) απ οσο μου ειπε καποια γνωστη της εγινε καποιο λαθος την ωρα της εχγειρησης απο τον αναισθησιολογο χρειαστηκε να της κανουν τραχειοτομη κτλ και ηταν στην εντατικη καποιες μερες ωσπου "εφυγε"... Φυσικα λυπομαστε ολοι παρα πολυ αλλα αυτο δε σημαινει πως φταιει αυτη καθεαυτη η εγχειρηση αυτη ετσι?? κι εγω το ιδιο εκανα και δοξα τον μεγαλοδυναμο ειμαι μια χαρα... Παντα σε ολες τις εγχειρησεις υπαρχουν καποια ελαχιστα ποσοστα θνησιμοτητας. Τα λεω αυτα και σας ζαλιζω γιατι δεν αντεχω να βλεπω ανθρωπους να τυρρανιουνται με τ κιλα και να φοβουνται να προχωρησουν λογω αυτων των ασχημων περιστατικων. Δε σας κρυβω οτι και γω φοβομουν πολυ αλλα βαζοντας τα κατω ανακαλυψα οτι ειχα περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανω απο καρδια η χιλιες δυο αλλες παθησεις λογω κιλων παρα στο χειρουργειο!Quote:
οτι η "ονειρένια", δεν είναι αναλώσιμο προιόν ούτε μπορεί να είναι θέμα συζήτησης και ερωτήσεων για τον καθένα που έχει ερωτήματα για τις επεμβάσεις, αρμόδιοι είναι οι γιατροί.
Ας την αφήσουμε επιτέλους να ησυχάσει εκεί που βρίσκεται...