πιες πολυυυυυυυυυ νερο.... δες και καμια ταινια και θα ξεχασεις την πεινα σου....
Printable View
πιες πολυυυυυυυυυ νερο.... δες και καμια ταινια και θα ξεχασεις την πεινα σου....
Δεν ξέρω βρε Lily μου, πρέπει να δείχνουμε ανωτερότητα ή να τους χτυπάμε με το ίδιο όπλο, την καχεντρέχεια. Ο τύπος που ανέφερα πιο πάνω είναι επίσης διαιτολόγος. Το έγραψα και σε ένα άλλο ποστ, είναι απίστευτο πόσο στην επιστήμη μου κυκλοφορούν πικρόχολα ανθρωπάκια, που είναι σαν να εκδικούνται τον άνθρωπο που πάχυνε. Ότι δλδ φταις που πάχυνες και μόνο αν μου σκάσεις μια 500άρα θα γίνεις άνθρωπος. (Την προηγούμενη φράση την έχω ακούσει από γνωστό όνομα, δεν κάνω πλάκα). Είναι δλδ σα να λες σε έναν στο δρόμο, γιατί πεινάς ρε; εσύ φταις.
Γενικά ο λόγος που ήρθα σε αυτό το φόρουμ, εκτός από το ότι είμαι 'ομοιοπαθής':) ήταν και για να βοηθήσω όπου μπορώ, όσο μπορώ, γιατί οι γνώσεις μου ακόμα είναι πολύ λίγες, θέλω γύρω στα 3-4 χρόνια μέχρι να βγάλω άδεια.
Έχω καταλάβει όμως το εξής, από το λίγο που έχω δει ασθενείς και από ότι ακούω. Ο λόγος που καλύπτουμε τα κενά μας με το φαγητό, είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Ναι υπάρχουν άτομα πιο δυνατά που αντιδρούν αλλιώς και άλλα πιο ευαίθητα που νιώθουν το κενό της σύγχρονης ζωής πιο πολύ. Έτσι ήταν πάντα. Αυτό που θέλω να βρω είναι πως γυρνάς αυτή την ευαισθησία προς τα έξω. Δλδ ο ευαίσθητος άνθρωπος, με τις κεραίες που πιάνουν τη γύρω φρίκη και δεν αδιαφορεί, να μπορεσει να κάνει τον κόσμο καλύτερο και όχι να κάνει τον εαυτό του χειρότερο. Αυτό είναι εμένα το στοίχημα μου στη διαιτολογία. Το να κάνεις τον άλλο να χάσει κιλά είναι εύκολο, (του δίνεις υποθερμιδική δίαιτα) αλλά δεν βγάζει πουθενά ίσως σε περισσότερα κιλά στο μέλλον.
Τέλος πάντων με έπιασε πολυλογία και σας έπρηξα :) αλλά είδα σήμερα μια τέτοια κοπέλα στο νοκοκομειο και στγκλονίστηκα. Τόση ομορφιά καρδιάς πως γίνεται δύναμη;
Εmmy μου σε καταλαβαίνω, κορίτσι μου, η ανωτερότητα που θα δείξουμε είναι για εμάς,
αν γίνουμε σαν αυτούς τότε θα είναι για
αυτούς , θα έχουμε παίξει το παιχνίδι τους με το να γίνουμε όμοιοι.
Επίσης συμφωνώ, οτι ο σημερινός τρόπος ζωής και η απληστεία κάνει τους ανθρώπους ατομιστές,
συνθλίβοντας τους ευαίσθητους. Πίσω απο κάθε τραγική ιστορία εξάρτησης, οποιασδήποτε εξάρτησης
του φαγητού συμπεριλαμβανομένου, κρύβεται μια ευαίσθητη φύση.
Για την κοπέλα που ανέφερες, η όμορφη καρδιά Έμμυ μου είναι η δύναμη ! Τίποτα και κανένα τυπικό προσόν
δε μπορεί να αντικαταστήσει την ομορφιά αυτή, και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη.
Σου εύχομαι τα καλύτερα κοριτσάκι, καλή σταδιοδρομία να έχεις και να γίνεις ένας φωτισμένος ξεχωριστός διαιτολόγος!
(Υποφέρει πολύ ο κλάδος σας από πραγματικούς ανθρώπους )
Εμμυ μου θα συμφωνησω κ γω με τη λιλι...φυσικα κ ανωτεροτητα κ αδιαφορεια...δεν εχεις ακουσει που λενε.....πως η αδιαφορια γι αυτους που εισαι μαζι τους τους κανει να ανησυχουν....την επομενη φορα που θα σε κρινει χαμογελα του κ αυτοσαρκασου...μην δειξεις ποτε οτι σε πειραζει γιατι θα του δωσεις τρομερη ικανοποιηση
Σου ευχομαι κ γω με τη σειρα μου να γινεις ενας ξεχωριστος διαιτολογος που δεν θα μας βλεπει σαν ευροπουλα....αλλα σαν ανθρωπους...κ ο οποιος θα κανει οτι μπορει για να βοηθησει τον καθενα ξεχωριστα...πρεπει να αγαπας αυτο που κανεις...κ τους ανθρωπους που συναναστρεφεσε για να πας μπροστα...
Καποτε ειχα παει σε μια ενδοκρινολογο-διατροφολογο η οποια παιδια ηταν διπλασια απο μενα...μπηκα μεσα κ με κοιταξε μ ενα επικριτικο βλεμμα...κ μου λεει "πως επετρεψες τον εαυτο σου να γινει ετσι...τρωτε τρωτε κ μετα παραπονιεστε κ ερχεστε σε μας"...."τι λες κυρα μου" μου ηρθε να της πω....τα λεφτακια μου θα σου δωσω....κ στην τελικη τον εαυτο σου τον ειδες????πληρωσα εφυγα κ δεν ξαναγυρισα
Πολυ ομορφη μερα ξημερωσε παλι με την πλεον φιλι μου ζυγαρια να μου χει κανει τη χαρη να φτασει στο νουμερο 93,3....93,3?????? ε ναι λοιπον....τελικα το προγραμματακι αυτο ειναι πολυ καλο κ αποτελεσματικο για μενα τουλαχιστον..μου χει κοψει τα υπερφαγικα....κ αντιστεκομαι σε οτι τρωγεται σε σημειο να μη φοβαμαι για τυχον παραστρατημα στις επομενες μερες...δεν φοβαμαι για παραστρατημα στο φαγητο..αλλα ξερω πως το ποτο θα του δωσουμε να καταλαβει..οποτε δεν αλλαζω το τικερακι μου..το αφηνω για μετα το χριστουγεννο...καλες γιορτες σε ολους κ ολες
alexandra, πολλά μπράβο!!!!!!!!!!
Και σε σένα καλές γιορτές.
Μου έδωσε ο ξάδερφος μου ενα βιβλίο ενός διαιτολόγου αμερικάνου, το οποίο έκανε τον ξάδερφο να χάσει 34 κιλά, σε έξι μήνες. Θα το κάνω 2-3 βδομάδες, να δω τι γίνεται και μετά θα σας πω. Πάντως μοιάζει πολύ καλό.
Αλεξάνδρα μου καιεσύ epworth κάνεις;
Μπράβο Αλεξάνδρα μου, έτσι θα τη νικήσουμε την υπερφαγία κούκλα μου ,
παρεούλα όλα τα μπορούμε!
Πολλά φιλιά
Ναι ζωιτσα μου επγουορθ κ γω....κ πολυ ευχαριστημενη μπορω να πω εως παρα πολυ......Πως λεγετε το βιβλιο δαναη???
οκ Αλεξάνδρα μου και εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!!!!
αντε ρε κορίτσια να τα χάσουμε και να μην τα ξαναβρούμε!!!!
Κορίτσια μπράβο σας που δείχνετε τόση αυτοσυγκράτηση!Ειλικρινά σας θαυμάζω!Εγώ σήμερα δυστυχώς μετά απο αρκετές μερούλες "καθαρή" κατεδάφισα ό,τι γλυκό βρήκα μπροστά μου....κ' κατευθείαν έπεσε κι η ψυχολογία μου...
Αυριο ομως αγαπητη μου βασω ειναι μια καινουργια μερα....δεν το βαζουμε κατω....συνεχιζουμε....αλλωστ ε ενα γευμα ελευθερο εχει στις περισσοτερες διαιτουλες..οποτε συνεχιζεις....σαν να μην συναιβει κατι...
Σ'ευχαριστώ alexandra μου για τα γλυκά σου λόγια...αλλά επειδή ξέρω πόσο αδύναμη είμαι στο να επιβληθώ στον εαυτό μου έχω ένα φόβο για την αυριανή μέρα κ' για όσες θα ακολουθήσουν...
Αμα διαβασεις ολα τα ποστ μου σ αυτο το τοπικ...θα διαβασεις ποσο αδυναμη ημουν κ γω κ ισως ξαναγινω....μην πιεζεις τον εαυτο σου παρτο χαλαρα κ θα δεις θα νιωσεις πολυ καλυτερα.....ολοι μπορουμε να το παλεψουμε...κ εσυ εισαι μεσα σε ολους....
Το ελπίζω..θέλω πολύ να τα καταφέρω.Νοιώθω πραγματικά χαρούμενη κ' καλά με τον εαυτό μου όταν τρέφομαι σωστά.Γιατί σημασία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα αλλά κ' ο δρόμος προς αυτό.Ας ελπίσουμε πως αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα κ' σ'αυτό συμβάλλει κι η δική σας συμπαράσταση.Καληνύχτα...