EDIT:
ΤΟ ΣΒΗΣΑ οπως ειχα πει.
ευκολα. αφου με γραψατε στα φρυδια σας ετσι κι αλλιως.
το ποιντ μου ηταν οτι μια συγνωμη ειλικρινης ειναι τοσο σπανια που πρεπει να ειναι εκτιμητεα.
αυτα και addios mis amigos
Printable View
EDIT:
ΤΟ ΣΒΗΣΑ οπως ειχα πει.
ευκολα. αφου με γραψατε στα φρυδια σας ετσι κι αλλιως.
το ποιντ μου ηταν οτι μια συγνωμη ειλικρινης ειναι τοσο σπανια που πρεπει να ειναι εκτιμητεα.
αυτα και addios mis amigos
εχετε τρελη εμπάθεια ....και είμαι σίγουρη πως δεν εχετε δει όλα τα u2u γιατι σαφώς δεν συνεφερε να τα δείξει ολα η εν λόγω κυρία... δε πειραζει παιδιά εγω την ηρεμια μου δε τη χαλάω οτι κ να κανετε (τη πληρωνω και ακριβα τη ρημάδα.... ). Ευχομαι καποτε να τη βρειτε κι εσεις. Δεν αρκεί η απώλεια λίπους τελικά...
μα εσυ χάλασες την ηρεμία των άλλων.κ ακομα κ αυτο που κανεις τώρα αφήνοντας υποννοούμενα κ καλα κ να μην λες ξεκάθαρα τι κ πως για μένα ειναι απίστευτα ύπουλο κ δε θα ξανασχοληθώ καθόλου μαζί σου ούτε θα ξαναδιαβάσω κατι.ελπίζω να πετύχεις τους στόχους σου.ΤΕΛΟΣ
οχι δεν εννουσα καλα εκανα κ την εβρισα... της ζητησα κ συγνωμη αλλα δεν το λέει αυτο... δεν πειραζει...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ναι αυτο καταλαβα και αν κανω λαθος,λυπαμαι,ομως η διατυπωση του μηνυματος σου,αυτο μου εδωσε να καταλαβω.
one... απάντησα σε αυτο που είπε η γρανιτα οτι της είπα πηγαινε τωρα στις φιλες σου να τα πείς... κι εκεινη πήγε... εκει κολλαγε το δικιο ειχα...
οτι κ καλα της ειπα πηγαινε να τα πεις κι εκεινη πηγε...
συγνωμη για τη πρωην συμπεριφορα μου κ σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας,που ειναι κ ο λογος που ξαναγυρισα για να παρω περισσοτερες πολυτιμες γνωσεις απο εσας!
(πριν κλειδωθει ηθελα να προλαβω να γραψω αυτο)
φιλικα Bad
Συζητηση κανουμε ολοι μεταξυ μας,λογικοτατο μου ακουγεται να τα πει η γρανιτα αφου τυγχανει να εχουν και επαφςς εκτος φορουμ.
Περαν των οσων εχουν γινει, καλο θα ηταν Ρια να μην υποτιμας την προσπαθεια καποιου που καταφερε και αδυνατισε και συνεπως εχασε και λιπος με ειρωνικα σχολια, τυπου "Δεν αρκεί η απώλεια λίπους τελικά.."
one δεν αρκεί... το ψυχολογικό κομμάτι αν δεν δουλευτει η διαταραχή εξακολουθεί να υπάρχει... και να δυσκολευει το ατομο ακόμη κι αν εχει λύσει το θέμα της εικόνας του. και δεν το λέω ειρωνικά γμτ μου!!!... εκφραζομαι λάθος ισως.. (ουτε αυτο ειναι ειρωνικό. το εννοω)
Ναι ζητώ να κλειδωθεί το θέμα. Admin ακούει?
Πριν κλειδωθει το τοπικ θα πω οτι ναι ria μου ζητησες συγνωμη μεσα στο τοπικ στα u2u ομως αλλα ελεγες.Μονο οταν σου ειπα οτι εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα και κανε σα να μην υπαρχω σταματησε η συζητηση.Οτι μας θεωρειτε κλικα εχει φανει απο τη συμπεριφορα διαφορων εδω μεσα.Ομως οταν ξεκινησαμε να κανουμε παρεα δε το καναμε ουτε στα κρυφα,ουτε διωχνοντας κοσμο απο την παρεα μας.Οπως και στη ζωη ετσι και στα φορουμ δε γινεται να εισαι αρεστος απο ολους.Κι επειδη πολυ ακουστηκε ο admin σημερα αν κανει καποιο ban ας κανει εμενα και δε το λεω καθολου ειρωνικα.Δε νομιζω οτι εχω να προσφερω κατι εδω μεσα και δεν ξερω και τελικα αν το προσφερα και ποτε.Παντα μιλουσα σε ολα τα μελη με τον καλυτερο τροπο προσεχοντας μην προσβαλω και ομως τις περισσοτερες φορες μονο αγενια και προσβολες εισεπραξα και μαλιστα σε μια περιοδο που μονο ηρεμια και αγαπη αποζητουσα.Το θεμα ομως δεν ειναι οι καλες προθεσεις μονο αλλα και το αποτελεσμα.Οπως και να χει γνωρισα και καποια λιγα ατομα που μπορω να ανταλλαξω μια κουβεντα παραπανω και να συννενοηθω.Για 2 πραγματα ειμαι σιγουρη.1)Η dew εκανε την καλυτερη αποχωρηση απο ολους.Αθορυβα,χωρις μελοδραματα,χωρις κραξιματα και οποτε και ΑΝ θελησει θα ξαναμπει χωρις show.2)ΔΑΝΑΗ αν διαβαζεις ακομα(που χλωμο το βλεπω) ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Καληνυχτα σας!
Ελπιζω πραγματικα να ελειξε εδω το θεμα... Ευχομαι σε ολες να μπορειτε να δειτε τη κατασταση σας οπως ειναι και να μην παραμυθιαζεστε...
Και σας ευχομαι ειλικρινα να φτασετε τους στοχους σας γιατι δυστηχως ή ευτυχως η απωλεια λιπους θα σας κανει τη ζωη διαφορετικη... οχι καλυτερη απλα διαφορετικη...
Φιλια!
καλυτερα να μη ληξει, γιατι ειναι το θεμα αποχωρησης μου κ προτιμω να γνωριζουν οσοι ενδιαφερονται αν ειμαι τριγυρω 'η αν επαθα κατι κ δε γραφω.
Θα το λεω εδω αφου με τα ατομα που με ενδιαφερουν, παλια 'η νεα, σπανια μιλαμε με u2u κ δεν βρισκω κ το λογο.
Οντως οσοι μετετρεψαν το θεμα σε πεδιο αντιπαραθεσης αφου και γυρισα (ουτε καν οταν εφυγα) παραμυθιαζονται, εχεις απολυτο δικιο, ευχομαι κ γω το ιδιο Πηνελοπη μου!
η Πηνελόπη δεν νομιζω οτι εννοουσε αυτο που λες για το ποιοι παραμυθιάζονται.
"Ευχομαι σε ολες να μπορειτε να δειτε τη κατασταση σας οπως ειναι και να μην παραμυθιαζεστε"
Bad εγω θα σου ξαναπω αυτο που σου ειχα πει και τοτε που αποχωρησες... αν εισαι ετοιμη να κανεις μια σοβαρη προσπαθια καντην, με συνεπεια...
Αν οχι μην ταλαιπωρεισαι...
δε σας διαβαζω παιδια πια, λυπαμαι, καλη συνεχεια ναχουμε!
Τι παθατε ολες .. κοπελιες παλι ουφφφφφφφ αχ κοριτσια δεν αξιζει να τσακωνεστε...ολοι μας ως ανθρωποι αξιζουμε και ο καθενας ειναι ξεχωριστος και μοναδικος αυτο εχει σαν συνεπεια να μην επικοινωνουμε σωστα κ στην ιδια συχνοτητα .Παρολα αυτα πρεπει να σεβομαστε την διαφορετικοτητα του καθενος και με καλη βουληση να τον αντιμετωπιζουμε.
ΥΓ:Ουτε εγω βγαζω ακρη με τα λεγομενα μου
φιλικα και φιλακια σε ολες:tumble: