Δεν με ενδιαφέρει τι μου λένε τα παιδιά εδώ μέσα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου!
Printable View
Δεν με ενδιαφέρει τι μου λένε τα παιδιά εδώ μέσα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου!
Quote:
Originally posted by lbp
Αινιγματικό αυτό που γράφεις. Ποιά με ωφελούν αυτά που γράφεις εσύ; Αν ναι, τα κράτησα. Καλημέρα.
Οχι, γενικα μιλωντας....
αφου δεν σε ενδιαφερει τοοτε τι μπαινεισ εδω και γραφεισ? απλα για να λες οτι γραφεις?μονολογος δλδ?
Οκ. Πάω για περπάτημα, όποια θέλει μιλάει μόνη της. Καλημέρα
Ρε παιδιά, λίγη ηρεμία! Το θέμα έχει ήδη ξεπεράσει την απλή συζήτηση σε ένα φόρουμ, και απέκτησε παρακλάδι και σε άλλο! Ας ρίξουμε τους τόνους και ας πάμε παρακάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει ή να σχολιάζει τον άλλο, όλοι για συμπαράσταση και υποστήριξη βρεθήκαμε στα φόρουμ! Να γελάσουμε με τις διαδικτυακές φιλίες μας, να ουρλιάξουμε τα προβλήματα μας και στην τελικά να βρούμε κάποιες νέες ιδέες. Ας αφήσουμε τα απωθημένα μας έξω από αυτούς τους χώρους. Καλή συνέχεια σε όλους!
αντε πηγαινε να ηρεμισουμε λιγο :)
Ναι, έχεις κανα πρόβλημα εσύ μικρή;Quote:
Originally posted by sanelaki
αφου δεν σε ενδιαφερει τοοτε τι μπαινεισ εδω και γραφεισ? απλα για να λες οτι γραφεις?μονολογος δλδ?
Εγώ το ξεκίνησα; Κάνεις τώρα την πάπια; Τι να σου πω παιδάκι μου ότι και να σου πω είναι λίγο. 100 φορές το έγραψα μην ασχολείστε μαζί μου κι εσύ εκεί. Και βγαίνεις και από πάνω.Quote:
Originally posted by zwhtsa
οχι μεγαλη... οτι πεις!
παντως σημερα δεν το ξεκινησα εγω.... εγω μπηκα και ειδα ηδη οτι εβριζες τα υπολοιπα παιδια!Quote:
Originally posted by lbp
Εγώ το ξεκίνησα; Κάνεις τώρα την πάπια; Τι να σου πω παιδάκι μου ότι και να σου πω είναι λίγο. 100 φορές το έγραψα μην ασχολείστε μαζί μου κι εσύ εκεί. Και βγαίνεις και από πάνω.Quote:
πραγματικα.....για οποιο ατομο θεωρει πως ειναι νοημον.... γιατι το συνεχιζει???? κριμα που εχει παρει τετοιο δρομο η ολη κατασταση...
1)Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις τα γραπτά μου.Quote:
η esprit ειναι πολυ πιο πριν την μαρια στο φορουμ δακτυλιος. και την υπολιζουν απιστευτα εκει. γι αυτο και τους ενημερωση το πειον της μαριας ωστε να μην τραβιξουν οτι τραβαμε εμεις εδω. γι αυτο και αδιαφορουν για οτι γραφει η μαρια.
και δεν μας εκραξαν :) μην λες ψεματα προσπαθοντας να δειξεις κατι γλυκια μου :)
οταν μπει η εσπριτ θα απαντησει επι του θεματος γιατι καταλληλοτερη.
:)
2)Τι ακριβώς τραβάς Ζωή;Στο λέω χωρίς καμία κακή πρόθεση απλά για να αναλογιστείς και να χαμηλώσεις τους τόνους.
3)σας είπαν να λύσετε τα προσωπικά σας αλλού και όχι εκεί ή όχι;
Κώστα κι εγώ ψόφησα στο γέλιο με την παρεξήγηση.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!Quote:
Originally posted by kwstas01
Ρεζιλικια!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω και εγω ποσες φορες διαβασα οτι απαξιουν να της απαντησουν ξανα και γραψανε και σε αλλο φορουμ? Τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας ρε?Quote:
Originally posted by tota72
Καταλαβαίνω πως θες να επαναφέρεις τη Μαρία στην τάξη αλλά τότε κρίνε και τα λόγια της εσπριτ απέναντί της σε κάποια ποστ.
Γιατί αν κάποια ποστ της Μαρίας είναι υβριστικά κάποια άλλα της εν λόγω χρήστριας είναι ανήθικα.Και είναι η ίδια χρήστρια που μαζί με τη Ζωή μπήκαν στο φόρουμ δακτύλιος και άρχισαν εν είδει ασφαλίτη να παρουσιάζουν το ποιόν της Μαρίας στους εκεί χρήστες με τους οποίους συζητούσε.Εκεί τις έκραξαν βέβαια.
Αμα δεν βγαζουμε ακρη με καποιον/α, παμε παρακατω, δεν συνεχιζουμε να ασχολουμαστε. Ενα γαμ#^%@^@ενο φορουμ ειναι που μερικες εδω του εχουν δωσει τετοια αξια οσο η ζωη τους.....
Εξακολουθω να πιστευω στο δικαιωμα του να γραφει και να λεει οτι θελει ο καθενας! Οι υπολοιποι αναγνωστες και μελη εχουν μια αναθεματισμενη κριση. Ας την αξιοποιουν και να μην το παιζουμε οτι θα σωσουμε τον κοσμο επειδη καποιος λεει πραγματα που μας φαινονται διαστημικα και χαζα.
δεν μας εκραξαν οπως λες. και αυτο το ειπαν μετα απο συννεοηση του διαχειριστη με την εσπριτ :)
τι εννοεις τι τραβαω?
αν εννοεις τι ζορι τραβαω..
απλως δεν δεχομαι εκει που κανω μια προσπαθεια και να την κανω να καταλαβει την μαρια πως χωρις σωστη διατροφη δεν προκειτε να χασει γραμμαριο αυτη να με βριζει.
δεν φταινε ουτε τα χαπια της, αλλα η διατροφη της, επειδη τρωει μακαροναδες κλπ κλπ..
ειναι σπαστικο λοιπον οταν σε ενα σιτε λεει πως κανει παρασπονδιες, στο αλλο ποστ να γραφει πως κανει καταγραμμα διαιτα και δεν χανει γιατι φταινε τα χαπια.
οταν πας λοιπον και της λες βρε μαρακι μου αφου τρως αυτο και αυτο .. πως να χασεις? αυτη ααρχιζει και σε βριζει.
αυτο δεν δεχομαι.
εδω μεσα ειναι σιτε υποστηριξης, που ολοι μας βοηθαμε τον αλλον να κανιε διαιτα, αν δεν κανει κατι σωστα να του το λεμε και οταν ειναι αψογος να τον επικροτουμς. δλδ η μαρια τι θελει να της λεμε? καλα κανεις και τρως τυροπιτες? και ναι φταιν τα χαπια σου που δεν χανεις? αυτο ειναι ενα τεραστιο ψεμα. αυτο θελει? ψεματα? να της γλυφουμε τα αυτακια?
και εγω προσωπικα πλεον γελαω απιστευτα με οτι λεει η μαρια :) πραγματικα μου φτιαχνει την μερα,
επίσης συμφωνώ με την ʼννα, ας σταματήσει κάποιος νοήμων αυτή την απαράδεκτη κατάσταση επιτέλους!Quote:
Originally posted by anna65
Ρε παιδιά, λίγη ηρεμία! Το θέμα έχει ήδη ξεπεράσει την απλή συζήτηση σε ένα φόρουμ, και απέκτησε παρακλάδι και σε άλλο! Ας ρίξουμε τους τόνους και ας πάμε παρακάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει ή να σχολιάζει τον άλλο, όλοι για συμπαράσταση και υποστήριξη βρεθήκαμε στα φόρουμ! Να γελάσουμε με τις διαδικτυακές φιλίες μας, να ουρλιάξουμε τα προβλήματα μας και στην τελικά να βρούμε κάποιες νέες ιδέες. Ας αφήσουμε τα απωθημένα μας έξω από αυτούς τους χώρους. Καλή συνέχεια σε όλους!