83.2 alla ηταν πολυ ωραιο το χθεσινο γλυκο!
Printable View
83.2 alla ηταν πολυ ωραιο το χθεσινο γλυκο!
καλημέρα σας κυρίες μου,
όχι κοριτσαρα μου δεν ειμαι παντρεμένη, σε ευχαριστώ πολυ παντως
Λοιπόν εγω σήμερα στάσιμη στα 139,4 με περιοδο αλλα ευελπιστώ για αυριο που τελειώνω ;)
σημερα πρωι 86,5
για να δουμε...!
-200 σήμερα, είμαι 78 καλά πήγε η εβδομάδα
συμβαινει βρε καλο μου αυτο...το κακο ειναι οταν συμβαινει για μεγαλη χρονικη περιοδο...δε λυγιζα...απλα δεν ειχα καμμια ορεξη για σωστη διατροφη...Τελικα πριν λιγες μερες αρχισα διαιτα με την Τετη. Την σταματησα, μετα ξαναρχισα αλλα κ παλι δεν μπορω να κανω διαιτα...Quote:
Originally posted by sanelaki
AX....δυστυχως 2 μερες τωρα εκανα απο καποια παρασπονδια..
και πηρα 1 κιλο. 74.6 σημερα..μπαντ μου..επα8α το ιδιο που επα8ες και εσυ..ξαφνικα μπλοκαρα..στο κεφαλι μου ξαφνικα κατι αλλαξε και παο εκει που ειχα την πληρη αυτοσυγκρατηση...ξαφνικα στη θεα μιας λιχουδιας λυγιζα 2 μερες τωρα... ποπο..πρεπει να σταματησω τωρα γιατι 8α παρω οτι εχασα.. :( :( :( :(
Απλα δεν εχω διαθεση, ειμαι γενικα σε περιεργη φαση...προσπαθω να τρωω καπως μεζεμενα κ υγιεινα μεχρι την Κυριακη που παω στο διαιτολογο μου...ουτε κ κεινου τα κανω αλλα τα λεω κ ξεσπαω...απο κιλα παντως καλα παω παλι, δεν εχω παραπονο...συντομα θα δω 7 μπροστα, νιωθω δυνατη παλι
+ 700 Ο Αλκαιος φταιει...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...kim/weight.png
ρε τον αλκαιο...εμενα φταιει το κλουβιο το κεφαλι μου...
83.4 μετα απο υπερφαγια
Ε μα βεβαια... Αφου αντι να φαω το γιαουρτι μου εφαγα μια σαλατα απ'εξω... Βεβαια μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειναι πρωτη μερα περιοδου...
α για τοσο νορμαλ μιλας? που να δεις τι εφαγα εγω
καλημερα καλημεραααααααα
σημερινα 86,9
μακαρι να μεινει μεχρι αυριο και να σταθεροποιηθει το βαρος μου!!!!
3 μερες παντως τοσο με διχνει..
καλο αυτο!
Quote:
Originally posted by badgirl11
απο τις σαλατες π παραγγελνω ειναι καλυτερες οι μπριζολες...
καλημερα εγω ζυγιστικα σημερα κ ειμαι 700γρ κιγοτερο απο την δευτερα...τελικα ο επιμενων νικα
καλησπέρα
Σήμερα με εδειξε 139,1 -300γρ απο χθες
αλλα δεν εχω και πολυ διαθεση παρολαυτα:/
αυτο ειναι γεγονος...μια σαλατα με σως κ τ λ τελικα μας φορτωνει θερμιδικα περισσοτερο απο μια μπριζολα με λιγα λαχανικα...Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by badgirl11
απο τις σαλατες π παραγγελνω ειναι καλυτερες οι μπριζολες...