Originally posted by badgirl11
Quote:
Originally posted by semie
Quote:
Originally posted by badgirl11
κ δε μου λες σεμι μου αμα χασεις (που χανεις) δε θα μπεις στο τρυπακι να την κανεις κανονικα?
ας μη κοροιδευομαστε.
Απλα βλεπω πιο μακρυα κ στεναχωριεμαι.
συγνωμη κ για το ενδιαφερον δηλαδη.
κ απο που να ξεφυγεις σεμι?
η σωστη προσπαθεια οταν υπακους σε λαθος προγραμμα τι νοημα εχει?
κ γω μπορει να τα πηγαινω πολυ καλα να τρωω μονο καρμποναρες κ να λεω δεν ξεφυγα καθολου...
κ μετα διαβασα τα εδω με τα χαπακια, ε να χαπακωθουμε μη χασουμε, διαβασε ολο το τοπικ να παθεις σοκ,
ανκαταφερεις να δεις.
κ με τα φαρμακα δε παιζουμε, αντε με τις διαιτες ναι!
κ εγω δεν μπορω να κρινω τους αλλους οποτε εσυ πως προδικαζεις το μελλον μου.
οταν λεω οτι θα κανω 2-3 μερες σημαινει οτι θα κανω 2-3 μερες.ΤΕΛΟΣ.οταν παιρνω κατι αποφαση το κανω κ δε μπορει να ρχεται καποιος απ το πουθενα να μου λεει οτι δε θα κανω αυτο που λεω και οτι θα παρασυρθω και μετα θα με καταστρεψω κ κατι τετοια χωρις καν να με ξερει.πιστεψε με 2 φορε εχω παχυνει στη ζωη μου τη πρωτη φορα πηγα 60 κ τωρα 71 κ αυτο συνειδητα.ηξερα οτι μου κανουν κακο τα τσιπς πχ αλλα δεν ειναι δυναμη κ ορεξη να αλλαξω.απ τις 15 μαρτιου αλλαξα τροπο ζωης κ βρηκα δυναμη να πετυχω τα παντα.πηγαινε κ δες τι εχω φαει τοσο καιρο κ αν τρωω υγιεινα η οχι κ μετα κανε κριτικη για το τι κανω κ τι οχι.
κ εννοειται πως θα ρωταω για οτιδηποτε καινουριο βγει.δε σημαινει οτι τα χω αγορασει ουτε οτι θα τα αγορασω αλλα ειμαι περιεργη.δε πιστευα οτι πρεπει να δικαιολογηθω κ για αυτο.
σου απαντησα στο αλλο τοπικ
αφου θεωρεις οτι ειμαι απο το πουθενα καλη σου συνεχεια!
ΥΓ στο ειπα κ στο αλλο αλλα δες το κ εδω
εστω κ 2 μερες χωρις φρουτα κ λαχανικα επιτηδες ενω τα θελεις κ σου λειπουν μονο σε σωστο δρομο δε σε βαζει.
εσυ φρικαρες οταν διαβασες οτι δε θελει φρουτα κ λαχανικα! κ το θεωρεις αθλο το να τα καταφερεις...καλο σου δρομο λοιπον
κ ευχομαι να φτασεις καποτε στο...πουθενα που λες οτι ειμαι εγω...γιατι ειναι καλα εδω!