Τέλεια!!Μπράβο ρε karamela, 9,5 κιλά σε 5 εβδομάδες!! Πολύ καλή η ελεύθερη μέρα, θα δώσει ένα boost στον μεταβολισμό σου! Θα κάνω και εγώ προς το τέλος του Μάη :D
Printable View
Τέλεια!!Μπράβο ρε karamela, 9,5 κιλά σε 5 εβδομάδες!! Πολύ καλή η ελεύθερη μέρα, θα δώσει ένα boost στον μεταβολισμό σου! Θα κάνω και εγώ προς το τέλος του Μάη :D
Quote:
Originally posted by dew
Ναι η διαιτολόγος μου μου εχει πει οτι το ελευθερο εκτος οτι ειναι σαν επιβραβευση για εμας απο την αλλη ο οργανισμος σοκαρεται γιατι εχει μαθει σε πολυ λιγοτερες θερμιδες και υγιεινη διατροφη και ξυπναει δεν επαναπαυεται αλλα αυριο θα κανω μονοφαγια και θα ισορροπήσω πάλι.
Εμένα η διαιτολόγος μου ήταν αντίθετη στη μέρα επιβράβευσης γιατί έλεγε ότι ποτέ δεν πρέπει να τρώμε γουρουνοειδώς. Δλδ και πίτσα να παραγγείλουμε θα πρέπει να φάμε 2 κομμάτια σαν άνθρωποι και αυτό να το κάνουνε για μια ζωή. Ποτέ δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι επιβραβευση το να φάμε όλη την πίτσα.
Εμένα αυτό με βοήθησε, αλλά βέβαια άλλους μπορεί να τους πάει η ελεύθερη μέρα.
Quote:
Originally posted by Danai20
Εμένα η διαιτολόγος μου ήταν αντίθετη στη μέρα επιβράβευσης γιατί έλεγε ότι ποτέ δεν πρέπει να τρώμε γουρουνοειδώς. Δλδ και πίτσα να παραγγείλουμε θα πρέπει να φάμε 2 κομμάτια σαν άνθρωποι και αυτό να το κάνουνε για μια ζωή. Ποτέ δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι επιβραβευση το να φάμε όλη την πίτσα.
Εμένα αυτό με βοήθησε, αλλά βέβαια άλλους μπορεί να τους πάει η ελεύθερη μέρα.
άλλο οταν ειναι η συντηριση, τοτε ναι δεν γουρουνιάζεις, αλλα κακα τα ψεμματα δεν γινεται για μια ζωη να μην γουρουνιασεις ποτε(γενικα μιλαω οχι για εσενα) το θεμα ειναι πως θα το χειριστεις την επόμενη, εγω αυριο δεν θα κανω κανονικα διαιτα οπως τις αλλες ημέρες αλλα μονοφαγια(θα μπορω να φαω απεριοριστη ποσοτητα απο ψητο ψαρι, ψητο κοτοπουλο, γαλοπουλα, μοσχαρισια μπριζόλα, τονο, αυγό και λιγη σαλατα το μεσημερι τιποτα αλλο ομως ουτε γαλα,ουτε δημητριακα ουτε φρουτα)και απο μεθαυριο κανονικα την διατροφη μου
Ναι καραμελάκι γι αυτό λέω, είναι τι πάει στον καθένα. Εμένα μου πάει πάντα να τρωω την κατάλληλη ποσότητα έστω και από γλυκό ή φαστφουντ. Και αυτό όχι για τη δίαιτα, αλλά περισσότερο γιατί δεν μου πέφτει η ενέργεια. Όταν τρώω πολύ, το έχω παρατηρήσει, πέφτω και σέρνομαι μετά. Το ίδιο και όταν τρώω λίγο, μου έρχεται να φάω και τα σίδερα και ζαλίζομαι
καραμελα μπραβο για τα καλα σου αποτελεσματα και συμφωνω μαζι σου,σημασια εχει πως θα το χειριστεις την επομενη και τις επομενες μερες!βεβαια εμενα επισης δεν μου παει η ελευθερη μερα γιατι με παιρνει η κατω βολτα και συνεχιζω αλλες 10 το γουρουνιασμα!!
μπραβο καραμελα μας!
μπραβο! ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ
ολα καλα θα πανε, ολα καλα τα πας!
οσο για την επιβραβευση, δεν μπορεσα να καταλαβω τι ειπες (να το βρω εννοω)
αλλα να σας πω πως ο διαιτολογος μου
μμουχε πει παλιοτερα "ποτε να μην επιβραβευεις τον εαυτο σου με φαγητο, το φαγητο δεν ειναι επιβραβευση σε καμμια περιπτωση"
κ οποτε του ελεγα αμα χασω 2 κιλα θα μαφησετε να φαω σοκολατα μου ελεγε φατην τωρα! δεν ειναι επιβραβευση, ειναι απλα φαγητο...
επιβράβευση το λεω εγω, εγω της ζητησα σημερα ελευθερο και αυριο μου ειπε τι να κανω,
παλια που ξαναεκανα διατροφη μαζι της μετα απο καιρο ειχα κολλησει και τοτε η ιδια μου ειπε να φαω 2 ημερες μαλακιουλες και 2 ημερες μονοφαγια για να σοκαριστει με αυτο τον τροπο ο οργανισμός και να αρχισω παλι την πτωση των κιλων, και οντως επιασε
χαχαχαχ πολυ γελασα με το "μαλακιουλες"
μπα σε καλο μας!
μπραβο κουκλα μου!
γιατιιι? :PP δεν το εχεις ακουσει?
μπράβο καραμελίτσα γλυκια....χίλια μπράβο για τα 9.5 κιλά.....
συνέχισε δυμανικα κι εμεις μαζί σου......
πάντως και εγώ είμαι υπέρ της ελευθέρης μέρας....
το κάνω κι εγω μια μέρα το σαβ/κο..... τρωω κανονικά και το γλυκακι μου
και την επόμενη δεν έχω πάρει καθόλου και συνεχίζω.....
Σε ευχαριστω πολύ κοριτσάρα μου να εισαι καλα, εγω εκανα την 6η εβδομαδα ελευθερο, γλυκο μου εχει στην διατροφη μου καθε Κυριακη, κι εγω χανω και ας φαω γλυκο αλλα ειναι και τα υπολοιπα που με βαζει να τρωω την ιδια ημέρα που το "καινε" ;)
γυναικάρες μου όμορφες, τι κανετε?
Χάθηκα λιγο γιατι εχω μπλεξει με κατι δουλειες και λογω της μετακομοισης που εκανα προσφατα προσπαθω να σουλουπωσω και το σπιτι να γινει ετσι οπως μου αρεσει για να ειναι το ησυχαστηριο μου :)
Κατα τ'αλλα την Τρίτη ολοκλήρωσα την 6 εβδομαδα μου αλλα οχι με τοσο καλα αποτελεσματα, ειχα απώλεια 700 γρ μόνο, αυτο όμως δεν με κανει να τα παρατησω ισα ισα να σκυλιάσω ;)
Τώρα ειμαι στην 7 εβδομαδα και συνεχιζω δυναμικα και με ηθικό ακμαιοτατο :P
Αυτη την εβδομαδα ομως σε αντίθεση με την προηγούμενη παω παρα πολύ καλα και χαιρομαι ιδιαιτερα γι'αυτο :D
μπράβο καραμελίτσα!!!
ας γραψω και στο προσωπικο μου ημερολόγιο για την εβδομαδα που περασε, εχασα 2,100 χαρηκα γιατι μου το χρωσταγε την προηγουμενη δεν ειχα χασει ικανοποιητικα αλλα το ισοβαθμισα ;)
Είδα και 12.. άλλαξα δεκαδα :D η ψυχολογια μου ειναι πολυ καλα αλλα εχω λυσαξει ρε γαμωτο απο την Κυριακή, δεν αντεχω θελω να φαω καμια μαλακιουλα
Την Παρασκευη θα συναντηθώ με την διαιτολόγο μου και θα το συζητησω το θεμα