αυτό με το γλυκό και μένα με βασανίζει αλλά σκέφτηκα ότι μπορούμε να τρώμε αποξηραμένα φρούτα που είναι πολύ γλυκά!!
Printable View
αυτό με το γλυκό και μένα με βασανίζει αλλά σκέφτηκα ότι μπορούμε να τρώμε αποξηραμένα φρούτα που είναι πολύ γλυκά!!
ενα αλλο ψευτικο γλυκακι κοριτσια που εχω ξαναγραψει, αλλα εσεις ειστε νεο αιμα και δεν το ξερετε ειναι το γιαουρτι με κακαο και ασπαρταμη. βαζεις σε ενα κεσεδακι γιαουρτι μια κουταλια της σουπας κακαο και μια κουταλια της σουπας ασπαρταμη σε σκονη. το ανακατευεις και γινεται μια ωραιοτατη γλυκια μους σοκολατα με τις θερμιδες μονο του γιαουρτιου. δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε. εμενα με εχει σωσει οταν θελω κατι γλυκο, και δεν νομιζω να εχει προβλημα την ημερα της πρωτεινης, τωρα για την μερα των υδαταθρακων, δυσκολο, κατι πρεπει να σκεφτω.............
ισα ισα την ημερα των υδατανθρακων πρεπει να μην αποτελει προβλημα το γιαουρτακι που λες...αφου το γιαουρτι ανηκει στους υδατανθρακες...
την ημερα των πρωτεινων εεεεε ας μη τρωμε γλυκο.
κανω λαθος?το γιαουρτι στους υδατανθρακες δεν ανηκει ??
Όχι κικα το γιαούρτι είναι πρωτείνη, δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται η ασπαρτάμη.
Για την ημέρα των υδαντανθράκων μπορούμε να φάμε μέλι αντί για γλυκό, μια φέτα ψωμί με λίγο ταχίνι και μέλι είναι μια χαρά.
αυτα που απαγορευονται δλδ ειναι μονο τα γλυκα και το αλατι?(Εκτος απο το θαλασσινο).τι αλλο?
Semie, από ότι έχω καταλάβει, απαγορεύονται τα αναψυκτικά τα γλυκά τα βούτυρα, επιτρέπεται μόνο
το ελαιόλαδο σε ποσότητα κανονική.
Το ψωμί, φρυγανιές, ζυμαρικά , πατάτες , και λοιπά αμυλώδη, όσπρια,
και φρούτα επιτρέπονται την ημέρα του υδατάνθρακα.
Την ημέρα των πρωτεινών, κρέας, ψάρια, αυγά, τυριά συνοδευμένα με σαλάτες.
ανυπομονω να ακουσω νεα απο κοριτσια που την ξεκινησαν!αληθεια τα λιποτοξ θα μπορω να τα συνεχισω η οχι?
Δε βλέπω το λόγο να μην μπορείς να το συνεχίσεις.
Εγώ την ξεκίνησα σήμερα και είμαι μια χαρά χορτάτη μέχρι στιγμής. Ξεκινώ από 60 κιλά
και θέλω να χάσω ακόμη 2 αφού είμαι στο βάρος /στόχο μου.
Πάω τώρα να αγοράσω το γάλα ρυζιού, για αύριο που θα φάω δημητριακά, δηλαδή υδατάνθρακες.
καλα, επαθα πλακα. μετα απο αυτο γινεται να μη τη δοκιμασω τετοια διατροφη?? α ρε και να μη σταματω να χανω!!! (μεταξυ μας, δεν πιστευω να μου συμβει κατι τετοιο αλλά αξιζει μια προσπαθεια 2-3 βδομαδες χωρις παρασπονδιες)Quote:
Originally posted by Danai20
Ξηρούς καρπούς δεν μου είχε από την αρχή, στη συντήρηση μου τα έβαλε, γιατί δεν σταματούσα να χάνω.
δαναη, αποριες δνε εχω, με καλυψαν οι 4 σελιδες σε 2-3 ωρες που γραψατε. αν μου δημιουργηθει καμια, θα σε ενοχλησω κι εγω!!
αρχισα τις αποριες κιολας. αυτο με το επιτραπεζιο και το θαλασσινο αλατι. τα ιωδιουχα αλατια που αγοραζουμε στα σουπερ μαρκετ δεν ειναι τα θαλασσινα? ή αγοραζεις ειδικο αλατι δαναη?
οσο για γλυκα, την ημερα των υδατανθρακων σιγουρα κατι γλυκο θα φαμε. με μελι μονο. παω να βρω νηστισιμο γλυκο, θα αντικαταστησω τη ζαχαρη με το μελι, και ετοιμη η συνταγη. κατι σε κρεμα το φανταζομαι με νισεστε (τυπου χαλβα φαρσαλων ενα πραγμα)...
θα σας πω κοριτσια οταν βρω κατι.
ξεκιναμε εμεις και ολο και θα βρισκουμε να τρωμε ε? ανταλλασουμε ιδεες, διορθωνουμε η μια την αλλη, ολα καλα
κοριτσια υπαρχει η ταχινοπιττα, το νηστισιμο κεικ με χυμο πορτοκαλι, χαλβας με σιμιγδαλι , μηλο ψητο κα. βεβαια δεν ξερω με μελι οταν ψηθουν αν θα γινουν καλα αλλά μια δοκιμη θα μας πεισει.....
αντε καλη μας αρχη. με τι να ξεκινησω? παω για ενα ριζοτο μαλλον. εχω πιπεριες, εχω μανιταρια, λιγη σαλτσα και ετοιμο το γευμα. εφυγα. σχολαω κιολας...
πω πω εγω που δε ξερω να μαγειρευω μαλλον καταστραφηκα!ευτυχως εχω αυτη τη πλακα που πετας πανω το κοτοπουλο η το ψαρι και γινεται σουπερ χωρις λαδια κλπ
Η μουστρδα επιτρεπεται Δαναη?
Barb το επιτραπέζιο αλάτι λέει είναι ότι χειρότερο για την πιεση κλπ. Το θαλασσινό έχει φυσικά συστατικά και δεν επιβαρυνει την υγεία το ίδιο.
Βασιλική Η μουστάρδα επιτρέπεται και τις δυο μέρες.
μαγιονεζα?φιλαδελφια?κετσα π?