Ωραια θα ηταν γενικα μια συναντηση, αλλα δεν ξερω αν εχουν οι κοπελες διαθεση να οργανωθει κατι τετοιο, γιατι πολλοι μπαινουν στο φορουμ λογο της ανωνυμιας που παρεχει.
Printable View
Ωραια θα ηταν γενικα μια συναντηση, αλλα δεν ξερω αν εχουν οι κοπελες διαθεση να οργανωθει κατι τετοιο, γιατι πολλοι μπαινουν στο φορουμ λογο της ανωνυμιας που παρεχει.
εμενα δε θα με ενοχλουσε καθολου να με βλεπατε κ να τα λεγαμε κ απο κοντα παντως!Quote:
Originally posted by Constance
Quote:
ναι εχεις δικιο...αλλα πιστευω πως θα ηταν αρκετες που θα θελαν να γνωρισουν και απο κοντα τις ιντερνετικες φιλες τους...
ενταξει εξαλλου δεν ειναι σαιτ οπου κανουμε κατι παρανομο!ειμαστε απλα τροφαντουλες!!!!δεν ειναι κακο αυτο για να ντρεπομαστε!!!
Παιδια κι εγω πιστευω θα βρεθουνε ατομα αν το οργανωσουμε.:)
που ειναι ο αναδρομος καλε? μονο κατι αναδρομες ραγαδες ειδα :D
δαναη εισαι ολα τα λεφτα....χαχαχα
ιδια η ζιζελ ρε παιδακι μου....πωπω
χαχα
semιe μου οποτε ερθεις εννοειται να το πεις...
XAXAXAXAX αναδρομες ραγαδες!!!!!!!LOL!
pennou
εγώ σας το είπα ότι της φέρνω αλλά δε με πιστεύατε :)
badgirl
και εσύ εδώ! τι ωραία
εχεις δικιο μα που να φανταστω....ψαξτο μηπως ειστε δυδιμεςQuote:
Originally posted by Danai20
pennou
εγώ σας το είπα ότι της φέρνω αλλά δε με πιστεύατε :)
Κορίτσια μου καλά σας φιλώ και πάω για ύπνο.
Μου φτιάξατε το κέφι πάλι!
Καληνυχτα ωρε Ζιζελ!
Quote:
Καληνυχτα ωρε Ζιζελ!
χμμμ....θα μου το πληρωσεις που με κοροιδευεις κακομοιρα μουυυυυ
αχαχαχχ.Παιδια εχουμε κανει major βλακεια ολες.Επρεπε τα nicknames μας να ειναι τετοια.Θα το αλλαξω επιγοντως σε Beyonce, τι Constance και αηδιες.τστστσ
αν βρεις τροπο πες μου κ μενα που το παλευω καιρο τωρα!καληνυχτα κουκλες!!Quote:
αχαχαχχ.Παιδια εχουμε κανει major βλακεια ολες.Επρεπε τα nicknames μας να ειναι τετοια.Θα το αλλαξω επιγοντως σε Beyonce, τι Constance και αηδιες.τστστσ
Constance οργανωσε συγκεντρωσηηηηηηηηηη!!!!!!!!!