Εννοείται!Όσο περισσότερες τόσο καλύτερα, να πέσει το τείχος του 8..:D
Printable View
Εννοείται!Όσο περισσότερες τόσο καλύτερα, να πέσει το τείχος του 8..:D
μπραβο στο κοριτσακι ειπα? ειπα οεο?
ΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙς ΧΕΧΕΕΧΕΧ
χαχα κοριτσια!!! ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια!!!
οντως εμεις οι 3 ειμαστε πανω κατω στα ιδια κιλα!
εχω πανω απο 2 χρονια να βρεθω κατα απο 80...δεν μπορειτε να ανταστειτε ποσο το περιμενω!!!!!!
εχω υψος 1,64.
νομιζω bad κι εσυ εκει εισαι σωστα??
εσυ χοντρομπιζελακι(που σε λιγο θα εισαι πρωην χοντρο!) απο ποιο υψος κοιτας τη γη??
Ναι αν και εγώ σας περνάω λιγάκι αλλά θα σας φτάσω που θα πάει..Εγώ είμαι 1.78 οπότε απτα 75 και κάτω, θα μαι πολύ ευχαριστημένη αν καταφέρω να τα φτάσω...ʼντε να δούμε ποια θα τα φτάσει πρώτη!
δε θυμαμαι καν ποτε ημουν 80, εκτος απο προσφατα που το περασα αλλα δεν εμεινα.Quote:
Originally posted by koritsaki
χαχα κοριτσια!!! ευχαριστω πολυ για τα συγχαρηκια!!!
οντως εμεις οι 3 ειμαστε πανω κατω στα ιδια κιλα!
εχω πανω απο 2 χρονια να βρεθω κατα απο 80...δεν μπορειτε να ανταστειτε ποσο το περιμενω!!!!!!
εχω υψος 1,64.
νομιζω bad κι εσυ εκει εισαι σωστα??
εσυ χοντρομπιζελακι(που σε λιγο θα εισαι πρωην χοντρο!) απο ποιο υψος κοιτας τη γη??
ισως γιαυτο να μην εμεινα, απο τον ενθουσιασμο...
μπιζελι 1.75? τι να πουμε εμεις που ειμαστε στουποι?
εγω στα 73 θαμαι πανευτυχης κ με τελειο σωμα για μενα, φανταζομαι εσυ!!!!
Ναι από ύψος δεν έχω πρόβλημα με το βάρος κάτι πρέπει να κάνουμε..Εγώ επειδή είχα δει τον εαυτό μου πως ήμουν στα 74 κιλά πριν 2-3 χρόνια περίπου μπορώ να πω πως θα μαι πολύ ευτυχισμένη αν τα καταφέρω να φτάσω πάλι αλλά και να διατηρήσω αυτό το βάρος.Δε θέλω ούτε κοκκαλιάρα να γίνω ούτε έχω ως πρότυπο μου τα μοντέλα, να έχω ένα υγιές και όμορφο σώμα θέλω.
etsi svsta, προσωπικα θα απεχω πολυ απο μοντελο στα 73 λογω υψους, αλλα με θυμαμαι νεα κ ημουν παντα πανω απο 70 κ κουκλα...
Τι σημαίνει ....με θυμάμαι νέα;;;;Quote:
Originally posted by badgirl11
etsi svsta, προσωπικα θα απεχω πολυ απο μοντελο στα 73 λογω υψους, αλλα με θυμαμαι νεα κ ημουν παντα πανω απο 70 κ κουκλα...
Εσύ δεν είσαι νιόπαντρο παιδί;;;;Νιόπαντρο πουρό...δεν πάει! ʼρα, μικρή είσαι.....
31 parakalw!Quote:
Originally posted by tidekpe
Εσύ δεν είσαι νιόπαντρο παιδί;;;;Νιόπαντρο πουρό...δεν πάει! ʼρα, μικρή είσαι.....
το νεα παραπεμπει σε εποχες που δεν θυμαμαι καν καλα πλεον...εξου κ ο ορος
ισως επηρεασμενη απο τους γηραιοτερους!
ελπίζω την Τρίτη να ειμαι στα 126,6 εβδομαδιαια απώλεια 1,5 κιλό οχι οτι αν ειμαι χαμηλοτερα θα με πειραξει :PPP
Πω πω γέρασες badgirl μου..31 τι λες τώρα?!Αυτά είναι τα νιάτα μην ακούω "με θυμάμαι νέα"..και συμφωνώ πως δεν είμαστε όλες ωραίες μόνο στα 50-60 κιλά, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!Για μένα το ιδανικό θα ήταν τα 70 αλλά δε θα επιμείνω ούτε θα στερηθώ τα πάντα για να το φτάσω, και με τα 75 θα είμαι πολύ ευτυχισμένη.Quote:
31 parakalw!Quote:
Originally posted by tidekpe
το νεα παραπεμπει σε εποχες που δεν θυμαμαι καν καλα πλεον...εξου κ ο ορος
ισως επηρεασμενη απο τους γηραιοτερους!
Καραμέλα μου σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου!Εγώ τη Τρίτη εύχομαι να είμαι στα 83,5 αν και δε το βλέπω να συμβαίνει αλλά όσο ζω ελπίζω δε λένε...Quote:
Originally posted by karamela
ελπίζω την Τρίτη να ειμαι στα 126,6 εβδομαδιαια απώλεια 1,5 κιλό οχι οτι αν ειμαι χαμηλοτερα θα με πειραξει :PPP
Όπως βλέπετε κ από το τικεράκι πλησιάζω το στόχο μου.. Όμως δεν είμαι όσο αδύνατη περίμενα ότι θα φαίνομαι.. Π.χ. στην πλάτη εκεί που δένει το σουτιέν πετάγεται κρέας στα πλευρά και η κοιλιά περίμενα να είναι πιο μέσα..
Έτσι σκέφτομαι ότι μιας που έχω μπει σ'ενα πρόγραμμα και οι εκπτώσεις αργούν ακόμη οπότε έτσι κι αλλιώς θα περιμένω 20 μερες για καινούρια ρούχα, να το συνεχίσω για ακόμη 2-3 κιλά. Όμως έχω να υπάρξω 62 κιλά από το γυμνάσιο (:P). Μήπως κρεμάσει πολύ το δέρμα;; Ή δεν υπάρχει φόβος με 2-3 κιλά ακόμη;
Επ'ευκαιρείας, ένας επιπλέον στόχος μου είναι να πέσω από 29 νούμερο τζιν :D
Καλημέρα
αισίως είμαι στα 105,8,πρώτος στόχος είναι να αλλάξω μυαλά, για να συνεχίσω να προσέχω τι τρώω και να τηρήσω το δεύτερο στόχο,που είναι η απώλεια ενός κιλού την εβδομάδα. Τουλάχιστον. Στα κιλά που είμαι τώρα,είναι εφικτό. Η διαιτολόγος είπε ότι μέχρι τα 90 μπορώ να χάνω σταθερά,εκεί κάπου θα κολλήσω. Πάνε και ... 7 χρόνια από τότε που είχα το 9 στα κιλά,αλλά δεν πτοούμαι. Έχω 28 εβδομάδες περίπου ως το τέλος του 2010,προλαβαίνω. Κι έχει ο Θεός μετά, θέλω κι ένα παιδί κάποια στιγμή,τώρα είναι ανέφικτο και επικίνδυνο να προσπαθήσω.Τα είπα όλα μαζί...καλή επιτυχία σε όλες και να τηρούμε τους στόχους μας,κάνει καλό και στην ψυχολογία, ώστε να μην αρχίσουμε τη μάσα (κλασικό σύνδρομο) και να μπούμε στο μάτι ορισμένων...
Veronica να σου πω ότι το 6 έχω να το δω από το δημοτικό; Ντροπή αλλά έτσι είναι...