Πω πω τι ωραία koralaki!Quote:
Originally posted by koralaki
thailand τον νοεμβρη αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αντε να περασει το καλοκαιρι :D
Printable View
Πω πω τι ωραία koralaki!Quote:
Originally posted by koralaki
thailand τον νοεμβρη αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αντε να περασει το καλοκαιρι :D
Σευχέλλες?!Τυχερή!!Quote:
Originally posted by granita
κ εγω θα παω σευχέλλες τον νοεμβρη!θα παω κ το καλοκαιρι διακοπες αλλα οσο να ναι το εξωτικο νησί ειναι αλλιως!
Εγώ το Νοέμβρη θα δουλεύω πυρετωδώς..ζηλεύω...:D
ναι αν μπορεις στειλε μου!ευχαριστώ!
xontrompizeli, επειδη σκεφτομαι κι εγω σοβαρα για αγκιστρι, θα μπορουσες να μ ενημερωσεις κι εμενα σε παρακαλαω με ενα u2u?? οποτε βρεις χρονο..
σ ευχαριστω πολυ!!
Granita και Crys σας έχω στειλει u2u.Eάν κλείσετε να μου πείτε να σας πω tips για το νησί, τόσες φορές που έχω πάει έχω γίνει ειδική!
αχ!! xontrompizelaki!! thank youuuuuuu!!!!. Ναι, θα το κοιταξω τωρα λεπτομερως και να μου στελεις και τιπς φυσικα, αρκει να καταφερω ναπαω!!!
ευχαριστούμε!αυριο θα ξερω σιγουρα που θα παω οποτε αν ειναι σιγουρα θα σε συμβουλευτώ!
Ναι ό,τι χρειαστείτε πείτε μου, θα χαρώ πολύ να βοηθήσω!Ένα μόνο σας λέω το νησί δεν ενδείκνυται για δίαιτα, χαχα...:D
χαχαχαχαχααχαχα...πες μου ενα νησι να ενδεικνυται για διαιτα κ εφυγα τρεχοντας!!!!
ʼλλη ερώτηση??:D
Αχ κι εγώ που θα πάω στη Κρήτη και λατρεύω τη κρητική κουζίνα...πάει η δίαιτα!
μέσα ιουλίου! ξεκινάμε για τον γύρο της πελοποννήσου! και πρώτη φορά θα κάνω κάμπινγκ!!! μάλλον βλέπω να φεύγουν αρκετά κιλά ή να επιστρέφω την επομενη στην βάση μου! χεχεχεχε δύσκολο το κάμπινγκ πάντως, νοουμένου ότι δεν διανοούμαι να κυκλοφορώ με το μαγιώ! θα χρειαστώ και μία κελεμπία οπωσδήποτε! :)
nefeli, ασε τις κελεμπιες και κοιτα να απολαυσεις το γυρο τηε Πελ/σου , γτ δε δινονται καθε μερα τετοιες ευκαιριες!! Ρωτα και μας που μπορει να τη βγαλουμε με 3ημερα μονο!!
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!
Συμφωνώ και επαυξάνω..κομμένες οι κελεμπίες, μπικίνι να μαυρίσουν οι κοιλίτσες μας!Για τις παραλίες της Πελοποννήσου έχω ακούσει τα καλύτερα nefeli, να απολαύσεις τα μπανάκια σου αφού με το καμπινγκ θα χεις δίπλα σου τη θάλασσα!!
Nefeli, παρεό και σορτσάκι αντε και κανένα καφτάνι πότε πότε, μη χολοσκάς, μια χαρά θα είσαι.
Το ταξίδι μετράει και η Πελ/σος είναι χάρμα, καλά να περάσεις!