[quote]Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by krino
δεν θελω να βαλω κανενα προτυπο ζωης και να το αναδειξω ως πρεπον....
Παρερμηνευσες τον εσφαλμενο μου πληθυντικο. Δεν θελω να κανω τον κυρηκα σε κανεναν ουτε να του δωσω συνταγη. Τα οσα εκφραζω ειναι τα οσα εχω μαθει απο την προσωπικη μου εμπειρια και με βοηθουν εμενα στο να ζω τη ζωη μου οπως την θελω. Ο καθενας δινει το δικο του σχημα στην υπαρξη, τη δικη του φιλοσοφια. Σαν γενικη αποψη πιο αφαιρετικα θα καταθεσω οτι πιστευω πως θα ηταν ωφελιμο να ειχαμε/αφιερωναμε περισσοτερο χρονο στις ζωες μας να επενδυσουμε στην ανθρωπινη επαφη.
οκ πασο...
Μακρια απο μενα αυτες οι εξιδανικεύσεις.
Απλα για μενα πλεον εχει καταντησει σαν τροπος επι-βιωσης και οχι μονο σαν τροπο ζωης.
Το να θετεις τα ορια?
αφενως να δειχνω καλη θεληση και ανοικτα αυτια οταν πρεπει και να δινω τον εαυτο μου στον αλλο εφοσον ξερει τι πρεπει να παρει και να δωσει και αφετερου οταν δω οτι εισπρατω κατι που δεν μου αντιστοιχει εαν και εφοσον πρεπει να το κανω περα και αν χρειαζεται να το τσακισω κιολας.
Μερικες φορες δεν πρεπει να δειχνεις κανενα ελεος γιατι δυστυχως στην ζωη υπαρχουν εγωιστικες καταστασεις που σε αναγκαζουν να λειτουργεις \"ο θανατος σου - η ζωη μου\"