εεε θεσσαλο, το τακτοποιησα;;;;
τι λες;
Printable View
εεε θεσσαλο, το τακτοποιησα;;;;
τι λες;
μαρια μου εισαι καλυτερα σημερα?εγω ειχα μια κρισουλα και εβγαλα τα αντερα μου αλλα ολα καλα βρε.δεν το βαζω κατω δεν φοβαμαι τιποτα πια 8α νικησω.8α νικησουμε μαριω!
Μπραβο κοριτσια μου, ετσι σασ θελω..δυνατεσ...
και Μαρια μου γιατι δεν με πηρεσ τηλεφωνο???????????????????τισ κρισαρεσ μασ δεν τισ περναμε μονοι μασ...ποτε..
ευτυχωσ που ηταν τα παιδια εδω..εμεισ εδω σε αγαπαμε..ημαστε οι φιλοι σου και εισαι η φιλη μασ...ημαστε εδω για να σε στηριζουμε...
Και κατι αλλο, Μαρακι μου ,σου εδωσε η γιατροσ μασ χαπια και δεν τα περνεισ?????....αν ναι τοτε κανεισ τραγικο λαθοσ..
Μαρακι μου μετα απο 3 αποπειρεσ αυτοκτονιασ...τα φαρμακα με απομακρινανε χιλιομετρα απο την λαχταρα μου για να
πεθανω ..ετσι μπορεσα να βρω το κουραγιο να συνεχισω..
ειχα μερεσ να μπω... να ξερεισ πωσ ολα θα πανε καλα...γιατι εισαι πολυ πιο δυνατη πια απο παλια, και δεν εισαι μονη σου..εμεισ εδω ημαστε η ομαδα σου...
να μη μου στεναχωριεσαι ...ξαναπαρε τηλ. την γιατρο μασ..και υπομονη...σε 5 μερεσ επιστρεφει και ραντεβου να μην εχεισ..να πασ να την δεισ...
σε φιλω γλυκα Μαρακι μου..
μα και τα χαπια να περνει αν δεν αλαξει περιβαλον δεν βοη8ανε τοσο.αν και πρεπει οπωςδηποτε να τα παρεις μαρια.εδω βρε τα περνω εγω που δεν εχω τασεις αυτοκτωνιας ουτε κατα8λιψη ουτε αγοραφοβια ,γιατι δεν 8ελω να νιω8ω κα8ολου εστω και λιγο δυσαρεστα.
Adzik τι έγινες; σου είχα στείλει κ μήνυμα.. η γιατρός μας μου έκοψε τα φάρμακα κ μου είπε ότι αν κρίνει απαραίτητο θα μου γράψει κάτι άλλο κ όχι αυτά που με κάναν χειρότερα.
άσε τώρα βρήκε να λείπει η ψυχ μας, τωρα που είμαι τόσο τόσο χάλια.. αισθανομαι χειρότερα απο πότε, έχω ραντεβού την Τετάρτη κ δεν ξέρω τι να αρχίσω να της λέω.. μάλλον το πως αισθάνομαι, γιατί δεν πάει άλλο..
ευχαριστώ ομαδάρα!!!
maria... κ γιατί παίρνεις φαρμακα;
για τις κρισεις πανικου :)
ααα.. τωρα θυμήθηκα.. σορρι
ναι ακολουθεις αγωγη.. ενω ήθελες ηρεμιστικά
θα στρωσουν όλα, μην ανησυχεις!
Παιδια σημερα δεν ειμαι καθολου καλα βλεπω τη φουρτουνα να ρχεται κ παρακαλαω να παρει στροφη.Αρχιζω κ νιωθω το κρυο,ν ακουω τον αερα,βλεπω τη μαυριλα κ μυριζω τη χωματιλα...Νιωθω μικρη μπροστα στον ουρανο κ σ αυτα που φερνει...τουλαχιστον να παω να χωθω καπου...
agh βγες εξω και μυρισε τον αερα και νιωσε οτι για να μυριζεις εισαι ζωντανη εκτιμησετο αυτο.μυρισε το βρεγμενο χωμα τι υπεροχα που μυριζει και την ωραια η αναμονη της βροχης.ζουμε!!!μην μισεις αυτ;α που ειναι να ερ8ουν ερχονται και το καταλαβενεις επειδη ζεις.
μμαρια δεν η8ελα ηρεμιστικα απλα νομιζα οτι τα αγχολιτικα ειναι ηρεμιστικα και αυτα.
κοριτσια ειναι ωραια η ζωη ανοιξτε τα ματια σας ,ζηστε!!! το αξιζετε!
agh μην σε φοβίζει η φουρτούνα, εχει κ αυτή την χάρη της..
μέσα απο κάθε φουρτούνα αναγνωρίζουμε κ άγνωστα κομμάτια του εαυτού μας
maria... σορρι, κατι εχω πάθει με την μνήμη μου τελευταία, δεν θυμάμαι, δεν παίρνω μπρος, ξεκινάω κάτι να πώ κ κατι άλλο λέω, ώσπου καταλήγω σε ένα άλλο κ φτου κ απ\'την αρχη..
ειστε πολυ γλυκες κ οι 2!ειμαι καλυτερα.
mmaria και γω ειχα κατα8λιψη μεριεκς μερες μετα τον τευτεο πανικο και ξερω πως ειναι.δεν μπορουσα να 8υμη8ο κατι ευκολα λολ.
Ναι Όμορφο Αστέρι το τακτοποίησης και είμαι πολύ περήφανος για σένα όλοι είμαστε περήφανοι γα σένα :)Quote:
Originally posted by mmaria
εεε θεσσαλο, το τακτοποιησα;;;; τι λες;
Η άλλη κούκλα μας τι έχει. Για να σε δω agh λοιπόν δες τώρα τι θα κάνουν τα φιλαράκια σου για σένα .
Agh μου ποια φουρτούνα εδώ δες πόσα λιμάνια έχεις για να σε προστατέψουν.
Πάρε μια αγκαλίτσα ένα μικρό λιμανάκι είναι αλλά θα δεις που όλα τα παιδιά θα ενωθούμε για να σταματησουμε την φουρτουνα.
Μια αγκαλίτσα ένα λιμανάκι για την agh
Mmaraki μου για να μην σου χαλάσω το θέμα ανοίγω μια νέα ενότητα για την αgh
θεσσαλο δεν χαλασες το τοπικ μου.. αλλα ενοχλουν που είναι άσχετα..
agh ελπίζω να συνεχίζεις να είσαι καλύτερα
maria... δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα το να ξεχνας, αλλα ειναι πολυ δύσκολο να θυμαμαι κ να συγκρατω πραγματα