νταξει αφου εισαι περδικι τωρα να σκεφτεσαι θετικα!
εξαλλου και καμμια κρεπαλη στις διακοπες στο προγραμμα ειναι
Printable View
νταξει αφου εισαι περδικι τωρα να σκεφτεσαι θετικα!
εξαλλου και καμμια κρεπαλη στις διακοπες στο προγραμμα ειναι
Επέστρεψα!Πιο βουλιμική απο ποτέ!2 εβδομάδες διακοπές, σχεδόν κάθε μέρα υπερφαγία, 2 εμετούς κ συνεχίζω..πριν λίγο πάλι βουλιμικό.Μου φαίνεται γελοίο πια.Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι πολύ κρίσιμες , έχω άπειρο άγχος κ έχω κάνει κατα κάποιο τρόπο συμφωνία με τον εαυτό μου να κάνω οτι θέλω ώσπου να ξεμπερδέψω κ μετά ξανα στον αγώνα.Τα βουλιμικά μου δεν είναι πλεον λυσσασμένα γιατί είμαι εντελώς χορτάτη απο φαί, απλά τα έχω ανάγκη ως "φαρμακο" για το άγχος κ το στρες.Πιο πολύ υπερφαγικά τα λες.Ξέρω οτι λέω μπούρδες αλλά πραγματικά αυτόν τον καιρό δεν με ενδιαφέρει ,Έχω πάρει κιλά κ όποιος με βλέπει μου λέει τι ωραία που ξαναγέμισα , (πού νάξεραν) , ελπίζω να μην με κάνουν να κατρακυλήσω πάλι στην εμμονή της ανορεξίας κ των σκελετωμένων κορμιών.Γενικά αποφεύγω να κοιτάζω το σώμα μου, ούτε ζυγαριές ούτε τίποτα.Σε 20 μερούλες σχεδόν θα γίνει ο απολογισμός..
προσπάθησε να βρεις έστω κ λίγο χρόνο για τον εαυτό σου,να χαλαρώσεις. βγάλε απτο μυαλό σου αρνητικές σκέψεις κ εμμονές για 20 λεπτά τη μέρα.κάτσε σε ένα δροσερό σημείο κλείσε τα μάτια κ διώξε τις σκέψεις.σαν να μη σε νοιάζει σα να φεύγεις για λίγο απόλα σα να μη σε νοιάζει για 20 λεπτά τίποτα.
Ροζ,
μια από τα ίδια και χειρότερα μη σου πω.....
Προσπαθώ μωρέ bouliana αλλά έχει στραβώσει πολύ το πράγμα..είναι πολύ γ...σετα περίοδος.Τρώω , κάνω εμετούς κ μετά ξανατρώω τα διπλά!Εντάξει ας πάρω 2-3 κιλά απόλη αυτή την ιστορία αλλά μην πάθει τπτ το στομάχι μου φοβάμαι..αν ηρεμήσω λίγο θα σταματήσουν και τα υπερφαγικά.
Dolphin υπομονή να κάνουμε.Εγώ η μαλακία είναι οτι το κάνω συνειδητά.Λέω δλδ "αυριο θ κάνω βουλιμικό" κ κοιμάμαι ήσυχη.Δεν μπορώ να με πιέσω άλλο , είναι η ψυχολογία μου στα πατώματα , τέρμα είμαι βουλιμική κ τώρα είναι η πιο ακατάλληλη περίοδος να προσπαθήσω γιαυτό.Έχεις περάσει κ εσύ ανορεξία?Γιατί για εμένα το πιο οδυνηρό ήταν να πάρω τα πρώτα κιλά κ να με αποδεχτώ, υπέφερα πάρα πολύ με την εικόνα μου.Τώρα δεν με πειράζει τόσο, μη σου πω μου αρέσει περισσότερο ο εαυτός μου με λίγες καμπύλες αλλά απο τη μια τρεμω μην ξανακυλήσω απο την άλλη έχω εξαντληθεί ψυχολογικά κ σωματικά απο τις βουλιμίες τον τελευτ. καιρό.Πιστεύω οτι είναι κύκλος κ όταν ηρεμήσουμε κάποια στιγμή και αισθανθούμε καλύτερα θα έχουμε κ όρεξη να ασχοληθούμε με την υγεία μας κ την ομορφιά μας , κάτι που εμένα αυτή την στιγμή είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει.
Καλημέρα!
Εγώ τελικά ξεκίνησα από χθες τα Ladose. Μου τα έγραψε ο ψυχίατρος διότι νιώθω ότι δεν πάει άλλο, ότι δε μπορώ να το παλέψω μόνη μου πλέον. Τα Ladose θα αρχίσουν να επιδρούν σε 1 μήνα περίπου. Μέχρι τότε υπομονή και προσπάθεια...
ροζ μου σε καταλαβαίνω τι νομίζεις ,απλά προσπαθώ κεγώ να νιώσω λίγο χρήσιμη.ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολα όλα αυτά που περνάς κ για ναμαι ειλικρινής ανορεξία δεν ξέρω σίγουρα αν έχω περάσει,αλλά μπορώ να αντιληφθώ αυτό που περνάς γιατί παλιότερα(πολύ πιο παλιά) είχα περάσει ένα διάστημα που είχα χάσει πολλά κιλά κ δεν είχα όρεξη να φάω κ νόμιζα οτι έπρεπε να χάσω κ άλλα κιλά κ με την ιδέα να βάλω αρρώσταινα,αλλά ήταν σε μικρό βαθμό και κράτησε πολύ λίγο(ίσα ίσα για να καταστρέψω τον κύκλο μου)
κοριτσάρες ξέρω οτι είναι ένα πολύ δυσάρεστο διάστημα αυτό ,κεγώ γύρισα από διακοπές κ κοντεύω τα 70 κιλά που δεν είμουν ποτέ ξανά στη ζωή μου τόσα. αλλά κ τις δύο ,σας έχω θαυμάσει για τα διαστήματα αποχής και τις αντοχές σας οπότε πιστεύω οτι έχετε τη δύναμη ,μόλις βρεθείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς κ ξεπεραστούν τα αγχη σας,να τα καταφέρετε κ πάλι.
Λοιπόν σήμερα πήγα κ αγόρασα ζυγαριά , έτσι για να ξέρω που βαδίζω .50 κιλά στρογγυλά.έπαθα ένα ψιλοσόκ(απο τα 40 που είχα κοντέψει να φτάσω) αλλά είπα οκ, θα το συνηθήσω και απο εδώ κ πέρα κομμένες οι ΥΠΕΡγουρουνιές(σιχάθηκα πλεον)κ απλά θα διατηρηθώ.Δοκίμασα παλιά παντελόνια που ΄τους προηγ.μήνες μου έπλεαν κ τώρα πάλι στενά.Δεν μπορώ να πω οτι αισθάνομαι τέλεια με το σώμα μου αλλά θα ΞΑΝΑσυνηθήσω , άλλοστε παλιότερα σε αυτά τα κιλά ένιωθα κορμάρα.Τα κόκκαλα μου πλέον δεν φαίνονται...Το γαμώτο είναι οτι όλη αυτή η προσπάθεια έγινε όχι για να φαίνομαι πιο ωραία αλλά για την κω...περίοδο.ΠΑΝΤΑ είχα κανονικότατη περίοδο σε αυτά τα κιλά και τώρα τίποτα.Βέβαια δεν είναι πολύς ο καιρός που τα έβαλα αλλά έχουν αρχίσει να σπάνε τα νεύρα μου.Ξέρω πως πρέπει να ξαναπάω γυναικολόγο κ το έχω στο πρόγραμμα απο μέσα Σεπτ. που θα ξεμπερδέψω με τα υπόλοιπα αλλά έχω αρχίσει κ φοβάμαι μήπως δεν μου ξανάρθει ποτέ...Η γυναικολόγος μου είχε πει να βάλω 5 κιλά, έβαλα 7 ΚΑΙ?Τι μαλακίες έχω κάνει με το σώμα μου επιτέλους...και πώς γίνεται να έχω γνωστές που έχουν γίνει πετσδί κ κόκκαλο κ έχουν κανονικό κύκλο?Μήπως οι εμετοί?Τι σκατά φταίει?Ξέρω πως κάνω ερωτήσεις στο κενό και περισσότερο τα γράφω για να ηρεμήσω...
Bouliana μου, τα λες πολύ σωστα γενικότερα , σε όλα τα ποστ που σε διαβάζω, όπως μιλά μου θυμίζεις κ έντονα τον εαυτό μου:):)Και είσαι χρήσιμη πίστεψέ με γιατί εκτός απο τα κιλάκια που θέλεις να χάσεις-που είναι πολύ λίγα- φαίνεται να έχεις μια ισορροπημένη ζωή και αυτό μαζί με το χιούμορ σου βοηθάνε πολύ.Γενικά εγώ αν πάρω κάτι πολύ στα σοβαρα τα σκατώνω, αν μου γίνει κάτι εμμονή , έχω αποτύχει σίγουρα, αν ξεχαστώ απόλα κ δεν πιεστώ, όλα ρολόι.Βέβαια με τις παρούσες συνθήκες..πολύ δύσκολο.
ΧΑΧΑ!!!Πόσο γνώριμη η αίσθηση αυτή...Και πόσο γνώριμος αυτός ο αυτοσαρκασμός ...!Quote:
Originally posted by loustam
Περιττό να σας πω ότι πλέον μόνο κατρακυλόντας μπορώ να μετακινούμε...
Πλέον τα σκέφτομαι και γελάω όλα αυτά τα σιχαμερά.Για γέλια είναι.
loustam αφού εγώ μπόρεσα και τα άφησα πίσω γιατί όχι κι εσύ;
ευτυχως δε θυμαμαι ποτε ειχα το τελευταιο υπερφαγικο...μαλλον πριν 2 σαββατα που ειχα βγει το βραδυ,ειχα πιει το βοσπορο οοοοοολο,τα πατατακια οοοοολα,οτι σε ξηρο καρπο ηταν επανω στο τραπεζι και φρουτα και μετα χτυπησα απο καντινα σαντουιτς λουκανικο και στο σπιτι που γυρισα 1/2+ λιτρο παγωτο με σιροπι κιολας...
το θεμα με αυτα τα επεισοδια ειναι κατ`αρχην να τα αραιωνουμε οσο μπορουμε και κατα δευτερον να τα αξιολογουμε σωστα...
πχ εαν δεν ειχα φαει στη συνεχεια το μισο λιτρο παγωτο ενω ειχα σκασει κυριολεκτικα απο το σαντουιτς θα ηταν απλα μια παρασπονδια(μεγαλη) και οχι υπερφαγικο.
επισης εαν δεν ειχα φαει οτι υπηρχε στο τραπεζι απο λοιπα ψιψιψονια παλι δεν θα ηταν υπερφαγικο...
ελπιζω μονο το επομενο να αργησει....:yes:
30/7/10Quote:
Originally posted by POZ
Λοιπόν σήμερα πήγα κ αγόρασα ζυγαριά , έτσι για να ξέρω που βαδίζω .50 κιλά στρογγυλά.έπαθα ένα ψιλοσόκ(απο τα 40 που είχα κοντέψει να φτάσω) αλλά είπα οκ, θα το συνηθήσω και απο εδώ κ πέρα κομμένες οι ΥΠΕΡγουρουνιές(σιχάθηκα πλεον)κ απλά θα διατηρηθώ.Δοκίμασα παλιά παντελόνια που ΄τους προηγ.μήνες μου έπλεαν κ τώρα πάλι στενά.Δεν μπορώ να πω οτι αισθάνομαι τέλεια με το σώμα μου αλλά θα ΞΑΝΑσυνηθήσω , άλλοστε παλιότερα σε αυτά τα κιλά ένιωθα κορμάρα.Τα κόκκαλα μου πλέον δεν φαίνονται...Το γαμώτο είναι οτι όλη αυτή η προσπάθεια έγινε όχι για να φαίνομαι πιο ωραία αλλά για την κω...περίοδο.ΠΑΝΤΑ είχα κανονικότατη περίοδο σε αυτά τα κιλά και τώρα τίποτα.Βέβαια δεν είναι πολύς ο καιρός που τα έβαλα αλλά έχουν αρχίσει να σπάνε τα νεύρα μου.Ξέρω πως πρέπει να ξαναπάω γυναικολόγο κ το έχω στο πρόγραμμα απο μέσα Σεπτ. που θα ξεμπερδέψω με τα υπόλοιπα αλλά έχω αρχίσει κ φοβάμαι μήπως δεν μου ξανάρθει ποτέ...Η γυναικολόγος μου είχε πει να βάλω 5 κιλά, έβαλα 7 ΚΑΙ?Τι μαλακίες έχω κάνει με το σώμα μου επιτέλους...και πώς γίνεται να έχω γνωστές που έχουν γίνει πετσδί κ κόκκαλο κ έχουν κανονικό κύκλο?Μήπως οι εμετοί?Τι σκατά φταίει?Ξέρω πως κάνω ερωτήσεις στο κενό και περισσότερο τα γράφω για να ηρεμήσω...
quote]Originally posted by POZ
εντάξει..το να μην πάω διακοπές ήταν κοτσάνα της στιγμής..θα συνέλθω.δεν είμαι 45 κιλά , ήμουν 42-43-44 τον χειμώνα,ανορεξία κανονικά, τώρα είμαι 48 , ακούγονται λίγα αλλά πάντα τα κανονικά κιλά μου ήταν 49-50, στα γεμάτα μου άντε να έφτανα 52 ..το πολύ.Δεν φαίνομαι κοκκαλιάρα , είμαι δεμένη.ούτε θέλω να ξαναδυνατήσω και να τραβήξω πάλι τα ίδια , αλλά με τρελλάινει που είχα κορμάρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα κιλών και με τόσες στερήσεις και σκαμπανεβάσματα όταν ξαναπήρα κιλά τα πήρα πολύ άσχημα.ραγάδες, κυταρρίτιδα, χαλάρωση,που δεν είχα ποτέ.δεν έχω "γεμίσει" ομοιόμορφα και είναι λογικό αφού έχω διαλύσει τον μεταβολισμό μου.οι ραγάδες που έχω κάνει παντού ας πούμε πολύ αμφιβάλλω αν θα φύγουν ποτέ.αυτά για όσες κοπέλες κάνουν του ίδιου είδους στερητικές αλχημίες και είναι ακόμη στην αρχή..να αρχίσουν να τρέφονται κανονικά κ να μην παιδεύουν τον οργανισμό τους γιατί μετά θα είναι σίγουρα χειρότερα!κορίτσια σας ευχαριστώ , δεν θέλω να γίνομαι αχάριστη ρε γμτ.. [/quote]
Γεια σου Ροζ:starhit:
γιατι βρε σοκαριστηκες που εισαι 50 κιλα? δεν ειπες οτι ειναι τα φυσιολογικα σου? Γιατι κανεις διαιτα κοριτσι μου? Μηπως να αρχιζες συντηρηση καλυτερα για να μην ξαναπας στα 40? Τα 42-43-44 εσυ η ιδια τα ειχες αποκαλεσει ανορεξια.
Φιλικα και καλοπροαιρετα
κλικ
να προσεχεις!
Αχ Ροζάκι,Quote:
Originally posted by POZ
νομίζω ότι μπορώ να μπω στον ψυχισμό σου και να σε αφουγκραστώ... νιώθω ότι ακόμα ουσιαστικά δεν έχεις πάψει να θέλεις να είσαι ανορεκτική,ότι αν είχες περίοδο θα ήθελες πάλι να είσαι 40 κιλά... σε έχει γυρίσει σε βουλιμία από την απογοήτευση και την στέρηση και αυτό σε κάνει να υποφέρεις.Αλλά αν θυμάμαι καλά είσαι 1,67 οπότε με 50 κιλά πάλι πολύ αδύνατη είσαι....προσπάθησε να το δεις και θα λυθούν όλα.Θεωρώ ότι αυτά τα κιλά είναι τα ιδανικά για σένα....
Βάλε στόχο να διατηρηθείς σε αυτά και να μην πάρεις αλλά φυσικά ούτε να χάσεις.Αν τρως φυσιολογικά-που είμαι σίγουρη ότι δεν τρως!!!!-πρωινό-δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό-βραδινό, γύρω στις 1600 θερμίδες σύνολο,πιστεύω ότι δε θα ξανακάνεις υπερφαγικό ούτε εμετό....
Η περίοδος σταμάτησε λόγω διαταραχής στους ηλεκτρολύτες από τους εμετούς(έτσι μου είπε γυναικολόγος και ψυχολόγος).Πρέπει να σταματήσεις τους εμετούς για πάντα...
υγ.
δεν ξέρω αν πήρα ύφος συμβουλάτορα (που θα 'επρεπε να κοιτάω τα μαύρα μου τα χάλια) αλλά νομίζω ότι ξέρεις πόσο σε κατανοώ κ ότι σου τα λέω από ενδιαφέρον και με αγάπη.
Καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι!
Click , δίαιτα ΠΟΤΕ ξανά!Δεν θέλω να ακούω ούτε την λέξη πια, γενικά προσπαθώ να βρω τον παλιό μου εαυτό στο φαγητό κ να το αποσυνδέσω απο το συναίσθημα κ τα βουλιμικά.Και όσο έχω την επιλογή των εμετών , τρώω τροφές που ποτέ δεν έτρωγα , είναι κάτι σαν κακή συνήθεια για να καλύψω άλλους τομείς της ζωής μου που υπάρχει κενό..αυτό βέβαια το ξέρω μήνες τώρα αλλά έχω βολευτεί στην εύκολη λύση.Δίαιτα πάντως κ να ήθελα να κάνω πλέον ψυχολογικά δεν μπορώ κ δεν θέλω να με πιέσω.Χτες ας πούμε έφαγα extra και 4 κομμάτια πίτσα (σπεσιαλ παρακαλώ)κ κάμποση μπύρα...δεν το εντάσσω σε βουλιμικό σε καμία περίπτωση αλλά έχω διαβάσει απο τόσες κοπέλες εδώ μέσα οτι με το που έκοψαν τους εμετούς σταδιακά έβαλαν 5, 10 , 15 κιλά και έχω αρχίσει κ αγχώνομαι οτι πρέπει να με ελέγξω λίγάκι πιο αυστηρά γιατί ούτε αυτό το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό..
Alexandrita μου καλωσήρθες!Ναι είσαι εντελώς μέσα στην ψυχολογία μου;)Απο την άλλη είμαι κ σε ένα μεταβατικό στάδιο του να με πείσω οτι το "νέο" μου σώμα είναι οκ και οτι είμαι πολύ καλύτερη απο τότε που πέτούσαν κόκκαλα απο παντού.Και στην υγεία μου το βλέπω οτι νιώθω πιο δυνατή.Φοβάμαι βέβαια όπως είπα κ στην click μην το ξεφύγω τελείως...Τώρα ναι, στόχο έχω να διατηρηθώ, 1.600 λες ε?και εγώ κάπου εκεί υπολόγιζα.Για την περίοδο είναι όλα μαζί πιστεύω +το άπειρο άγχος που έχω για το αν θα ξαναέρθει ποτέ..Εδώ είχα ανωμαλίες εποχές που έκανα υποθερμιδικές δίαιτες και καπάκι υπερφαγικά(χωρίς εμετούς)κ ο κύκλος μου τα έπαιζε(ωραίος οργανισμός!)τώρα θα την γλύτωνα?Εσύ πώς τα πήγες στις διακοπές?Πώς τα πας με τα κιλά και την περίοδο?Πήγες τελικά σε γυναικολόγο για την περίοδο?Αν κατάλαβα καλά έχεις ηρεμήσει απο θέματα βουλιμικών και χίλια μπράβο σου!!!Πρέπει να κατανοήσουμε χωρίς άλλες υπεκφυγές κ αναβολές το πόσα μας στέρησε η ανορεκτική μας εμμονή και πόσο καλύτερα ήμασταν σε ένα νορμάλ βάρος.Εγώ τα θυμάμαι κ δεν σου κρύβω πολλες΄φορές βάζω τα κλάμματα για το πόσα έχασα κ το πώς είχα καταντήσει..Δεν αξίζει.Καταλαβαίνεις απόλυτα φαντάζομαι όλους του τομείς που εννοώ.Και πραγματικά δεν μας αξίζει.
ειχα δει καποια ποστς σου στο "τι εφαγα σημερα" και νομιζα οτι κανεις διαιτα.Quote:
Originally posted by POZ
Καλημέρα ή μάλλον καλό μεσημέρι!
Click , δίαιτα ΠΟΤΕ ξανά!Δεν θέλω να ακούω ούτε την λέξη πια, γενικά προσπαθώ να βρω τον παλιό μου εαυτό στο φαγητό κ να το αποσυνδέσω απο το συναίσθημα κ τα βουλιμικά.Και όσο έχω την επιλογή των εμετών , τρώω τροφές που ποτέ δεν έτρωγα , είναι κάτι σαν κακή συνήθεια για να καλύψω άλλους τομείς της ζωής μου που υπάρχει κενό..αυτό βέβαια το ξέρω μήνες τώρα αλλά έχω βολευτεί στην εύκολη λύση.Δίαιτα πάντως κ να ήθελα να κάνω πλέον ψυχολογικά δεν μπορώ κ δεν θέλω να με πιέσω.Χτες ας πούμε έφαγα extra και 4 κομμάτια πίτσα (σπεσιαλ παρακαλώ)κ κάμποση μπύρα...δεν το εντάσσω σε βουλιμικό σε καμία περίπτωση αλλά έχω διαβάσει απο τόσες κοπέλες εδώ μέσα οτι με το που έκοψαν τους εμετούς σταδιακά έβαλαν 5, 10 , 15 κιλά και έχω αρχίσει κ αγχώνομαι οτι πρέπει να με ελέγξω λίγάκι πιο αυστηρά γιατί ούτε αυτό το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό..
εχω την εντυπωση οτι με βαση το υψος σου (1,67 ειπε η αλεξαντριτα) για να συντηρηθεις χρειαζεσαι κοντα στις 2000 θερμιδες. με 1500 ισως και να συνεχισεις να χανεις και αυτο δεν ειναι καλο.
επισης, πρεπει να χαιρεσαι που τα ρουχα σου δε σου πλεουν :starhit:
κοκκαλα που πεταγονται απο παντου και ρουχα που αντι να εφαρμοζουν ομορφα, πλεουν σαν sleeping bag, δεν ειναι καλο, σωστα? :wink1:
και κατι τελευταιο, αυτοι που εχουν ωραιο σωμα και δεν εχουν καποια διαταραχη προσληψης τροφης ουτε εμμονη με τη ζυγαρια και τα κιλα τους, πολλες φορες τρωνε χωρις να πεινανε, απλα απο λιγουρα ή επειδη εχουν ας πουμε ορεξη για κατι συγκεκριμενο.
που και που αυτο οταν συμβαινει δεν εντασσεται σε υπερφαγικο επεισοδιο, αλοιμονο.
ανθρωποι ειμαστε.
και μια στο τοσο αμα βγουμε και πιουμε το βοσπορο δε σημαινει οτι ειμαστε αλκοολικοι. :smilegrin:
γιαυτο μη νιωθεις ασχημα που εφαγες πιτσα και ηπιες μπυρα, ολα καλα, μην ανησυχεις!
Αλόχα εβριμπάντι...
Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς, ύστερα από όχι ακριβώς διακοπές, αλλά από ένα 20ήμερο φούλ συγκατοίκησης με τον καλό μου, σε ένα περίεργο στάτους μεταξύ διακοπών και εργασίας... Anyway, αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι η ανικανότητά μου να ακολουθήσω έναν κανονικό διατροφικό ρυθμό ζωής. Η συνεχής παρουσία ενός δεύτερου ανθρώπου στην καθημερινότητά μου θεωρούσα ότι θα ήταν η ιδιανική ευκαιρία να μπω σε έναν κανονικό διατροφικό ρυθμό. Όμως όοοοχι.... Εγώ εκεί... Έπιασα τον εαυτό μου να ψάχνει να βρίσκει ευκαιρίες να την κάνει για λίγο ώστε να μένω μόνη μου και να επιδίδομαι στα αγαπημένα μου υπερφαγικά επεισόδια. Εκείνος, ενώ ξέρει για το πρόβλημά μου, δεν του μίλησα ποτέ για αυτές τις μικρές μου "αποδράσεις". Ίσως και να το κατάλαβε... Εγώ πάντως ντρεπόμουν τρομερά να του το πω. Θα έπεφτα τρομερά στα μάτια του μιας και την θεωρώ πραγματικά αρρωστημένη αυτήν την συμπεριφορά. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να μην το έχει καταλάβει μιας και η ζυγαριά ανεβαίνει συνεχώς και αδικαιολογήτως σε σχέση με αυτά που φαίνεται ότι τρώω. Τώρα πάλι μόνη, έπεσα σε 2-3 βουλιμικά και πήρα και πάλι την μεγάλη απόφαση του προγράμματος...
Κουράστηκα πια! Δεν αντέχω άλλο να σπαταλάω τόση ενέργεια εκεί!