Καλημεραααααααα καλα μη νομιζεις οτι ειμαι και γω κανα νιατο! 28 ειμαι χαχαχαχ ε λεω και γω! σαλονικια εισαι! τορα καταλαβενωωω θα ερθω στην ομορφη σαλονικα στις 13 σεπτεμβρη! παω να ακουσω το κομματι!!! :bouncing:
Printable View
Καλημεραααααααα καλα μη νομιζεις οτι ειμαι και γω κανα νιατο! 28 ειμαι χαχαχαχ ε λεω και γω! σαλονικια εισαι! τορα καταλαβενωωω θα ερθω στην ομορφη σαλονικα στις 13 σεπτεμβρη! παω να ακουσω το κομματι!!! :bouncing:
α και για να μην ξεχνιομαστε... Σκευτομαι τι να μαγειρεψω σημερα??????:rolleyes:
κερκυραια ειμαι ρε!:smirk:Quote:
Originally posted by mitsokolo
χαχαχαχαχαχα ωχ καλαααα!!! ειδα στο location σου Θεσσαλονικη γιαυτο μπερδευτικα τσαντσαμινι μου!
ναι τωρα μενω Θεσσαλονικη. θα σε περιμενουμε κοπελια!!!:spin:
ον τοπικ
Σκεφτομαι...
...οτι βαριεμαι να κανω μπανιο και να μαγειρεψω. γενικα σημερα πολυ βαριεμαι. και εχω παλουκωθει στο φορουμ και στο youtube
και γω βαριεμαι αλλα εχω και 2 αρσενικα να θρεψω.. εχει και μια συννεφια σημερα οτι πρεπει για χουζουρι φιλεναδα
και στο φιλαρακι τη granita να πω να σεβετε τον εαυτο της και να τον εχει ψηλα! οπως πρεπει να κανουμε δηλαδη, γερα με τσαμπουκα και ολα θα στρωσουν ε?:thumbup:
Quote:
Originally posted by mitsokolo
Καλημεραααααααα καλα μη νομιζεις οτι ειμαι και γω κανα νιατο! 28 ειμαι χαχαχαχ :bouncing:
Σκέφτομαι οτι αν εσείς οι 20 κάτι λέτε οτι δεν είστε και πολύ νιάτα εμείς οι 40 κάτι δλδ εδω μέσα τι πρέπει να λεμε εεεεε????
τα 2 νιατα ειναι καλητερα φιλεναδα !!! χιχιχ φιλια!!!!
οι 40αρες ισον με 2 20αρες! κουβαλατε τη γνωση και τη σοφια!:smilegrin::thumbup:
αντε παω να κανω καμμια δουλεια, ουστ μου!
χαχαχα !! αυτο μου ακούγεται κάτι σαν παρηγοριά στον άρρωστο!!!! (και γω κατι τετοια μου λεω!!!)
click και bouliana ευχαριστώ που απαντήσατε.
ας πουμε σημερα ενω χτες με παρακαλαγε σημερα το πρωι με εβριζε.ολη μερα απ το πρωι κ μονο πριν απο λιγο μου ειπε ηρεμα να τα βρουμε αλλα κ παλι αρχισε να ουρλιαζει.δε νομιζω οτι θελω να τα περναω αλλο αυτα.κ ας μεινω για παντα μονη μου δε πειραζει.πως ξεκοβω απο εναν τετοιο ανθρωπο?
mitsokolo θα προσπαθησω απο δω κ περα να το κανω αυτο!
ε κ αυτός πια ποτέ δεν ηρεμεί.ξεκόβεις ΄κάνοντάς τον να καταλάβει οτι γίνεται βάρος.τότε θα ξεκόψει από μόνος του.το ξέσπασμα δεν το γλιτώνεις.θα φωνάξει θα γκρινιάξει θα πει τις υπερβολές αλλά θα ηρεμίσει μετά κ θα σαφήσει ήσυχη
ναι κοριτσια το αποφασισα.γιατι να το ανεχομαι
granita επειδη ειχα παλια μια σχεση 4 χρονια ετσι οπως τα λες (συμπεριφεροταν ετσι επειδη με ζηλευε συνεχεια και καναμε καυγαδες για μαλακιες, πχ ειχαμε καυγαδισει μια φορα γιατι αγορασα παπουτσια, και μου ελεγε ηθελα να ξερα τι τα θες τοσα παπουτσια.Ηθελε να μενω μεσα συνεχεια κλεισμενη να μη βγαινω καθολου κλπ). Τα πρωτα 2 χρονια της σχεσης ειχαν κυλισει ωραια, αλλα σιγα σιγα μου εβγαλε πολυ ασχημα πραγματα.Του ειχα δοσει απειρες ευκαιριες, ειχαμε κανει απειρες συζητησεις και καυγαδες, προσπαθουσα να χωρισω ενα χρονο.Γιατι σιγουρα δεν ειναι ευκολο να χωρισεις απο μια σχεση χρονων .Ο μονος τροπος για να χωρισεις ειναι πραγματικα να του το ξεκαθαρισεις ΜΙΑ φορα, να μη δεχτεις να μεινετε φιλοι(εγω αυτο εκανα και με επριζε για 2 μηνες αφοτου χωρισαμε να τα ξαναβρουμε) και απο κει και περα να κοψεις καθε επικοινωνια.Πρεπει βεβαιως να εισαι σιγουρη οτι θες να χωρισεις και να μη το κανεις εν βρασμο.Εγω το ειχα σκεφτει παρα πολυ εν ηρεμια οτι μου κανει κακο αυτη η σχεση γι'αυτο και τη διεκοψα.Γενικα ειμαι υπερ του να μην καταπιεζεσαι.Γιατι να μη μπορεις να ζησεις τη ζωη σου οπως τη θελεις.