polinaki1983 να σε ρωτήσω κάτι ...
??
λογικά αν τρως μόνο αυτά γιατί μόνο αυτά αντέχεις τότε και με την επέμβαση που έχεις ήδη κάνει θα μπορούσες να τα χάσεις τα κιλά σωστά????
υπάρχει λόγος και για άλλη επέμβαση??
ενημερωτικά ρωτάω!!
Printable View
??
λογικά αν τρως μόνο αυτά γιατί μόνο αυτά αντέχεις τότε και με την επέμβαση που έχεις ήδη κάνει θα μπορούσες να τα χάσεις τα κιλά σωστά????
ενημερωτικά ρωτάω!!
Λογική η ερώτησή σου. το δακτυλίδι με έχει κουράσει λόγω του ότι εδώ και 6μιση χρόνια ζω μεστους εμετούς, και στην ουσία τρέφομαι μόνο με γλυκά. γιαυτό και τα κιλά μου μένουν ψηλά. τώρα την τελευταία βδομάδα και με τεράστειες προσπάθειες κρατιέμαι να μην κάνω εμετό ακόμα και με τα τόσα λίγα που τρώω. και δεν νιώθω να χορτένω απλά δεν τρώω άλλο για να μην τα βγάλω. Ο λόγος της άλλης επέμβασης στην ουσία είναι για να αφερέσω το δακτυλίδι, και μια και θα με ανοίξουν θα μου κάνουν και μανίκι για να με βοηθήσει να χάσω γιατί άμμα μου αφερέσουν μόνο το δακτυλίδι θα παίσω με τα μούτρα στο φαί, αυτό το ξέρω!!!!!!Quote:
Originally posted by sasa14
??
ενημερωτικά ρωτάω!!
Ελπίζω να σου απάντησα.
Τωρα ομως δεν βλεπω να τρως γλυκα.Αρα;Παλι χανεις ναι;
Δεν τρωω γλυκά την τελευταία βδομάδα λεσσινγ μου αλλά και πάλι πρεπει να συνελθει ο οργανισμος μου για να αρχισω να χανω. αν και δεν με απασχολει και τοσο επιδη σε 12 μερες μπενω χειρουργείο. επομένως τρόω ότι θέλω απλά λίγο για να αποφυγω τους εμετούς. Εχω κάνει χαλλια στο στομαχι μου και πρεπει να ηρεμήσει λίγο πριν την επεμβαση.
στη σαλατα caesar's το εφαγα ανετοτατα το μαρουλι :thumbup:
Eπισης σαντουιτς με μαυρο ψωμι και μεσα λαχανικα-αγγουρι ντοματα μαρουλι πιπεριες-και λιαστη ντοματα συν μουσταρδα ανακατεμενη με μελι η ενναλακτικα πατε ελιας.Το εφαγα σημερα.
πααααααααρα πολυ ωραιο ακουγεται το σαντουιτσακι σου.
επισης μια απιθανη σως ειναι μαγιονεζα λαητ-μουσταρδα-κροκος απο αβγο βραστο
απιθανο!!!
crash test μεταξυ πρωτης και δευτερης φασολαδας
η δευτερη στα αριστερα
μαυρισε...
δεν ξερω γιατι. ειχε ψιλοπικρη γευση
υλικα
φασολια σχεδον 2 μερες σε νερο, τη μια μερα με μουσταρδα σκονη οπως μου ειπατε
λιγο κρεμμυδι
σελερυ
καροτο
λιγο σκορδο
πουμαρο
αλατι πρασινο
κανελα
πιπερι
ελαιολαδο
Στα δεξια, η πρωτη αποπειρα
φασολια
κρεμμυδι
λιγο σκορδο
ντοματα τριμμενη φρεσκια
ελαιολαδο
αλατι πρασινο
πιπερι
Στην πρωτη αποπειρα το ζουμακι ηταν τελειο σε γευση. Αλλα τα φασολια αβραστα.
Στη δευτερη αποπειρα οχι μονο εξαφανιστηκε το ζουμι, αλλα εγιναν μαυρα και πικρουτσικα.
Στην τριτη αποπειρα θα δηλητηριαστω
μηπως μαυρισαν επειδη εξαφανιστηκε το ζουμι... κ ισως λογω κανελας?
(σορι κιολας ρε κλικ!! κανελα στη φασολαδα? παμα καλα???
ΕΛΕΟΣ!!
χαχαχααχαχαχ:bigsmile:)
μαυριζει τα φαγητα η κανελλα?:shocked2:
δεν το ηξερα. παντου βαζω κανελλα, παει αυτοματα το χερι.
βασικα καθε 10λεπτα επινε το νερο και επρεπε να προσθετω, μηπως καπως ετσι μαυρισαν?
δεν ξερω για τα φαγητα, γιατι δεν πολυβαζω κανελα, αλαλ τα γλυκα τα μαυριζει, αρα γιατι οχι κ τα φαγητα?
φτουυυυυυυυυυυυυυυυ :sniff:
ρωτα καμια πιο εμπειρη πριν γινει η κανελα η ενοχος..
καλά κ εγώ παντού κανέλλα!μέχρι και στις μπριζόλες!και στο κουνουπίδι μου αρέσει μια κ το τόπικ είναι λαχανικών:starhit:Quote:
Originally posted by click
μαυριζει τα φαγητα η κανελλα?:shocked2:
δεν το ηξερα. παντου βαζω κανελλα, παει αυτοματα το χερι.
βασικα καθε 10λεπτα επινε το νερο και επρεπε να προσθετω, μηπως καπως ετσι μαυρισαν?
Δεν μου έχει μαυρίσει ποτέ κάτι πάντως..
ειδικα στα κρεατικα βαζω πολυ!
στο κοτοπουλο καρυ και κανελλα! τελεια
σε μοσχαρι κανελλα και θυμαρι
σε πατατες κανελλα, καρυ και ριγανη
σε αβγο οπως και ναναι κανελλα πιπερι
κανελλα κανελλα κανελλα all the way :P