1. μαρέσουν πολύ τα μαλλιά μου, το χρώμα και το στυλ τους
2. τα χέρια μου και τα πόδια μου που ευτυχώς έχουν παραμείνει πολύ αδύνατα
3. το χαμογελό μου
και 4 (για να κάνω την παρασπονδία και να γράψω ένα παραπάνω) τα δύο τατουάζ που έχω. ʽ:-)
Printable View
1. μαρέσουν πολύ τα μαλλιά μου, το χρώμα και το στυλ τους
2. τα χέρια μου και τα πόδια μου που ευτυχώς έχουν παραμείνει πολύ αδύνατα
3. το χαμογελό μου
και 4 (για να κάνω την παρασπονδία και να γράψω ένα παραπάνω) τα δύο τατουάζ που έχω. ʽ:-)
Και συνεχίζω!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μην γελάσετε για το αυτό που ακολουθείQuote:
4) Η φωνή μου, την βρίσκω πολύ σέξυQuote:
Καλημέρα!!!! Καλά λεσσινγκ θεματάρα ε!
Λοιπόν
1) Τα μάτια μου που είναι εκφραστικά
2) Τα χείλη μου
3) το στήθος μου και γενικά το υπέροχο ντεκολτέ μου
Αντε να βλέπουμε κιάλλες!!!!!! Αντε κορίτσια!!!
5) ο τρόπος που περπατώ (άμμα θέλω)
6) Το στήσιμό μου γενικός
7) Το ότι όταν χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου, και γενικά όλο μου το πρόσωπο λάμπει
8) Μπορεί να είμαι 125 κιλά, αλλά όποτε με βλέπω στον καθρέυτη γυμνή, μαρέσει η κατανομή που έχει το σώμα μου, το σχήμα του, πώς να το πώ, και πάντα έλεγα πως όταν αδυνατίσω αυτό το σχήμα θα είναι ακόμα πιο υπέροχο.
9) Πώς τόλμισα να ξεχάσω την τίγρη μου, και φισικά εννοώ για το υπέροχο τατουάζ μου
10)ένα ακόμα θετικό που βλέπω πάνω μου, όσο και να σας φανεί αστείο, είναι οι πληγές από τις 3 επεμβάσεις που έκανα (δακτύλιος, καισαρική, στήθος) τις λατρέβω γιατί μιλάν από μόνες τους και λεν την ζωή μου
11)το μαλλί μου, τώρα που το έκοψα, αν και μου φένετε κοντό, μαρέσει πολύ γιατί λάμπει!!!
Quote:
Originally posted by lessing
Παιδια μολις ανοιξα το πι σι κ ειδα τη συμμετοχη σας χαρηκα πασρα πολυ.Μου εφτιαξε το κεφι σε απιστευτο βαθμο εκανα ενα μπανιο με σουπερ αφρολουτρο ,εβαλα τη μανα μου να σκεφτει 3 θετικα που βλεπει επανω της κ εχω ξανα ορεξη για γυμναστηριο!Γραφτε!Υπαρχει και η θετικη πλευρα των πραγματων!ΟΧΙ μονο διαταραχες μη χεσω! Μαζι θα τα καταφερουμε ολα!Αυτη η συμμετοχη σας σημερα κ το νεο με τα τεμ Μαγνησιας που ακουσα χτες με κανουν να δακρυζω απο χαρα ειλικρινα!!
εχω πεσει και χτυπιεμαιQuote:
Originally posted by smart
λοιπον, επειδη δε μπορω να ακουω τη λεσσιγκ να γκρινιαζει ουτε να ποσταρει καθε τρεις κ λιγο "ανοιξαμε κ σας περιμενουμε, περαστε ολοι να καταθεσετε τα τρια σας "(ωραια πραγματα εννοω), να γραψω κ εγω:
-χειλη
-ματια
-κωλος!
οκ?
Εγώ δεν μπορώ να βρω τρία...δυο γίνονται δεκτά;;;
γραψε γραψε, μην αρχισει κ λεει "'ο,τι εχετε ευχαριστηση"!!!
Ας πω μερικα ακομη,να εχει κινηση το θεμα γτ θα βγαλει καντιλες η λεσσινγκ αν γραφουμε μονο στο τι εφαγα σημερα:PQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Γεια σου lessing, σουπερ θεματοθετρια!! :thumbup::thumbup:
Λοιπον 3 θετικα που βλεπω πανω μου:
τα χειλη μου
τα ποδια μου
και τα δαχτυλα των χεριων μου
4. τα μαλλια μου,οταν εχω ορεξη να τα φτιαξω
5. τα δοντια μου που ειναι πολυ ισια και γενικως μου κανουν πολλα κοπλιμεντα
6. το στηθος μου,αλλες φορες μ'αρεσει αλλα αλλες φορες το μισω..
Αυτα!
Αν βρω κατι αλλο,θα το συμπληρωσω!
ένα ακόμα: έχω το πιο δυνατό μαλλί απ'όσες ξέρω:lol: μεγαλώνει με τις ώρες κι όσες βαφές-καταστροφές κι αν το σκεπάσουν αυτό λάμπει σαν πορσελάνινης κούκλας:cool rsvd:
ξαναγραφω και αλλα!
το δερμα μου ειναι ομορφο πολυ ασπρο και βελουδινο (κληρονομια σουπερ απο μανουλιτσα)
το χαμογελο μου
η διαυγεια που με διακρινει η πνευματικη (οταν δεν με εχει παρει πολυ απο κατω)
καλα αυτο ειναι τελειο!!!!Quote:
Originally posted by fuxia
ένα ακόμα: έχω το πιο δυνατό μαλλί απ'όσες ξέρω:lol: μεγαλώνει με τις ώρες κι όσες βαφές-καταστροφές κι αν το σκεπάσουν αυτό λάμπει σαν πορσελάνινης κούκλας:cool rsvd:
δοξα τω Θεω!
ναι μια φορά τα έκοψα κοντό καρέ κ έπεσαν να με φάνε πάει το κατέστρεψες δε θα δεις μακρύ μαλλί για χρόνια...ένα χρόνο μετά έφτανε τον κ*λο:cool:
τι χρώμα έχεις? στο επόμενο κόψιμο να τα στείλω εξτένσιον!:D
κόκκινα εδώ.. τώρα ζηλεύω εγώ γιατί το ξανθό δε μου πάει κα θο λου! αχ και παντα το θελα
Χαχα! Διαβάζω τόση ώρα...και πραγματικά, χαμογελάω!
Θα πω και για μένα τώρα:
1. Το πρόσωπό μου
2. H εξυπνάδα μου (Αμε!!!!)
3. Το στυλ μου στο ντυσιμο, στο οποίο έχω αρχίσει να βάζω φαντασία και δημιουργικότητα!
Χιχι! Έχει πλάκα!!!!!
οντως!!!!!!Quote:
Ας πω μερικα ακομη,να εχει κινηση το θεμα γτ θα βγαλει καντιλες η λεσσινγκ αν γραφουμε μονο στο τι εφαγα σημερα:PQuote:
Γεια σου lessing, σουπερ θεματοθετρια!! :thumbup::thumbup:
Λοιπον 3 θετικα που βλεπω πανω μου:
τα χειλη μου
τα ποδια μου
και τα δαχτυλα των χεριων μου
4. τα μαλλια μου,οταν εχω ορεξη να τα φτιαξω
5. τα δοντια μου που ειναι πολυ ισια και γενικως μου κανουν πολλα κοπλιμεντα
6. το στηθος μου,αλλες φορες μ'αρεσει αλλα αλλες φορες το μισω..
Αυτα!
Αν βρω κατι αλλο,θα το συμπληρωσω!
και μενα η αληθεια ειναι οτι ενα μικρο τρενακι περναει απο το τουνελ