Lucifer,αν και διαφωνω με τον τροπο σου σε καποια που ειπες, εχεις πολλα point.Και φυσικα καταλαβαινω πως ο αποτομος σου τροπος πηγαζει καθαρα απο τις συμπεριφορες καποιων εδω μεσα.Βασικα στο μονο που διαφωνω ειναι το τσουβαλιασμα ολων των μελων που ειναι παχυσαρκοι επειδη καποιοι,λιγοι θελω να πιστευω, εχουν φερθει ετσι οπως ανεφερες κατα καιρους.Κι εμενα εδω μεσα μονο παχυσαρκοι μου εκαναν τους ξερολες και εβγαλαν κακιες.Στην αρχη αδιαφορουσα κι εκανα πως δεν υπαρχουν αλλα κανεις δεν ειναι παντα ψυχραιμος οπως και να χει.
Αυτο πιστευω ειναι βασικο θεμα.Πολλες φορες βλεπω online διαγνωσεις εδω μεσα και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.Κι εχω παρει την απαντηση "μα πως αδιαφορεις ετσι ρε Constance για το συνανθρωπο σου".Αυτοι το θεωρουν αδιαφορια.Εγω νομιζω πως εφοσον δεν ειμαι ειδικος ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΕΙ!Και δε μπορει να με πεισει κανεις για το αντιθετο.Quote:
Originally posted by LuciFer
μετα απο αυτο, με επιασε κριση γιατι τσαντιστηκα. με ποιο δικαιωμα καποια που δεν εχει ζησει οτι εγω, να μου λεει πως δεν ειμαι ικανη να κρινω??
Ναι συμφωνω και το ξαναλεω πως και σε μενα εχουν φερθει ετσι ατομα απο την παχυσαρκια.Quote:
και φυσικα ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΔΗΚΕΣ ΣΕ καημενα κοριτσακια μεσα απο ΣΚΥΛΟαπαντησεις και αφ ηψηλου προτασεις. μην αποπαιρνετε κοσμο.
Αυτο κι αν εχει συμβει πολλες φορες σε αναλογες περιπτωσεις.Ενταξει βασικα νομιζω οτι το θεμα ισως δεν εχει και ουσια πλεον να το συζηταμε.Ειναι φανερο οτι στο φορουμ υπαρχει τρελα ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα,αλλα θα πω ξανα αυτο που ειπε ο Κλεανθης.Δε γινεται ποτε να συμφωνουμε με ολους και να ειμαστε αρεστοι απο ολους.Παντα θα υπαρχουν διαφωνιες εδω οτι και να κανουν οι διαχειριστες.Δεν ειναι θεμα διαχειριστων τελικα.Απλα ευχομαι ψυχραιμια σε ολους.Και να πω και κατι αλλο.Πολλες φορες υπαρχουν σκεψεις για το αν το φορουμ προσφερει κατι η οχι.Αν περιμενε καποιος που εχει διατροφικη διαταραχη να σωθει απο ενα φορουμ....νομιζω πως ειναι κακη ιδεα....Ακομα και να μην υπηρχαν καυγαδες σε ενα ιδανικο φορουμ, δε λυνονται ετσι αυτα.Δεν πρεπει τελικα να περνουμε καποια πραγματα τοσο σοβαρα, τι να πω.Quote:
ανεφερα οτι ΟΣΑ περιστατικα με θιξανε εδω μεσα τα κανανε παχυσαρκοι.
μια κοπελα εκανε μοντελινγκ κ ητανε βουλιμικια
οποτε ανεφερε το μοντελινγκ της ελεγαν ''τωρα αυτα τα λες για να μας δειξεις πως εισαι κορμαρα???ενταξει το καταλαβαμε!!!''
Βεβαια θα κανω κ λιγο το δικηγορο του διαβολου σε δυο πραγματα.Αφενως υπαρχουν και μελη εδω που πανε γυρευοντας να τους κανεις τον ξερολα.Προσωπικα εχω λαβει απειρο αριθμο με u2u να με ρωτανε τι μαγικη διαιτα εκανα και εχασα τοσα κιλα και πολλοι να απαιτουν να τους γραψω λεπτομεριες και συμβουλες λες και ειμαι ο γνωστος διαιτολογος απο καποιο πρωιναδικο.(υπαρχει λοιπον παντα και δευτερη οψη στο νομισμα).Αφετερου να πω πως επειδη ειδα πως καποιο μελος σου εκανε report να ξερεις πως το report δεν σημαινει παντα οτι θα "εγκριθει" απο το διαχειριστη.Προφανως σου εγινε τελικα γιατι χρησιμοποιησες κακη λεξουλα, που προσωπικα δλδ εμενα οι βρισιες εδω μεσα δε με ενοχλουν αλλα ειναι στον κανονισμο του φορουμ μαλλον.Αυτα τα ολιγα, σορυ για το μεγαλο ποστ.