να ' σαι καλά κοριτσακι μου! Σ' ευχαριστώ πολυ!
Printable View
να ' σαι καλά κοριτσακι μου! Σ' ευχαριστώ πολυ!
Σημερινη απόγραφη:
το πρωινο το είπαμε....
Snack το ξαναμαναείπαμε
Μεσημεριανό: σαλατα με μαρουλι, ρόκα, καρδαμο, μικρό τόνο, crouton (κλασσικα εικονογραφιμένα είναι πια τα κρουτον...) 1 κσ. λαδι, μουστάρδα, λεμόνι αλατακι και πιπεράκι - in other words ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
Snack 1 μπάρα δημητριακών (θα την καταβροχθήσω σε λίγο .....)
Βραδινό θα παίξει ψαράκι στο τηγανι το αντικολιτικό (για ορθογραφος επρεπε να παω- σουπα το μυαλο μου παλι) μαριναρισμένο με δενδρολίβανο αλατάκι και πιπεράκι και ελάχιστο λάδι. Θα παίξει και μπροκολο το κόβω..... ο αντρας μου δεν ξέρω τι θα κανει για σαλάτα αφού δεν το τρωι το μπροκολακια αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχώ για αυτό. Α θα ψήσω και 1 ατομικό ψωμάκι αντί για πατάτα βραστη που την συχαίνομαι!
Αργησα αλλά τα καταφερα και σημερα!
Πρωινό: τα κλασσικά - 1 φλ. γάλα, 1/2 toast (με το σουηδικό ψωμάκι την φετούλα την γαλοπούλα και το τυράκι!)
Snack: θα μου βγει ο ανανας από την μύτη.... 2 φετούλες!
Μεσημεριανό: Σάντουιτσ με λίγη μουστάρδα, 1 φ. τυρί, 1 φ. γαλοπούλα, σαλάτα λάχανο, ρόκα και μάραθο και λίγο dressing (30ml).
Έχω επίσης μαζί μου ένα κουτάκι χυμό πορτοκάλι (που δεν το ψηνομαι αλλά ΟΚ αμα δω τα δύσκολα τι θα κανω?) και 2 krispies με τυράκι.
το βράδυ θα παίξει σπανακορυζο με 2 κ.σ. ρυζι (το μέτρησα αβραστο) 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 φ. ψωμάκι & 1 κομ. φέτα.
Χθες το βράδυ εφτιαξα το ψαράκι με το μπροκολό και 1 φ,. ψωμι. καλούλι ήταν - δεν πεθανα αλλά χορτασα!
Καλημέρα (το λέω για να το πιστεψω.... αλλά δεν το βλεπω, πολύ νυστα, δεν την παλευω και η μέρα είναι ακόμα μεγάλη).
Χθες το βράδυ σταθερή στο προγραμμα μου. Το σπανακόρυζο που λέγαμε....
Το πρωι αν και ο συγκατοικος του διπλανου δωματίου, μηνών 17 μας ξυπνησε από τις 06.30 κατάφερα να σηκωθώ στις 07.30 μαζί του γιατι ήταν μεσα στην γκρινια (αγνωστοι οι λόγοι... δεν ήθελα τον μπαμπά του, δεν ήθελε να δει Bob σφουγκαράκι γενικώς πέρασε μια αρνηση) και το πρωινό μου το κλάσσικό πλέον με το 1/2 toast και το γάλα ήταν στο πόδι και βεβαια μου έκατσε. Στην δουλεια τωρα έχω μια τσανάκα καφε και την λιβανίζω.... σε λίγο θα βγουν τα krispies με το τυράκι γιατι το στομάχι μου διαμαρτυρεται ήδη....
Τα λέμε μετα!
χθες το βράδυ δεν άντεχα να ναοιξω το laptop μου να πω την αληθεια!
Χθεσινή μερα λοιπον:
Μεσημεριανο: 1/2 toast, 1 γιαούρτι με μέλι
Snack: Πήγε περίπατο.....
Βραδινό: 1 ντάκο με ντομάτα με 1 κσ. λαδι, αλατάκι, πιπεράκι, ριγανη και φέτα περίπου 50 γρ.
Σήμερα το πρωί το κλασσικό πρωινό μου (τρέχοντας όμως) 1 φλ. γάλα, 1/2 toast.
ανακάλυψα δε ότι θέλω λίγο ακόμα για να φτάσω το τικεράκι μου και είμαι παααααααααααρα πολύ χαρούμενη!!!! αντε την άλλη βδομάδα να αρχίσει να κατεβαίνει σιγά σιγα. Πήρα και το φορεμα μου - για ένα γάμο που θα είμαι κουμπαρα όταν εχω φωτο του θα την ανεβάσω.....- και είναι υπέροχο απλα!!!!! Η κουμπαρα πάλι θα γραψει!!!
Συνέχεια αργότερα!
συνεχίζοντας....
Snack 1 μπάρα δημητριακων
Μεσημεριανό: 1 toast (1 φ. γαλοπούλα & 1 φ. τυρι) αγορασμένο απ' έξω...
Μόλις γυρίσω σπίτι θα πιω λίγο χυμο και το βράδ θα παιξει κοτοπουλάκι - δεν ξέρω πως ακομα αλλά θα σκεφτω!
συνεχίζω τον χαβα μου εγω....
το απογευματινό snack πηγε περίπατο....
το βράδυ κοτόπουλο λεμονατο με μανιτάρια και φασολάκια με ρύζι (ηταν απιθανο.... όποιος θέλει την συνταγη να μου πει.... είναι ευκολη και γρήγορη)
Εφαγα κα λίγο από το γλυκο που πηρά για τον μπαμπά μου ... εχει γενέθλια το καλό μου σήμερα!!!! πλέον όπως είπε και ο ίδιος παιρνει μειωμένο εισητήριο στο μετρο.... μας κουφανε πρωινίατικα!!!! α ρε πατέρα τι θα έκανα χωρίς εσενα!!!!
Ευχαριστώ ria μου...θα παίρνω κουράγια από σας παιδιά και θα συνεχίζω:smirk::smirk::smirk:
καλη επιτυχια!
Ωραίος ο μπαμπάς angel....Να τον χαίρεσαι...:grin:
δεν παλευεται ο μπαμπας pieceofcake...
νομιζω ότι σήμερα δεν θα κάνω απολογισμό γιατί μονιζω ότι θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!
Πολυχρονος ο μπαμπας!!!Αψογος δε....!!!!!!!
μια χαρα τα πας...εγω ζυγιστηκα και εχω απογοητευθει πληρως......ολη την εβδομαδα ουτε γραμμαριο........
Καλή βδομάδα σε όλους μας!!!
zumaraki φχαριστώ για την ευχή, εύχομαι το ίδιο σε όλους μας:love::love::love:
Pontikaki κράτα γερά... κι εγώ στα ίδια είμαι... -2 πριν 2...μήνες κι από τότε τίποτα.... πού θα πάει :crazy::crazy::crazy:
Αχ pieceofcake......ποσο κουραγιο μου δινεις....χθες μου ερχοταν να τη σπασω τη ζυγαρια.......ο αντρας μου λεει πως φταιει οτι αγχωνομαι παρα πολυ....αλλα το αγχος απο μονο του μπορει να κανει τετοια ζημια?????σημερα θα επισκεφθω και ενα γυμναστηριο.....δεν ξερω πια τι αλλο να κανω.....κολλησα κι εγω!!!!
http://www.dazzlejunction.com/greeti...ek/week_41.gif
νεα βδομαδα - ξανά από την αρχή αποφάσισα σήμερα να μαζευτώ κατά πάρα πολύ γιατι ανεβηκα το πρωι στην ζυγαρια και έχασα το φώς μου
Πρωινό: 1 φλ. γάλα & 1/2 toast χωρίς γαλοπούλα αλλά με ατομικό ψωμάκι
Ενδιάμεσο δεν με αξίωσε ο θεός, γυρνοβολούσα με τον μικρό. ηπια έναν καφέ χωρίς ζάχαρη αλλά με γάλα
Μεσημέρι εφτιαξα μια σαλάτα τεράστια με πολλά λαχανικά, 1 τόνο σε νερό, dressing με 1 κσ λάδι, λεμόνι, αλατι, πιπέρι και μουστάρδα και πολύ λίγα κρουτον
Το απόγευμα θα προσπαθήσω να φάω μόνο ανανά ή να πιω έναν χυμο και το βράδυ πάλι σαλατα...
Θα ενημερώσω το βράδυ!!!