γεια σας παιδια...εγω εφτασα τα -21 σε τρεις μηνες....συνεχιζουμε και ολα καλα..φιλια πολλα...
Printable View
γεια σας παιδια...εγω εφτασα τα -21 σε τρεις μηνες....συνεχιζουμε και ολα καλα..φιλια πολλα...
Καλημέρα σε όλους! Καλά πάει μάλλον... 58,1 χθες 57,9 σήμερα.
Μια ερώτηση για εσάς που γνωρίζετε καλά την ατκινς. Πρέπει να τρώμε λιπαρά οπωσδήποτε για να λειτουργήσει? δηλ μπέικον, μαγιονέζες, λουκάνικα ή είναι εντάξει και το κοτόπουλο, ψάρι και γενικά ότι δεν έχει πολύ λίπος? και επίσης με το λεμόνι τίγίνεται βάζουμε στην πρώτη φάση και το μετράμε ή δεν βάζουμε καθόλου?
καλημερα kate2 ......ναι πρεπει να τρωμε λιπαρα για να βρισκει ο οργανισμος καυσιμα να καψει...αν φας απαχο κρεας βαλε οπωςδηποτε ελαιολαδο..τρωμε μαγιονεζα(χωρις ζαχαρη)αλλα 1-2 κουταλιες στο γευμα σου..οχι απεριοριστη...λεμονι βαζουμε μονο 1-2 κουταλιες της σουπας..οχι περισσοτερο...
καλημερα σε ολουςςςςςς...... πηρα 400 γρ αλλα δεν εχω παει 2 μερες τουαλετα ...να ανησυχησω????τι κανω λαθος???γιατι λαχανικα τρωω παρα πολλα............
όχι :)Quote:
Originally posted by dimitroula22
να ανησυχησω????
αυτό. να τρώς λαχανικα αλλά εντός 20γρ υδατανθράκων.Quote:
Originally posted by dimitroula22
τι κανω λαθος???γιατι λαχανικα τρωω παρα πολλα............
Αν ήταν απεριόριστο τότε θα ήταν απλά μια δίαιτα υψηλή σε πρωτείνες :)
Σ'ευχαριστώ πολυ migg. Όταν βγαίνεις έξω τι πίνεις? Εγώ μόνο κοκα κολα ζερο ή λαιτ μπορώ να σκεφτώ. κρασί δεν πίνουμε, καφέ χωρις ζαχαρη πώς να τον πιώ? επιτρέπεται κατι άλλο?Quote:
Originally posted by migg
καλημερα kate2 ......ναι πρεπει να τρωμε λιπαρα για να βρισκει ο οργανισμος καυσιμα να καψει...αν φας απαχο κρεας βαλε οπωςδηποτε ελαιολαδο..τρωμε μαγιονεζα(χωρις ζαχαρη)αλλα 1-2 κουταλιες στο γευμα σου..οχι απεριοριστη...λεμονι βαζουμε μονο 1-2 κουταλιες της σουπας..οχι περισσοτερο...
migg εσυ ολα αυτα τα κιλα που εχασες με ατκινς τα έχασες?
dimitroula μην ανησυχεις καθολου..θα στρωσει το εντερακι σου ειναι η φαση της προσαρμογης...τρωγε λαχανικα κανονικα μεχρι 12-15 υδατανθρακες που ειναι το οριο των λαχανικων στην πρωτη φαση,βαζε λαδακι μπολικο(ουτως ή αλλως δεν το πινεις ουτε παπαρες κανουμε)και θα πανε ολα καλα...
kate2 ναι ολα τα κιλα που εχασα με ατκινς τα εχασα απο το γεναρη....οταν βγαινουμε εξω πινουμε καφε με ζαχαρινη,τσαγακι με ζαχαρινη,κοκα ζερο,και ανθρακουχο νερο....
σας ευχαριστω παρα πολυ......ναι παντα εντος των οριων δηλαδη 12-15 ειναι τα λαχανικα.....αρα να μην ανησυχησω ε???? θα συνεχισει η κατηφορα ε?????
χαλια σημεραααα...... βγηκα χτες παρασυρθηκα ηπια πολυ..τα χαλασα ΟΛΑ! ειμαι απογοητευμενη κ κυριως θυμωμενη με τον εαυτο μ!
ελα χαλαρωσε..και εγω σημερα την χαλασα..πηγα σε παρτυ παιδικο και εφαγα απο ολα...αυριο συνεχιζουμε σαν να μην καναμε τιποτα δημητρουλα....
μα ειμαι απαραδεκτη ρε συ...μαγειρευουν καρμποναρες και τετοια σπιτι και δεν τα κοιταω καν και να παρασυρθω με το ποτο???? με τον εαυτο μου θυμωσα.....:thumbdown:
Α,ασε γιατι αν σου πω ποσες μερες εχω χαντακωσει τη διαιτα γιατι ηπια παραπανω,θα καραφλιασεις... παρ'ολα αυτ χανω μια χαρα! Απο τη στιγμη που δεν εχεις θεμα αλκοολισμου κ δεν εχεις αναγκη να πινεις καθε μερα,μην το σκεφτεσαι καθολου!
Εγινε μια φορα,μη σε παιρνει απο κατω! Συνεχισε κανονικοτατα,ουτε γατα ουτε ζημια!
ειμαι καπως καλυτερα τωρα μπορω να πω αλλα και παλι....ελπιζω να μην φρεναρα αποτομα και να συνεχιστει η κατηφορα!
Dimitroula, ο παν σε μια διαιτα ειναι να μην την εγκαταλειψεις μετα την ατασθαλία. Αν συνεχίσεις σαν να μην έγινε όλα ξαναπαίρνουν τον δρόμο τους.
Εγώ ακόμη πιστή αυστηρά... λίγο με το μέτρημα των υδατανθράκων μπερδεύομαι αλλά ελπίζω να τα παω καλά... Εσείς με τον μετρητή του ατκινς βαδίζετε?