στο βαθος αυτο το μπλε πραγματακι, κανει θαυματα για κοιλιακους, 20 ευρω το βρηκα, το συνηστω.
Printable View
στο βαθος αυτο το μπλε πραγματακι, κανει θαυματα για κοιλιακους, 20 ευρω το βρηκα, το συνηστω.
Το τατουαζ που το εκανες; :P sorry που ξεφευγω απ το θεμα αλλα για μενα εχει κλεισει. Το πιστευω γιατι το εχω ζησει και το εχω δει και αλλου! :)
εχω 4!
αυτο στο μεσα του χεριου, το εκανα στη αγγλια, το εκανε η μανα ενος φιλου μου που ειναι τατουατζου περισυ. Μου το'κανε δωρο οποτε το ζητησα πολυ απλο για να μη της φαω χρονο και ελεγα να το διακοσμισω παραπανω εδω.
τα αλλα τα εκανα στο πασαλιμανι και στα χανια. Ολα απο τη δεξια, εκτος απο αυτο στο μεσα του χεριου
δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και είμαι καινούργια εδώ..
(μίζερι στείλε μου ένα λινκ με το θέμα σου αν θες, με ενδιαφέρει).
Με τη διατροφή και τη γυμναστική γίνονται θαύματα φτάνει να το έχεις πάρει απόφαση και να πιστεύεις στον εαυτό σου.
Έχω δει κοπέλα στο γυμναστήριο που είχε πάρει 40 κιλά στην εγκυμοσύνη να έχει επανέλθει πλήρως εκτός από την κοιλιά της που ήταν σε κακά χάλια και σκέφτεται να κάνει επέμβαση.
τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια επίθεση?
Αν η μίζερι λεει ψέμματα ή βάζει φεικ φωτος, μόνο τον εατό της κοροιδεύει κανέναν άλλο και αυτό είναι χειρότερη μιζέρια από το να κοροιδεύει εμάς.
γιατι; ειπα εγω ποτε "ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΑ ΑΙΔΟΝΟΓΛΩΣΣΕΣ!!!" ;Quote:
Originally posted by click
και επισης δεν περηφανευτηκε ποτε για τιποτα.Quote:
Originally posted by AliceSante
το οτι ζηλεψες εσυ δε σημαινει οτι ζηλεψε και η πηνελοπη!!! και πιστεψε με , παιζει να ναι και η μονη που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. οσο για τα τσουρεκια και αυτα που λες, ναι το ευχαριστιεται οποτε θελει , αλλα δεν μιζεριαζει ολο τον υπολοιπο μηνα!!! και το οτι τρωει αυτα που θελει δεν αναιρει τον αγωνα που εχει κανει, αντιθετως, ειναι σε φαση που με πολυ κοπο μπορει πλεον να τα τρωει χωρις να ναι ενοχικη!!! (penelope σορρυ που μιλαω εξονοματος σου)
ουτε για σοκολατοπιτες ουτε για κοτσανια!
αιντε ρε! εγω εχω 2 γλωσσες.. εσυ τις πετας...
και μενα η κοιλια δεν φτιαχνει και παλευω τοσο καιρο. Στηθος... εε.. μια ανορθωση, πισινος δε με καιει και τοσο..Quote:
Originally posted by liana12345
δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και είμαι καινούργια εδώ..
(μίζερι στείλε μου ένα λινκ με το θέμα σου αν θες, με ενδιαφέρει).
Με τη διατροφή και τη γυμναστική γίνονται θαύματα φτάνει να το έχεις πάρει απόφαση και να πιστεύεις στον εαυτό σου.
Έχω δει κοπέλα στο γυμναστήριο που είχε πάρει 40 κιλά στην εγκυμοσύνη να έχει επανέλθει πλήρως εκτός από την κοιλιά της που ήταν σε κακά χάλια και σκέφτεται να κάνει επέμβαση.
τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια επίθεση?
Αν η μίζερι λεει ψέμματα ή βάζει φεικ φωτος, μόνο τον εατό της κοροιδεύει κανέναν άλλο και αυτό είναι χειρότερη μιζέρια από το να κοροιδεύει εμάς.
Αντε και το 5ο θα στο κανω εγω :P
ΤΡΑΓΙΚΟQuote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
με τις σελινοριζες (αν και σελερυ ελεγα, και ηταν τη μια φορα χυμος και τη αλλη στικ για ντιπ σε μουσταρδα) κοριτσι μου χανει κανεις, οχι με τις πορτοκαλοπιτες και σοκολατοπιτες. Και καταρχας αν διαβασεις τι τρωω, τρωω ολοκληρους κοκκορους.
1) Τρως ολόκληρους "κοκκόρους" (απο ποιό χωριό κατέβηκε χριστέ μου???) γιατί κάνεις ατκινς
2) Ελεος με τις σοκολατόπιτεσ της Πηνελόπης πια! Η κοπέλα έτσι έχασε και μπράβο της κιόλας. Γιατί αδυνάτισε και παρέμεινε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που τρώει οπως όλοι. Εμένα τουλάχιστον αυτο με βοηθησε,να ξέρω ότι και θα είμαι αδύνατη και θα ΖΩ και όχι το ότι για να διατηρηθώ θα πρέπει να τρωω μεσ την μιζέρια την υπόλοιπη ζωη μου λιναρόσπορο και σελινο.
Ρε κορίτσια επιστρέψτε επιτέλους. Μην μας αφήνετε στο έλεος της σελινόριζας. Ας μας λυπηθεί κάποιος!
Εχω υποφερει τοσο πολυ για να φτασω τα κιλα που ειμαι και θα φαω οσες σοκολατοπιτες τσουρεκια και κουλουρια θελω ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ.-
Καλησπέρα.....
ειρηνη παρακαλω... :/
Μαιρη_μεικερ_, με οποιον τρόπο κι αν εχασες τα κιλά σου , αρχικά θα πω κ γω μπράβο γιατι πιστευω θα υπήρχε και θέμα υγείας!!
και εύχομαι να βοηθηθείς με καποιον τρόπο και να σταθεροποιήσεις τη
διατροφή σου (το λεω με αφορμη την υπερφαγια που είπεσ).
παντως ρε παιδια για την απωλεια και τη χαλαρωση, παιζει ρολο και ο τυπος του δερματος. τεσπα....
εγω σήμερα ψωνισααααααααααααααα
:D
kai evala xrwma sti zwi mou....
κατεβηκα απο χωριο επειδη ο χασαπης της γειτονιας φερνει ντοπιους κοκκορους? η μηπως προτιμας να τους λεω πετεινους?Quote:
Originally posted by Ασημένια
ΤΡΑΓΙΚΟQuote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
με τις σελινοριζες (αν και σελερυ ελεγα, και ηταν τη μια φορα χυμος και τη αλλη στικ για ντιπ σε μουσταρδα) κοριτσι μου χανει κανεις, οχι με τις πορτοκαλοπιτες και σοκολατοπιτες. Και καταρχας αν διαβασεις τι τρωω, τρωω ολοκληρους κοκκορους.
1) Τρως ολόκληρους "κοκκόρους" (απο ποιό χωριό κατέβηκε χριστέ μου???) γιατί κάνεις ατκινς
2) Ελεος με τις σοκολατόπιτεσ της Πηνελόπης πια! Η κοπέλα έτσι έχασε και μπράβο της κιόλας. Γιατί αδυνάτισε και παρέμεινε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που τρώει οπως όλοι. Εμένα τουλάχιστον αυτο με βοηθησε,να ξέρω ότι και θα είμαι αδύνατη και θα ΖΩ και όχι το ότι για να διατηρηθώ θα πρέπει να τρωω μεσ την μιζέρια την υπόλοιπη ζωη μου λιναρόσπορο και σελινο.
Ρε κορίτσια επιστρέψτε επιτέλους. Μην μας αφήνετε στο έλεος της σελινόριζας. Ας μας λυπηθεί κάποιος!
Αρσενικες κοτες! πως τα λετε εσεις οι "πρωτευουσιανες" ;
ωραια ρε πινελοπη, τρως οτι θες επειδη θες και μπορεις.
Με γεια σου και χαρα σου, εσυ εφτασες στο τελος του ταξιδιου σου, εγω δεν εχω φτασει ακομα.
εγω γιατι δεν εχω αυτη τη αβαντα; να φαω και να μη φαω οτι θελω/δε θελω επειδη μπορω; γιατι πρεπει να σχολιαζεις και να κρινεις;
Δηλαδη ειναι προσβολη οταν λεω για σαλατα σε ενα φορουμ που υπαρχουν παχυσαρκες, και δεν ειναι προσβολη να αναφερεις για σοκολατες/πιτες/γλυκα/τσουρεκια τη στιγμη που οι αλλες αδυνατουν να τα φανε εκεινη τη στιγμη επειδη κανουν ακομα προσπαθεια;
Για συνελθετε.
ωωω!!! εχεις φωτος των νεων ρουχων? :smilegrin:Quote:
Originally posted by Ciciliana
Καλησπέρα.....
ειρηνη παρακαλω... :/
Μαιρη_μεικερ_, με οποιον τρόπο κι αν εχασες τα κιλά σου , αρχικά θα πω κ γω μπράβο γιατι πιστευω θα υπήρχε και θέμα υγείας!!
και εύχομαι να βοηθηθείς με καποιον τρόπο και να σταθεροποιήσεις τη
διατροφή σου (το λεω με αφορμη την υπερφαγια που είπεσ).
παντως ρε παιδια για την απωλεια και τη χαλαρωση, παιζει ρολο και ο τυπος του δερματος. τεσπα....
εγω σήμερα ψωνισααααααααααααααα
:D
kai evala xrwma sti zwi mou....
εε.......μπορω να βγαλς φωτος, αλλα χωρίς εμενα:lol:
μπορω δλδ να βγαλω τα ρουχα φωτο απο τη κρεμαστρα.........:P
ναι αμε, ^_^ να παρω καμια ιδεα!
Merry να εισαι καλα με εκανες κ γελασα με τους κοκκορους κ τις αρσενικες κοτες δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η επιθεση αν τα καταφερε η merry να φτασει εδω που εφτασε μπραβο της δυστυχως μου βγαζει ζηλια αυτη η συμπεριφορα απο καποια ατομα θα επρεπε να παρουμε δυναμηνα χαρουμε που τα καταφερε κ να προσπαθησουμε κ εμεις γιατι ολα ειναι στο μυαλο μας .Ελπιζω να μην εθιξα κ να μην στεναχωρησα καμια κοπελα απλα ειπα την αποψη μου