Ασημενια υπονοεις κατι?? με στεναχωρεις τωρα... ελπιζω να το εβαλες τυχαια ε? :cool: (για μαυριλα το κοβω)
Printable View
Ασημενια υπονοεις κατι?? με στεναχωρεις τωρα... ελπιζω να το εβαλες τυχαια ε? :cool: (για μαυριλα το κοβω)
Ρε πιο τυχαία δεν γίνεται λέμε, λέγε τώρα που θες να ορκιστώ!
Μωρέ και εγώ μαυρο το σκέφτηκα στην αρχή αλλά μετά σκεφτηκα οτι το πρασινάκι παραπέμπει πιο πολύ σε εμετί :regan:...Είδες?
λεω και γω δε μπορει! καποιο λαθος θα εκανε
700 μονο?τσαμπα πραμα ρε συ!!!!πια ειναι τυχαρπαστη τωρα?κατι τετοια ζωα υπαρχουν.................................. ...
Μήπως θέλεις να πας κάπου που θα σου πάρει ο γιατρός μόνο 200ε?
Να σου μείνουν τα 500 να κάνεις κ ένα καλό δώρο στη μαμά................................?
vivian20 δε συμφωνώ με την επιλογή σου, αλλα ουτε θα ασχοληθώ με το αν πήρες προφυλάξεις τι ειδους κτλ, (γιατι αν οχι όλες, οι περισσότερες τουλάχιστον στη δικια σου ηλικία και μικρότερες ενα τεστάκι εγκυμοσύνης το εχουμε πάρει .....αλλα τα δικά μας τα ξεχνάμε), ουτε με την απόφαση σου. εγω το μόνο που θέλω να σου πω ειναι οτι, οτιδήποτε κάνεις να ειναι καθαρά δική σου επιλογή και να κοιτάς να μην στεναχωρείς τον εαυτό σου για να ευχαριστείς τους άλλους, σου εύχομαι να σου πανε όλα καλά την Τρίτη και αν θες να συζητήσεις με κάποιον στείλε μου u2u
σκεψου του 2 φορες θα λεγα γω, οταν χασεις το μωρακι σου καποια στιγμη πρεπει να το ξεπερασεις και το αποδεχεσαι, λες εγινε, εγω εκανα οτι μπορουσα. τα βαζεις με ολους σου φταινε ολα.
οταν το ριξεις ομως τι θα πεις αραγε αργοτερα, ο μονος που μπορεις να τα βαλεις ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος. και ισως νατο κουβαλας για παντα αυτο. ευχομαι να αποφασισεις το σωστο και να μη σου τυχει ποτε να χασεις παιδι...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
(Τυχαίο ηταν mitso,μην πάει πάλι αλλού το μυαλό σου!)
δεν αντεχω αλλο θα τσιριξω... οχι τιποτα αλλο θα με κοιταει και περιεργα ο σκυλος και δε φταιει
(ξερεις η τσιριδα που κανουν οι αδερφες , οχι ψυχες, οι αλλες :lol: )
Χαχαχαχαχαχαχαχα σκάσεεεεεεε
μαλιστα :lol: δεν θα επαναληφθει :tumble:
ηταν που ηταν κωμικοτραγικο το ολο τοπικ, ηρθε και η κοπελια που κατουραει μωρα μεσα στη λεκανη και το απογειωσε!
ζητω το τρολαρισμα!:spin::spin:
εγω φοβαμαι παντως μη γελατε, μπορει να γινουν πολλα σαν τα στρουμφακια και να κανουν χωριο :sniffle:
ειστε ελλεινές και κομπλεξικές εγω μονο αυτό εχω εχω γιατι για εσας μπορει να ειναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα και να μην ξέρετε τι γίνεται γύρω σας και να μην σκέφτηκε κανείς αν το κοριτσάκι που ξεκίνησε το topic εχει ανάγκη απο ψυχολογική υποστήριξη και μόνο. όπως θα κρίνει ο Θεός την ίδια όταν έρθει η ώρα θα κρίνει κι εσάς