mitsara
ειμαι πολυ καλα
οσο για τα κιλα.........κοιτα το τικερακι μου
Printable View
mitsara
ειμαι πολυ καλα
οσο για τα κιλα.........κοιτα το τικερακι μου
Καλησπερα σε ολους!!!
Απο εχθες ειμαι πολυ πολυ καλυτερα, παιρνω πολυβιταμινες, τρωω γιαουρτι, μπισκοτοκρεμες λιγακι νερουλες και τσαγακι χαμομηλι.
Οι πολυβιταμινες με σηκωσαν απο το κρεβατι , οσοι κανουν τωρα το χειρουργειο να τις παρουν! ! ειναι sos
Εχασα και 6 κιλα ειμαι 99 κιλα
γιουπιιιιιιιιιιγια!!!!!
Ο αντρας μου μου το ειδε κατευθειαν οτι εχασα!!!
Καλη αρχη για αυτους που το τολμησαν και κουραγιο σε αυτους που ετοιμαζονται λιγες μερες ειναι οι δυσκολες και θα περασουν!!
Επιτελους να παμε σε μαγαζι με ρουχα και να μη μας λενε με το καλημερα δεν εχουμε νουμερο για εσας ουστ!!!!! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!! να μπαινουμε μεσα και να λεμε δωστε μου σας παρακαλω να το δοκιμασω στο SMALL .....ΟΧΙ ΚΑΛΗ* ΜΟΥ *(βλεπε δεν εχουμε νουμερο για εσας)!!
αυτο που φορατε ειναι large εγω χρειαζομαι το SMALL!!!!!!!!
AX AX ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Έτσι μπράβο,Κατερινάκι!Τα δύσκολα πέρασαν και νιώθουμε ήδη πολύ καλύτερα!
Αυτά είναι νέα αυχάριστα!Όσο για τα 99 κιλάκια μας,τι να πω;ʼλλο πράγμα το διψήφιο!
Θα τις αλλάζεις τις δεκάδες σαν τα πουκάμισα τώρα!Τα small,ε;Μην παρεξηγηθώ...
αντε σιδερενια βρε
ειδες αυτο το περιεργο συναισθημα του να τρως δυο μπουκιες και να σου πεφτουν και βαριες!!!!!!!!
Ναι!!
Δεν μπορω να φαω πολυ!
Βεβαια χανω αργα κιλα αλλα δεν με πειραζει.
Ειμαι καλυτερα τωρα μονο λιγακι αδυναμια νιωθω.Ποιος κανει χειρουργειο τωρα στα συντομα?
η αδυναμια κατερινακι μου φοβαμαι οτι θα συνεχιστει αρκετα
αλλα αυτο δεν θελαμε?
ασε που θα μας φερονται σαν ευθραυστα πλασματακια κι οχι σαν......... μπετατζηδες
χεχε
ο μιτσαρας νομιζω οτι εχει σειρα να χειρουργηθει
αντε μ ενα πονο
εχω κολλησει εδω και τρεις μερες στα ιδια κιλα!!
Τζενακι σε εσενα συνεβει αυτο?
http://ticker.7910.org/wg__99__02M10...dXIgdGV4dA.gif
Κούκλες, πρώτα ο Θεός και λόγο εργασιακών κολλημάτων ο Μητσάρας θα .....στις 19 ή 21 Μαρτίου. ʼντε να δούμε τι θα γίνει.
Τζένη όσο για την απώλειά σου γλυκιά μου μπορείς να με ενημερώσεις διότι δεν μπορώ να δώ το tickeraki σου. Ευχαρηστώ.....
ωχ μιτσαρα
γιατι καλε δεν το γλεπεις?
ειμουνα 88 οταν χειρουργηθηκα
και τωρα ειμαι 74.5
πως σου φαινεται?
αντε κι εσυ με το καλο
κατερινιω κι εγω το επαθα
υπομονη θα πεσουν τα ριμαδια
mitsara μια συμβουλη εαν δεν αρχισεις να πινεις νερακι και γενικοτερα υγρα μη βγεις απο το κλινικη!!!
Εγω τη πατησα πολυ ασχημα κατσε μεσα και 3 και 4 και 5 μερες εαν χρειαστει και οταν μπορεις να κανεις βολτες στο διαδρομο για να μη πιαστεις και ποναει η μεση σου θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα!!!
Και γιαουρτακια να παρεις φρεσκα και οχι τα στραγγιστα δεν κατεβαινουν με τιποτα τα φρεσκα θα σου δωσουν και λιγακι δυναμη μετα απο τοσες μερες πεινας!!
ΥΣ. σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
..
δεν μπορω να βαλω avatar ξερει κανεις?
Τζενακι πως τα πας?
Εγω προσπαθησα να φαω μελατο αυγο και μετα ενιωθα οτι δεν κατεβενε με τιποτα λεω να μεινω στις σουπες.
Εσυ πως τα πας?
καλα ειμαι κουκλα
κατσε εκει καλα εισαι με τις σουπιτσες
εγω τρωω απ ολα
αλλα λιγο
σημερα εφαγα μιση τσιπουρα κι εσκασα
αυριο θα ξαναζυγιστω
για να δουμε
παντος αμα συνεχισουμε ετσι το λυσαμε το προβημα
αχ ΘΕΕ μου κανε να ναι ετσι!!!!!!