Quote:
Originally posted by aggeloydaki
δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς σου επιτέθηκα!είπες δεν μπορώ να κάνω αυτό σου πρότινα κάτι άλλο ,Είπες δεν μου αρέσει αυτό,σου είπαμε κάτι άλλο.Προσπαθήσαμε να σου δώσουμε κάποιους γενικούς κανόνες να ακολουθήσεις και σε ότι είπαμε αρχικά είπες οκ και μετά άρχισες να φέρνεις όλο αντιρρησεις....ε λοιπόν που ακριβώς είναι η επίθεση???Εγώ ξέρω πως όταν έχω πάρει κάτι απόφαση ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα έστω για να καλυτερεύσω την όλη κατάσταση!Εσύ σε όλα αντίρρηση φέρνεις....δεν βλέπω να θέλεις να δεχτείς την οποιαδήποτε βοήθεια!Μην λες ότι σου επιτέθηκα όμως....από χτες μέχρι σήμερα τόσες λύσεις σου δώσαμε,τόσες συμβουλές,εκτός και αν εσύ θεωρείς πως όποιος σε συμβουλεύει θέλει το κακό σου και ότι λέει αποσκοπεί σε κάτι άλλο.
Δεν είπα ότι εσύ μου επιτέθηκες, απλά κουράστηκα να λέμε όλο τα ίδια και τα ίδια, αφού δεν αλλάζει κάτι. Τους γονείς μου δεν μπορώ να τους πείσω. Το ότι φέρνω αντιρρήσεις όπως βλέπεις δεν εξαρτάται από μένα αλλά από άλλους παράγοντες και δεν μπορείς να βγάζεις έτσι αυθαίρετα σμπεράσματα. Οκ; Εδώ μέσα μόνο βοήθεια δεν έχω πάρει, ήλπιζα ότι θα είχαν αλλάξει τα πρόσωπα αλλά όλοι το ίδιο είναι......