Βρε ας ημουν και εγω εξηντα κατι και θα σου λεγα τι θα ετρωγα!!!!!!!!:P
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by mamadyo
σωστός , αλλά μόνο για τις γιορτές , γιατί και εγω από 67 ξεκίνησα και με πηρε η κάτω βόλτα ... δεν πειράζει , παλέυω για να φτάσω σε ένα φυσιολογικό βάρος και να τρώω τέτοιες μέρες χωρίς να σκέφτομαι την ζυγαριά
Εδώ φέτος στις γιορτές τα έκανα λίγο μπάχαλο!!!!!!!!!
Τα Χριστούγεννα πήρα ένα κιλάκι το οποίο το έχασα τη βδομάδα της Πρωτοχρονιάς κ κάτι παραπάνω, το οποίο όμως το ξαναπήρα τη βδομάδα των Φώτων!!!!!!!!!!!
Σας μπέρδεψα ε :puzzled:
Παρόλο τα σκαμπανεβάσματα της ζυγαριάς είμαι σταθερή:bigsmile:
Μακάρι να ήταν έτσι τα μπάχαλα break μου, νομίζω τέλεια πήγες. Σου βάζω ʼριστα 10:thumbup:
Αν θυμαμαι καλα, η εχασα ενα κιλο, η εμεινα σταθερη, οπως να'χει δεν εχω το στρες. Φιλλιπαρα!!!!!!!!!! ποσο χαιρομαι με το τικερακι σου δεν ξερεις!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Κανω παουερ πλειτ αυτο το καιρο, δευτερα εχω τη επομενη συνεδρεια, αν με βοηθησει με τη χαλαρωση θα στο προτεινω (ειχαμε μιλησει σε καποιο θρεντ για τη χαλαρωση). Προσπαθω να βρω τροπο χωρις χειρουργειο γιατι συμφωνα με τους χειρουργους, για 3-4 χρονια μεχρι να φτιαξουν οι τομες, καλο ειναι να μη μεινω εγγυος, και ευελπιστω σε 2 χρονια περιπου να κανω πιτσιρικι.
συναγωνιστες!!! μηπως ειναι καιρος να επαναφερουμε αυτο το τοσο βοηθητικο τοπικ του φιλιππου στην επιφανεια?
τα χριστουγεννα πλησιαζουν. τι θα κανουμε? πως θα οργανωθουμε?? τι στοχους βαζουμε?
προσωπικα θα ειμαι 18 μερες στην ελλαδα με αδεια. εχω να ερθω απο το πασχα. θα δω φιλους και συγγενεις που τοσο μου εχουν λειψει. ομςσ τρεμει το φιλοκαρδι μου στο τι θα γινει με τα κιλα.
αυτη τη στιγμη ειμαι 81,6 και θα ηθελα 10/1 που επιστρεφω να βλεπω ενα σταθερο 79,......
προς το παρον αυτο που ξεκινησα να κανω ειναι
1) καταγραφω τις μερες που απο τωρα ξερω οτι θα φαω εξω και τις μερες που θα ειμαι σε τραπεζια(ευτυχως καποια πραγματα ειναι τοσο σταθερα και δεν αλλαζουν οσα χρονια κι αν περνανε κι ετσι μπορ κι εγω λιγο να προαγραμματισω)
2) προσπαθω να σκεφτω φαγητα που θα ζητησω απο τη μαμα να εχει ετοιμα ανα πασα στιγμη ωστε οταν τρωμε σπιτι να τηρω το προγραμμα και να μην ξεφευγω.
3) στα γλυκα λεω να εφαρμοσω το προγραμμα οτι μου αρεσει και το λιμπιζομαι να τρωω μια μπουκια και μετα να το πασαρω σε οποιον καθεται διπλα μου που ειμαι σιγουρη οτι θα το παρει μετα χαρας!!!
4) το αλκοολ τωρα.....ενας θεος ξερει.... θα περιοριστω μονο σε κρασι αντε και κανα τσιπουρο. οχι ουισκια βοτκεσ κλπ. και αυτο θα κοιταξω να το κρατησω οταν ειμαι εκτος σπιτιου. στο σπιτι και στα τραπεζια στα σπιτια θα κοιταξω να τη βγαλω με κοκα λαιτ.
ναι κι εγώ λέω οτι θα ναι πολύ καλή ιδέα να το επιχειρήσουμε και φέτος . Διάβαζα και το κείμενο του filippara πριν και με πόρωσε :bigsmile::bigsmile: πραγματικά είναι πολύ μεγάλη πρόκληση να πεις όχι σε γλυκά και φαγητά τα χριστούγεννα ! Αφού με πιάνω ώρες ώρες να σκεύτομαι πότε θα πάω σπίτι για τα χριστούγεννα όχι επειδή θα δω τους δικούς μου αλλά να ονειρεύομαι τα φαγητά και τα γλυκά !!! Καήλα μιλάμε ! Νομίζω οτι είναι καλή ιδέα αυτό που λες εσύ κοριτσάκι . Μια μπουκιά από γλυκό και μετά σε άλλον ! Η πέταμα στην χειρότερη . Τώρα για το φαγητό ίσως είναι καλή σκέψη το κλασσικό με την σαλάτα , δηλαδή να γεμίζεις το πιάτο με σαλάτα και οτι περισσεύει με άλλα . Εγώ θα πίνω και πολύ νερό πριν για να μαι εξ αρχής σκασμένη . Θα ταν πολύ τέλειο να τελειώναν τα χριστούγεννα με -1 ή 2 κιλά χαχαχα :) Άσε ότι εγώ θα μπορώ και αντισταθμίζω κάπως τις παρασπονδίες καθώς παίζει διάδρομος γυμναστικής στο σπίτι ;)
Μέσα κι εγώ!!
Κ εγώ γυρνώ Ελλάδα για 20 μέρες και η μαμά από τώρα κάνει σχέδια για τα φαγητά που θα ετοιμάσει!
ευτυχώς δεν είμαστε πολύ του φαγητού σαν σοι οπότε πολλά τραπεζώματα δεν παίζουν!αν παρασπονδήσω δλδ εξαιτίας μου θα είναι!!Εγώ τώρα παίζω στα 63.7-63.5 τις τελευταίες μέρες και ο στόχος είναι όταν γυρίσω να είμαι σταθερή στο 63!Θα είμαι ευχαριστημένη καθώς χάνω πολύ αργά τους τελευταίους μήνες!
Έχουμε κ εμείς στο σπίτι διάδρομο ( που χρησιμεύει σαν κρεμάστρα εδώ και χρόνια) και λέω φέτος να κάνω 2-3 φορές τη βδομάδα!Μπορεί να βάλω και την αδερφή μου στο κόλπο και να κάνουμε μαζί!
Μέσα στην προσπάθεια και εγώ!!! :yes:
λοιπον κοριτσια και γω βρηκα λυση για λιγη γυμναστικη στο καταχειμωνο! εχουν τα αδερφια μου PS2 move και εχω ενα cd με αερομπικ και αλλες ασκησεις!!! οποτε θα προσπαθησω να κανω καθε μερα κανενα μισαωρακι για να κρατησω και επαφη! γιατι τωρα κανω 2 φορες τη βδομαδα αερομπικ και δεν θελω να χασω το ρυθμο μου! αρα ελπιζω κι αυτο λιγο να βοηθησει!!!
koritsaki μου βάζεις ιδέες!!!!!!!!!!!!! χεχεχε :)
:thumbup:
και εγω παρουσα !
Σκεφτόμουν ααυτό το θέμα αυτές τις μέρες!
Στην καλύτερη περίπτωση μπορείς να μείνεις σταθερός σε βάρος στις γιορτές.
Ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να μην αλλάξεις το διατροφικό σου πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ, ακόμη να φτιάξω μελομακάρονα.
Καλημέρα και καλή χρονιά!!!!κατάφερα να μην βάλω κιλά στις γιορτές,αλλά να χάσω!!!!! :) καλή συνέχεια σε όλους μας!!!!!!!!