Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!
Αναρωτιέμαι συνεχώς τί άποψη έχετε σχηματίσει για μένα...Σκέφτομαι μήπως φαίνομαι χαζούλης ή λίγο τρελός ή επιθετικός ή αντιδραστικός ή κακός από αυτά που γράφω? Μπορεί να μου βγαίνουν τέτοια στοιχεία σε αυτά που γράφω αλλά δεν το κάνω με πρόθεση. Τώρα γιατί το λέω αυτό σκέφτομαι? Για να απολογηθώ ή καλύτερα για να νιώσω οτι είμαι \"Άγιος\" οτι μόνο καλά πράγματα μπορώ να κάνω? Μάλλον το δεύτερο περισσότερο επειδή σκέφτομαι οτι θέλω να είμαι τέλειος στη συμπεριφορά μου απέναντι στους άλλους, να μην πληγώνω και να μην στεναχωρώ κανέναν. Λένε οτι \"ουδεν καλό αμιγές κακου\" δλδ οτι δεν ειναι δυνατόν να πετύχεις αυτό το πράγμα. Οτι όσο καλός και να θές να είσαι σε κάποιους μπορεί να κάνεις \"κακό\" δλδ μπορεί και να μην τους αρέσει π.χ. τόσο καλοσύνη. Ίσως εγώ αυτή τη μετριότητα να μην τη θέλω, όχι τη μετριότητα δλδ αλλά ούτε καν μία υπόνοια ψεγαδιού. Όπως δλδ με τις εμμονές που κάνω με τη καθαριότητα και δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένα ίχνος βρωμιάς στον τοίχο. Από την άλλη σαν να μου βγαίνει το αντίθετο από αυτό!!! Εδώ είναι το περιέργο... Δλδ σαν να μου βγαίνει να κρατάω τους ανθρώπους μακριά μου, να είμαι αντιδραστικός, να φοβάμαι να δώσω αγάπη, τρυφερότητα και ενδιαφέρον αλλά μέσα μου να πιστεύω οτι είμαι πανάγαθος. Εδώ υπεισέρχονται βέβαια οι φόβοι που πρέπει να έχω όπως φόβοι ομοφυλοφιλίας (δλδ οτι το να πείς ένα καλό λόγο σε ένα άντρα ή να εκφράσεις το θαυμασμό σου ή την τρυφερότητά σου να το νιώθω σαν να τον φλερτάρεις και να με τρομάζει) ή το να πώ ένα γλυκό λόγο στους γονείς μου να το νιώθω οτι τους καλώ στο κρεβάτι ή οτι το να πλησιάσω συναισθηματικά με μία γυναίκα οτι τη θέλω για το κορμί της. Θα μου πείτε το sex είναι \"κακό\"? Εγώ συναισθηματικά μπορεί να το βλέπω σαν \"αμαρτωλό\". Από την άλλη βέβαια κάθε μέρα αυτοικανοποιούμαι επειδή εκεί είναι το \"μέλι\". Και μετά μάλλον νιώθω ενοχές και υποβάλλω τον εαυτό μου σε τιμωρία που έκανε τόσο βίαιες και διαστροφικές και πρόστυχες σκέψεις οπότε του στερώ το δικαίωμα στη ζωή σαν η μέγιστη τιμωρία. Σαν δλδ να θέλω \"και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο\". Και τη γλύκα της αμαρτίας αλλά και την εντελώς καθαρή ψυχή.
Τώρα νιώθω να πώ κάποια πράγματα για το φορουμ (αναρωτιέμαι γιατί? ) αλλά ας τα πώ.
Συνέχεια σαν να έχω το φόβο να κάνω σύνδεση με το όνομα μου και μπαίνω πολλές φορές χωρίς να συνδεθώ. Σκέφτομαι οτι θα με δείτε στα μέλη που είναι online και θα σχηματίσετε άσχημη άποψη για μένα. Θα πείτε οτι τα χει παίξει αυτός, όλη μέρα στο φορουμ είναι. Σκέφτομαι όμως οτι και άλλοι δεν μπορεί να κάνουν το ίδιο? Να μπαίνουν δλδ συνέχεια με τις ώρες μέσα? Γιατί εγώ να ντρέπομαι? Μάλλον δεν ντρέπομαι εσάς αλλά δεν θέλω να παραδεχτώ τα συναισθήματα της κατωτερότητας και της μιζέριας του να μπαίνεις συνέχεια στο φόρουμ επειδή μου χαλάν την εικόνα της τελειότητας που θέλω να έχω για τον εαυτό μου. Μπορεί όμως από την άλλη σκέφτομαι να μου αρέσει τόσο πολύ το φόρουμ αυτό και να μπάινω όλη μέρα. Δλδ είναι τόσο κακό αυτό? Από την άλλη νιώθω μία αηδία με τον εαυτό μου που όλη μου η ζωή και η επικοινωνία μου περιορίζεται σε αυτό το φόρουμ. Σαν δλδ να μ αρέσει τόσο πολύ να μπαίνω στο φόρουμ αλλά από την άλλη να μην θέλω να δεχτώ οτι είμαι μλκας που μπάινω όλη τη μέρα στο φόρουμ. Και οτι δεν δέχομαι αυτά τα συναισθήματα με κάνει να συνεχίζω να μπαίνω με τις ώρες στο φόρουμ ενώ αλλιώς δεν θα έμπαινα νομίζω...
Στο ίδιο μήκος κύματος αναρωτιέμαι πολλές φορές. Γιατί όλοι αυτοί προτιμάνε το ψυχρό και απρόσωπο κλίμα του φόρουμ και δεν γνωρίζονται από κοντα? Γιατί όπως τα λέτε εδώ δεν μαζεύεστε να τα πείτε από κοντά? Να υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τα ψίχουλα που σου δίνει το φόρουμ... Για τον εαυτό μου σκέφτομαι οτι έχω πρόβλημα , οτι φοβάμαι τους ανθρώπους και την άμεση επαφή γι\' αυτό επιλέγω τη μιζέρια του φόρουμ. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω οτι εσείς έχετε κάποιο πρόβλημα. Σκέφτομαι οτι μιά χαρά επικοινωνείτε μέσω του φόρουμ και δείχνετε δύναμη και αυτοπεποίθηση οπότε γιατί να μην το κάνετε και εκτός του φόρουμ? Σαν δλδ να μην μπορεί να χωρέσει στο μυαλό μου οτι μπορεί κι εσείς να έχετε έναν φόβο με τους ανθρώπους και την άμεση επαφή όπως κι εγώ ή για άλλους λόγους...
Επίσης νιώθω (όπως διάβασα σε ένα θέμα της Arsi) οτι έχω εξαρτηθεί από το φόρουμ αυτό αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ και αυτό, θέλω να λέω οτι το ελέγχω αλλά οι πράξεις μου άλλο δείχνουν. Σκέφτομαι οτι υπάρχει ένα περίεργο κλίμα σ αυτό το φόρουμ. Σαν να ξέρεις οτι σε ρίχνει το να ακούς συνέχεια τα προβλήματα των άλλων ή να λέσ τα δικά σου αλλά σαν να σ\' αρέσει κιόλας. Σαν να έχεις εθιστεί στη μιζέρια και να σ αρέσει. Το ίδιο βέβαια θα ισχύει και με τη ψυχοθεραπεία που πάω και βάζω τον εαυτό μου συνεχώς στην \"αρρωστημένη\" κατάσταση να ανακυκλώνω ένα πρόβλημα. Δεν λέω πως έχω κάτι με το φόρουμ (αν και μπορεί να έχω) αλλά πιό πολύ καταγράφω τα συναισθήματά μου όσο μπορώ και νομίζω οτι μπορεί να φανούν χρήσιμα και σε άλλους...
Μιάς και είπα \"και σε άλλους\" νιώθω επίσης πολλές φορές οτι μέσα από αυτό το φόρουμ θέλω να πάρω και όχι να δώσω... Να πάρω ενδιαφέρον, αγάπη και μετά να φύγω... Από την άλλη νομίζω οτι και εγώ κάτι έχω δώσει σε αυτό το φόρουμ αλλά σαν να έχω την αίσθηση οτι όλοι θέλουν να πάρουν μέσα από αυτό το φόρουμ. Θα μου πείς είναι κακό αυτό? Ίσως εγώ να το θεωρώ κακό για τον εαυτό μου να συμμετέχω σε μία κατάσταση δώσε-πάρε επειδή δεν θέλω να αναγνωρίζω τις ωφελιμιστικές διαθέσεις που έχω οτι θέλω να λέω πώς μόνο δίνω και δεν μ ενδιαφέρει αν πάρω...
Τώρα σκέφτομαι μήπως παραξηγηθώ από αυτά που έγραψα και νομίσουν κάποιοι οτι έχω πρόβλημα με το φόρουμ και δεν πρέπει να το δημοσιεύσω πάντως είπα αληθινά πράγματα όπως τα νιώθω ή νομίζω πως τα νιώθω...