Καλέ τώρα τα διάβασα αυτά, που τα χω τα μάτια μου...Quote:
Originally posted by polivia1
κοριτσάρες στρουμπουλούδικες καλημέρα,
η κοιλιά αχ η κοιλιά. δεν στρίβει το τιμόνι γαμότω, φρακάρει στην κοιλίτσα μου.
ασε αμα μπαίνεις σε άλλο αμάξι και σου λένε βάλε τη ζώνη. πώς να πείς δεν κλείνει?
και αν σε σταματήσει αστυνομικός?
όσο για το ξύρισμα. τι να πώ? δεν ξυρίζομαι, αφού η κοιλιά καλύβει το επίμαχω σημείο δεν ασχολούμαι.
juice, το κολύμπι ειναι το καλύτερο βέβαια. αν μπορέσεις να μην δίνεις σημασία στους άλλους θα βοηθήσει πολύ. εγώ έχω πάρει ένα ποδήλατο με κάθισμα στο σπίτι, της κετλερ.
πάρα πολύ ωραίο και δεν ζορίζει την μέση αφού κάθεσαι. πανάκριβο όμως, το πήρα σε άλλες εποχές.
για τα μηχανήματα δεν ξέρω αν κάνουν καύσεις. σφίγγουν πάρα πολύ και γρήγορα. αλλά μήπως είναι νωρίς για αυτό?
Αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινότητα μου. Και το χειρότερο είναι τα αυτοκίνητα που κάνουν μπιπ μπιπ αν δεν βάλεις ζώνη. Ρε παιδιά στο γκαράζ δεν μπορούμε να τους ζητήσουμε να μας βάλουν πιο μακριά ζώνη;;; Αυτό που λες με τον αστυνομικό μου έτυχε αλλά με άφησε να φύγω. Του είπα ότι έκανα εγχείρηση στην κοιλιά μου πρόσφατα και πονάω και είμαι φουσκωμένη έτσι δεν με ενόχλησε.
Να κάνουμε ένα τόπικ Οι στιγμές που μας έφεραν σε αμηχανία λολ, Θα έχει πολύ πράμα να γράψουμε.
Θα το ψάξω αυτό της κέτλερ που λες, μήπως το βρω πουθενά σε καλή τιμή. τα μηχανήματα ίσως να βοηθήσουν τίποτα μπράτσα... κοιλιά χλωμό πιστεύω κι εγώ σε αυτό το στάδιο. Που να διαπεράσει το ρεύμα όλο αυτό το λίπος να φτάσει στους μυς να τους γυμνάσει.
έχεις χιούμορ φιλενάδα. χαχαχαQuote:
Originally posted by polivia1
επίσης μία ίδέα είναι να βρείς κάποιον γυμναστή να έρχεται σπίτι.
Μεγαλεία έ?
θα μας πέσει το λοττο και θα τα ρυθίσουμε όλα.
φιλιά
να πάρω ένα γυμναστή να με γυμνάζει, ένα μάγειρα να μου μαγειρεύει υγιεινά, ένα μαύρο να μου κάνει αέρα και ένα κινέζο να μου κάνει μασσαζ με τα πόδια. τι ωραία που θα ταν η ζωή αν δεν έπαιζε κρίση, ΔΝΤ και τα υπόλοιπα...