Γλυκια μου Αλμα, το σε ποιο φορουμ εισαι γραμμενη ειναι δικο σου θεμα. Εγω εδω διαβασα τιτλο χορτοφαγια και εγραψα, φορουμ ειναι κι δω, οχι μερος να ξεσπατε. αλλα εσεις θελετε να τρωγεστε μεταξυ σας, σε ολα τα θεματα.Quote:
Originally posted by Alma libre
Γλυκια μου sweetOctober ειμαι χορτοφαγος λυπαμαι που θασε απογοητευσω , γιατι ειναι σταση ζωης για μενα και οχι μεθοδο αδυνατισματος και ειμαι γραμμενη και σε forym για χορτοφαγους και παρακολουθω και ενημερωνωμαι ............Δεν ξερω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν ειμαι χορτοφαγος ................Μπορει να μην μπορω να φαω τις ιδιες ποσοτητες με το Γιωργο αλλα αυτο δενεχει καμμια σημασια.............
Μου δειχνεις οτι δεν εισαι χορτοφαγος Διοτι στη διατροφη σου εγραψες "οτι εχω μαγειρεψει" που δειχνει πως δεν κανεις κανενα συνδιασμο τροφων για να παρεις οσα θα επρεπε να ξερεις οτι ενας χορτοφαγος στερειται απο τις απλες τροφες σε καποιο βαθμο, ενω μπορει να το αποκομισει τα μεγιστα με σωστο συνδιασμο τροφων.
Αψηφας τους γιατρους και νομιζεις οτι με ενα κριτσινι και λιγο τυρι τρως σωστα. Φρουτα και λαχανικα δεν ειδα καν στο διαιτολογιο σου οταν το ποσταρες (δεν μπαινω στον κοπο να το ξαναδιαβασω ετσι προσβλητικη που εισαι).
Δεν ξερεις οτι τα οσπρια ειναι πιο φτηνα απο το κρεας και μπορεις να παρεις ισαξιες πρωτεινες απο αυτα με σωστο συνδιασμο τους με αλλες τροφες.
Δεν ξερεις οτι μπορεις να μαγειρεψεις φακες και να τις αφησεις στο ψυγειο προχειρες (αρα και πιο φτηνα και λιγοτερος χρονος).
Κυριως πιστευω οτι δεν εισαι χορτοφαγος γιατι ο μονος λογος που γραφεις εδω ειναι για να την πεις στον Γιωργο, ενδεχομενως και σε μενα. Φυσικα εχουμε ελευθερια λογου αλλα εισαι χειρουργημενη και μεχρι πριν λιγο καιρο ετρωγες νεκρη σαρκα για να επιβιωσεις, εκανες ενα χειρουργειο ξεροντας οτι ετσι θα τρεφεσαι εφορου ζωης. οποτε μη μου λες οτι η χορτοφαγια σου ειναι σταση ζωης. Βασικα μη μου λες τιποτε εμενα, γιατι δεν περιμενω απο ενα στομαχι που γεμιζει με 1 φρυγανια να μου μαθει να τρωω σωστα.
Θα σε ξαναπαρακαλεσω οτι προσωπικο εχεις με το γιωργο να το λυσεις προσωπικα, τα συμπερασματα σου για τη διατροφικη διαταραχη του μπορειτε να τα λυσετε σε αλλο θεμα. Εδω ειναι για χορτοφαγους.