bmi ειμαι οριακα... 40,8 εχω και ιστορικο με υποθυροειδισμο και προδιαθεση κληρονομικου διαβητη.... ολα μαζεμενα να βρηκα... θα ψαξω στα νοσοκομεία να μαθω πληροφοριες γιατι ιδιωτικα ειναι λιγο απαγορευτικό το κοστος αυτη την εποχη δυστυχως.
Printable View
bmi ειμαι οριακα... 40,8 εχω και ιστορικο με υποθυροειδισμο και προδιαθεση κληρονομικου διαβητη.... ολα μαζεμενα να βρηκα... θα ψαξω στα νοσοκομεία να μαθω πληροφοριες γιατι ιδιωτικα ειναι λιγο απαγορευτικό το κοστος αυτη την εποχη δυστυχως.
Eφοσον εχεις και "ιστορικο με υποθυροειδισμο και προδιαθεση κληρονομικου διαβητη" πιστευω θα ειναι πιο ευκολο να παρεις την εγκριση απο το ταμειο σου! Με ποιο ταμειο εισαι?
με το ικα ειμαι... διαβασα στο τοπικ οτι εχει χρονοβορα διαδικασια....:sniffle:
και δε ξερω απο που να αρχισω....
Skiouraki το καλύτερο είναι ν'αρχίσεις πρώτα από τον γιατρό που θα σε χειρουργήσει. Να βρεις δηλαδή το γιατρό ο οποίος θα σου εξηγήσει τα της επέμβασης και θα σου δώσει ένα χαρτί σαν βεβαίωση που θα το δώσεις μετά στην επιτροπή. Επίσης θα σου πει και τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνεις που θα τις δώσεις κι αυτές στην επιτροπή. Μπορείς να κλείσεις πρωινό ραντεβού σε νοσοκομείο με το γιατρό και να μην πληρώσεις. Τέτοιες επεμβάσεις κάνουν στο μικρό Ιπποκράτειο (Παράρτημα λέγεται) και στον Ευαγγελισμό. Κάνουν και σε άλλα νοσοκομεία αλλά εγώ γνωρίζω για αυτά τα δύο. Ψάξε το λίγο.
ναι θα το ψάξω καλύτερα, ήδη βρήκα έναν χειρουργο στη Θεσσαλονίκη απλά θέλω να ενημερωθώ καλά πριν κλείσω ραντεβου.
ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Εχεις δίκιο Skiouraki, το ξέχασα ότι είσαι Θεσσαλονίκη. Βρες το γιατρό και αυτός μετά θα σε καθοδηγήσει για τα υπόλοιπα. Επειδή είναι πολλοί αυτοί που κάνουν την επέμβαση με το ΙΚΑ ή άλλα ταμεία και όχι ιδιωτικά οι χειρούργοι γνωρίζουν τη διαδικασία και συνήθως σε καθοδηγούν.
Καλωσήρθες,σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με νοσοκομεία Θεσσαλονίκης μιας και στο φόρουμ δεν επιτρέπεται αν λέμε ονόματα γιατρών.Quote:
Originally posted by skiouraki13
καλησπέρα, ειμαι καινουρια στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις τίποτα για επεμβάσεις βαριατρικής στα νοσοκομεία της θεσσαλονίκης
σκέφτομαι για επέμβαση γιατι μετα απο αμετρητες δίαιτες και σκαμπανεβάσματα με το βάρος η υπομονή μου εχει πλεον εξαντληθει και θελωνα δω αποτελεσμα επιτελους!
Κελλυ!! Μπες να μας πεις παιδακι μου πως τα πηγαινεις!! Ελπιζω ολα να ειναι τελειαααα!!! :)
κέλλυ μου , ελπίζω να πήγαν όλα καλά. Μπορεί να μην σε ξέρω αλλά σε νοιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα? η αλήθεια είναι ότι ίσως ?να ζηλεύω και λίγο (με την καλή έννοια βέβαια!!!) περιμένουμε νέα σου!!!
:saint::saint:
Να ρωτήσω βρε παιδιά κάτι αν ξέρει κάποιος βέβαια ?
Η επέμβαση που γίνεται καλοκαίρι?? γενικότερα η ζεστή είναι αρνητικός παράγοντας για την επέμβαση!!!;;;;;
:roll::rolleyes:
Κι εγώ καλοκαίρι έκανα την βαριατρική επέμβαση, όπως και τις καισαρικές. Έχω κάνει άλλες τρεις επεμβάσεις φθινόπωρο και άνοιξη. Δεν υπάρχει καλή ή άσχημη εποχή για επέμβαση. Το χειμώνα κάνει λίγο παραπάνω κρύο - πρέπει να υπάρχει καλή θέρμανση στο νοσοκομείο/σπίτι. Το καλοκαίρι κάνει ζέστη/καύσωνα - χρειάζεται κλιματισμός. Αυτό που χρειάζεται είναι να είσαι σε δωμάτιο με ίδια "γούστα" στη θερμοκρασία, γιατί φαντάσου εσύ να θέλεις κλιματιστικό και οι άλλοι δίπλα σου να θέλουν το παράθυρο ανοικτό! Αλλά αυτό είναι πρόβλημα που το έχεις λίγο πολύ κάθε εποχή.
Κοιτά εγώ έχω ακούσει για τις πλαστικές είναι πιο δύσκολη περίοδος το καλοκαίρι και καλό είναι να αποφεύγονται.. Δεν ξέρω γιατί ίσως να μην είναι καλή η τόση ζέστη; Δεν έχω ιδέα!
Αλλα και εγώ λέει δεν ήθελα να την κάνω καλοκαίρι απο αυτά που είχα ακούσει.. Αλλα πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται! Καλά λέει η ʼννα για την θερμοκρασία! Εμάς ενώ δεν είχε κρύο μας είχαν στις πρώτες μέρες τέρμα το καλοριφέρ και σκαγαμε.. Ανοίξαμε παράθυρα την νύχτα.. Αλλα μετα όλα οκ. Μόνο τα στρώματα ήταν πολυ ζεστά και μπορεί να ιδρωνες σε κάποια φάση...
Ευχαριστώ πολύ anna65 , -wow- που μου απαντήσατε !!την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον γιατρό και περιμένω να μου πει ημερομηνία 'για το'' σφάξιμο '''!!!!
μακάρι να την κάνω να πάει καλά και να πέφτουν τα κιλά ......και ας βαρανε τα 40αρια
'':dork:
:smirk::dork::shocked2::lol:
.
Με το καλο 170kggoodness μου! Κοριτσι εισαι η αγορι! Α! Και μην ακουω γαι σφαξιματα! Τιποτα δεν ειναι! Τι ειδους επεμβαση θα κανεις και που; 170 εισαι; Συγνωμη για τις ερωτησεις, ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα!! :)
καλησπέρα!! είμαι ένας κορίτσαρος σχεδόν 170 κιλακια!!!χοχο!! ή μάλλον αχ βαχ!!
θα κάνω ..θέλω να κάνω Χολοπαγκρεατική παράκαμψη στο ιπποκράτειο!!
Έχω άγχος μετά πως θα είμαι , ποτε θα μπορώ να επανέλθω στην δουλειά μου..αλλα όλα χάνονται τα αρνητικά χάνονται μόλις σκέπτομαι πως ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ δεν θα ποναει όλο μου το σώμα? θα μπορώ να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.. να γυρίζω πλευρό με ένα τσακ?.. βλέπω τα κιλά σας να κατεβαίνουν και λέω ??λες και γω:::???
φιλια σε ολους