-
Ημέρα 44
Τις προηγούμενες μέρες πολλές λιγούρες, πολύ φέρμαρα τα υπερφαγικά, ένιωθα πως πρέπει να κάνω κάτι δραστικό.
Αρχικά έκοψα ζάχαρη τελείως για λίγες μέρες, όταν έτρωγα ζάχαρη κέρασμα μετά έτινα σε υπερφαγικό και το βάρος ανέβαινε.
Ψάχτηκα λίγο με ελεύθερη διατροφή και προσπάθεια χωρίς ζάχαρη, ήθελα να σταματησει η πεινα αυτη, διαρκής πείνα.
Ετσι ξανα-μπήκα στη φάση 1 της δίαιτας south beach. Αν αρχίσω να πεινάω θα μπώ στη φάση 2, που είναι σχεδόν κανονική διατροφή.
Ημέρα 44
8/9/2013 Ημέρα 1 Φάση 1 south beach
Βάρος 101.3
πρωί νωρίς τίποτα (καφέ σκέτο)
πρωί αργότερα 2 αυγά βραστά με λίγο αγγούρι με ξύδι
ενδιάμεσα λίγο αγγούρι
μεσημέρι έξω 3 καλαμάκια κοτοπουλο 75 γρ. έκαστο με 1/2 σαλάτα μαρούλι με πιπεριά ψητή και 5 ελιές πράσινες,
1 κ.σ. ελαιόλαδο, ξύδι
απόγευμα καφέ με γαλατάκι βλάχας light μεριδούλα, 1 κομμάτι τυρί χαμηλών λιπαρών (milner)
βράδυ σαλάτα μαρούλι + ψητή πιπεριά, με σως από 1 γιαούρτι 2% και 1 κ.σ. μουστάρδα, 1 ντομάτα, 2 ελιές, γαρνιρισμένη με 1 κομμάτι τυρί μίλνερ σε κύβους!
-
Ημέρα 45
9/9/2013 Ημέρα 2 Φάση 1 της δίαιτας South Beach
Βάρος 99.5
πρωί πρωί καφέ σκέτο
πρωί αργότερα 2 αυγά βραστά με λίγη ντομάτα
ενδιάμεσα 1/2 μπολ ζελέ με γιαούρτι (και κάτι άλλο που δε θυμάμαι όμως!)
μεσημέρι
στήθος κοτόπουλο βραστό χωρίς πέτσα με μανιτάρια και μουστάρδα
1 μεγάλο μπολ σαλάτα iceberg με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
απόγευμα περίπου 30-35 φυστίκια Αιγίνης, 2 φ. γαλοπούλα καπνιστή, 1 τρίγωνο τυράκι πλήρες, λίγο κόττατζ τσιζ, μισή πιπεριά πορτοκαλί
βράδυ 2 καλαμάκια χοιρινά, 1 μεγάλο μπολ ανάμεικτη σαλάτα με ντομάτα, κρεμμύδι, αγγούρι, πιπεριά ψητή και ωμή και ελάχιστο ελαιόλαδο, λίγες ελιές πράσινες τεμαχισμένες
πιο βράδυ
4 μπουκίτσες στήθος κοτόπουλο με μουστάρδα
2:00 1 μπολ ντοματίνια, λίγη πιπεριά, 2/3 κεσέ κόττατζ τσιζ
Σχεδόν κάθε μέρα πια περπατάω, σήμερα το παράκανα μαζί με το καρότσι, είχα και αντίσταση! έπεσε πείνα! Την χόρτασα καλά όμως!
-
Ημέρα 46
Ημέρα 3 φάση 1 δίαιτας SouthBeach
Βάρος 98.9 :bouncy:
πρωί καφέ σκέτο
ενδιάμεσα 1 κομμάτι milner με λίγη μαρμελάδα διαβητικών πικρή
μεσημέρι 1 μπούτι κοτόπουλο με λίγη πέτσα, λίγο στήθος κοτόπουλο φούρνου, 1 μπολ σαλάτα με ντομάτες, αγγούρι, κάππαρη και πιπεριά, ξύδι
απόγευμα 40 φυστίκια Αιγίνης, 3 τρίγωνα τυράκια πλήρη, 2 φ. γαλοπούλα καπνιστή
*(πεινούσα πολύ λόγω αυπνίας και κούρασης, ήθελα να φάω τα πάντα όλα εκτός από σαλάτα!)
βράδυ περίπου 10-11
1 μεγάααααλη σαλάτα με: λίγο από το μεσημέρι + κολοκυθάκια βραστά + 1/2 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια + 1 μεγάλο κομμάτι φέτα milner
1:00
"παγωτό σοκολάτα" με 1 κατεψυγμένο γιαούρτι 2% με κακάο και λίγη ζαχαρίνη
+ 5 αμύγδαλα αναποφλοίωτα
3:00 1 kommati milner + marmelada diavitikwn *(ήθελα γλυκό)
-
Ημέρα 47
Ημέρα 4 Φάση 1 Δίαιτας South Beach
Βάρος 98.6 :yes: και είμαι και πρησμένη! Μάλλον λόγο αυπνίας!
πρωί καφέ σκέτο
ενδιάμεσα 2 αυγά βραστά, φέτες ντομάτα (1)
ενδιάμεσο β 3 κ.γ. μαυρομάτικα + 1 φέτα ντομάτα
μεσημέρι
μπουκίτσες χοιρινό λεμονάτες με 3 κ.σ. ελαιόλαδο κι έφαγα/θα φάω το μισό (δηλ. 1,5 κ.σ. λάδι)
+ 2 ρέβες βραστές (μέσα στο μίγμα του χοιρινού)
+ 1 μεγάλη σαλάτα από ντομάτες και κάππαρη χωρίς λάδι
+ 1 κόκα κόλα λαιτ
+61 φυστίκια Αιγίνης (δεν μπορώ να τα διαχειριστώ, μόλις τα τελειώσω δεν ξαναπαίρνω, όμως έφαγα λίγο το μεσημέρι και πεινούσα μάλλον):thumbdown:
απόγευμα "παγωτάκι σοκολάτα" από 1 γιαούρτι 2% με κακάο και ζαχαρίνη
βράδυ
σαλάτα από το μεσημέρι
(2 ντομάτες)
+ ομελέτα από ασπράδια με μανιτάρια και ρέβες χωρίς ελαιόλαδο!
** χθες και σήμερα δεν βγήκα για περπάτημα αλλά σιδερώνω πολλές ώρες τη μέρα
-
Ημέρα 63
Σάββατο 27 Απριλίου
μετά από διαλειμματάκι και αζύγιστη μέρες
ΠΡΩΙ 1 τοστ με 2 φ. τυρι
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 σοκολατακι + καφε με γαλα
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 μεγαλο πιατο ψαροσουπα με ρυζι, 2 μικρα ψαρακια, 1 κομματι ψωμι, μαγιονεζα
ΑΠΟΓΕΥΜΑ 1 γιαουρτι με 3 μικρα φρουτα (μπανανα, μηλο, αχλαδι)
ΒΡΑΔΥ 20:00-20:30 1 ντακο
περπατημα οχι, δουλειες ναι
-
Ημέρα 64
ΠΡΩΙ καφέ με γάλα (μισό μισό), 2 φρυγανιές με μαρμελάδα και 2 φ. τυρί
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ 1/2 αχλαδάκι, 1 πατατούλα γιαχνί
ΜΕΣΗΜΕΡΙ (έξω) ποικιλία ψαρικών τηγανιτών, ανάμεικτη σαλάτα με βραστά και ωμά λαχανικά, ταραμά και σκορδαλιά, 2 φ. ψωμί μεγάλες, 1 χαλβά ταψιού
Μέχρι τις 5 τρώγαμε, αύριο πάλι μάλλον!
** + 2 σόδες με λεμόνι στημένο
-
Ημέρα 65
ΠΡΩΙ 2 φρυγανιες με μαρμελαδα και τυρι (2 φ.) και καφε με γαλα (μισο - μισο)
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 1 βαθυ πιατο με χταποδακι γιαχνι με πατατες, λιγες ελιες
ΑΠΟΓΕΥΜΑ καφε σκετο, λίγες πατάτες από το μεσημέρι
ΒΡΑΔΥ 1 μακαρονάδα με ψαρικά και κόκκινη σάλτσα (θα τη φάω έξω κατά τις 11 το βραδυ) + 1 σόδα, ίσως με λίγο κρασί
Καλές γιορτές σε όλους!
-
Ημέρα 75
Βάρος (χθες) 101.5
Ημέρα 1 Φάση 1 διατροφής SouthBeach
πρωί τίποτα δεν πρόλαβα
ενδιάμεσα καφέ σκέτο, 1 καρότο, λίγο αγγούρι, 1 αυγό βραστό
μεσημέρι κοτόπουλο βραστό με ντομάτα και κρεμμύδι + λίγο ελαιόλαδο
απόγευμα φυστίκια Αιγίνης (δεν τα μέτρησα, υπολόγιζα οπτικά περίπου 30)
νιώθω ότι έχω φάει λίγο οπότε θα κάνω αρκετά γεύματα μέχρι πολύ αργά που κοιμάμαι
τώρα ντοματίνια + ξινομυζήθρα, καρότο, λίγο lavache qui rit
και το βράδυ αργά τόνο, μαγιονέζα, αγγουροντομάτα
πολύ αργά 2-3 το πρωί 1 "παγωτάκι" από γιαούρτι 2% με κακάο και ζαχαρίνη + λίγους καρπούς γκότζι
-
Ημερα 76
Baros 100.3
Ημερα 2 Φαση 1 SouthBeach
Σήμερα τα έχω κάνει λίγο σαλάτα, από θέμα συχνότητας γευμάτων, ετρώγα συχνα και φαγητό κανονικό, αλλά στα όρθια, απίστευτα βιαστικά, ίσα για να πω ότι έφαγα.
ΠΡΩΙ καφέ σκέτο (δε πεινούσα)
ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ 1 αυγό + μια μπουκιά αγγούρι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ 3 κομματια μεσαια απο ενα παρασκευασμα με σπανακι, αυγο, ζαμπον, 3 σουτζουκακια, 3 κ.σ. ρύζι **
+ 3 κομματια πανσετα
** το ρύζι δεν ήταν εντός προγράμματος αλλά νόμιζα ότι το φαγητό που έφαγα απαγορευόταν, και σκέφτηκα "μια που τη χάλασες φάε και λίγο ρυζάκι, αργότερα έμαθα πως δεν την είχα χαλάσει αφού δεν είχε αλεύρι το φαγητό! Ούτε πατάτα κτλ
AΠΟΓΕΥΜΑ καφέ με γάλα
** εδώ έμεινα πολλές ώρες νηστική ξεχάστηκα στη δουλειά :(
ΠΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 2 φ. γαλοπουλα βραστη με τυρακι τηγμενο
ΒΡΑΔΥ λιγο κατσικακι με κολοκυθακια κοκκινιστο
ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ (τωρα) 5 σουτζουκακια, 3 κ.σ. ρυζι με σαλτσα, σαλατα ντοματα με μυζηθρα, ελαιολαδο, καππαρη, γαλοπουλα
**έπεσε πείνα! Αύριο καλύτερα θα τα πάω ελπίζω, και δε θα ζυγιστώ :) Ετρωγα μεχρι τις 2μιση το βραδυ, ενω απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 9 περιπου ημουν νηστικη. Λογικο να πεινασω βραδυατικο :saint2:
-
Από αύριο ξαναρχίζω γιατί τα χάλασα με...γλυκάκια!!!
-
σε παρακολουθω . . εχουμε κοινη πορεια βλεπω !
κι εγω μανουλα ,με δυο παιδια ,τρελλα ωραρια ,χωρις βοηθεια . .
ακολουθουσα μια διατροφη 1800 θερμιδων προσαρμοσμενη στις αναγκες τις 8χρονης κορης μου αλλα πλεον βλεπω πως μπορω να κανονισω το πραγραμμα μου στις 1600kcal κ ετσι συνεχιζω . Περιμενω να κλεισουν τα σχολεια για να βγαινω για ποδηλατο στις 7το πρωι οταν ακομα τα μικρα μου κοιμουνται για να δουμε . . .
καλη συνεχεια !!
εχεις καποιο στοχο ?
εγω πρωτη φορα βαζω μικρους στοχους , παντα ειχα εναν βραχνα πως επρεπε να χασω 30 κιλα ομως για πρωτη φορα οι στοχοι μου ειναι με 5κιλα και ισως για αυτο εχασα πρωτη φορα -συνειδητα -σχεδον 14κιλα και συνεχιζω . . .
-
Πολύ σημαντικο βημα αυτο!!! Μπράβο!!!
-
Καλημερα, θα τα γραφω εδω μαζεμενα την επομενη μερα γιατι αρχισα και γυμναστικη.
-
Στόχος απώλεια -20 κιλά
από 2/11/2013 (102 κιλά) έως 30/5/2014 να ξαναμπώ στα ρούχα μου
-
Ηταν δυσκολος ο μηνας, απο αυριο μπαινω σε σειρα, με γυμναστικη και θερμιδες. θα γραφω καθημερινα και εδω να τα εχω μαζεμενα.