Δεν πήγα τελικά. Δεν έχω όρεξη για τίποτα...ούτε καν για ζούπηγμα απενοχοποιημένο. :no:
Να περάσετε όμορφα απόψε κορίτσια.
νησάκι Florage? ζηλεύω :starhit:
φιλακια.
Printable View
Δεν πήγα τελικά. Δεν έχω όρεξη για τίποτα...ούτε καν για ζούπηγμα απενοχοποιημένο. :no:
Να περάσετε όμορφα απόψε κορίτσια.
νησάκι Florage? ζηλεύω :starhit:
φιλακια.
Φλωρανς σε ευχαριστω! xaxaxxa ναι ναι ευρώπουλα θέλω κι γω!
Ασχετο μας έχουν μπιπ βρε παιδιά με την ώρα, στο τέλος θα ξεχάσω να την αλλάξω :bouncing:
Θα το κοιτάξω Δευτέρα να ψωνίσω, έχω βάλει μπρος δουλειές σπιτιού και έχουν τον ατέλειωτο.
Να δω πότε θα ξαναρχίσω κανονικά γυμναστική. Απο φαί θα βολευτώ σήμερα αύριο με αυτά που έχω. Είναι τόσο φοβερή διατροφή που δεν έχω ψωνίσει τίποτα προς το παρόν έξω από αυτά που τρώω (είμαι και παμφάγο τρομάρα μ) !!
Mare κι δω νησί, ζήλια ζήλια :P (άμα βρώ πίτες ολικής να μου γράψεις, ζήλια εγώ τώρα!!! :duh: )
Αυτό που είπε η Ασ. για τον καφέ καραισχύει. Τον πίνω σκέτο, αλλιώς μου ανοίγει την όρεξη!
Καλά να περάσετε, πάλι δε θα βγώ, με έχει φάει η κλιεσούρα πάλι. Τί να κάνω, έχω άχγος και καθαρίζω για να μη τρώω :starhit:
hello !!! κι απο δω!!!
ειμαι καλα και το αυτο επιθυμω και δι υμας...
περιμενω να δω παρουσιες!!!
Γειά σας κορίτσια...μόλις επέστρεψα απο ταβέρνα. Ήπια 2 γουλιές λευκό κρασί, 1 λίτρο νερό, 1 τετραγωνάκι σε μέγεθος σπιρτόκουτου κοκορέτσι (......) και μία πηρουνιά σαλάτα.
Επέστρεψα γιατί δε φτάνει που είχα μπροστά μου απο πατάτες τηγανιτές, τυρόψωμα κ αλλα τέτοια...είχα και άφθονο κρασί με συνοδεία μουσικής live και δεδομένου ότι σήμερα θα είχα επέτειο, με το που άρχισε να λέει το "πόσο πολύ σ'αγάπησα' του Θηβαίου, μάζεψα τα μπογαλάκια μου και επέστρεψα σπίτι γιατί θα έπινα και θα έτρωγα και θα εκλαιγα. Κλασικά πράγματα. Αυτά:D
εσείς τι κάνετε;;;; Νησάκια και οι 2 ε; είστε τόσο τυχερές! το όνειρό μου ειναι να ζησω μόνιμα σε νησί.
Φλο δε ζητούσες τίποτα άλλο;;;;
Γεια σας κοριτσάκια!
Εγώ να πω ότι με έχετε καταστρέψει και χθες πήγα και έφτιαξα την πανακότα με το γιαούρτι και σως φράουλας! Λίγο άνοστο το πρώτο αλλά η σως μούρλια!
Μου αρέσει όμως γιατί έχω κάτι να ασχολούμαι, δεν την μπορώ τόση ξεκούραση πιά!
Θέλω να με καταστρέψετε και άλλο λοιπόν αλλά έτσι με extra light συνταγές!
Βέβαια δεν παύει να με προβληματίζει η χρήση του γλυκαντικού. Θυμάμαι ότι γιαυτό είχα κόψει τα light γλυκάκια. Μια διαβάζω ότι είναι ασφαλή, μια επικίνδυνα έχω μπερδευτεί. Ασε που λένε ότι μακροπρόθεσμα τελικά ευνοούν την αποθήκευση λίπους. Εσυ βρε Φλό μου που και με τη ντουκαν πρέπει να τα χρησιμοποιούσες πολύ, έχεις καταλήξει κάπου; Τι γνώμη έχεις;
Μαρινάκι μου 1) μπράβο που συγκρατήθηκες! 2)λατρεύω το συγκεκριμένο τραγούδι 3)δεν ξέρω τι να πω. Αχ καταλαβαίνω ότι περνάς δύσκολα, το μόνο που μπορώ να πω είναι υπομόνη, το ξέρεις και εσύ! Αυτό που κάνεις είναι δύσκολο, εδώ χωρίς διατροφική διαταραχή γυναίκες και το ρίχνουν στις σοκολάτες και τα παγωτά, είσαι ηρωιδα τέλος!
Ωχ mare mou θυμόμουν πως...είχες πεί για χωρισμό. Ηταν προσφατος μαλλον? Λυπαμαι. Εισαι δυνατη. Μπραβο σου, χιλια μπραβο! Τι ωρα ειναι να φας τη τριαδα σου/δυαδα σου? Μη μασας, ολα καλα θα πανε :wink1: Χαμογέλα λίγο οεο!
Ασημένια πως είσαι σήμερα?
Φλώρανς πως πάει η ανάγνωση?
κάνε λ΄γο υπομονήνα διαβάσει η Φλωρανς το νεο της βιβλιο, εχει φοβερα γλυκακια μεσα, και χωρίς ζαχαρίνη νομίζω. Να σας πω την αμαρτια μου δε νιωθω ακομα ετοιμη ουτε για αυτα και δεν θα ασχοληθω, ακομη!Quote:
Originally posted by Ασημένια
Μου αρέσει όμως γιατί έχω κάτι να ασχολούμαι, δεν την μπορώ τόση ξεκούραση πιά!
Θέλω να με καταστρέψετε και άλλο λοιπόν αλλά έτσι με extra light συνταγές!
* δοκίμασε την Natreen είναι η πιο αθώα.
Μαρινα μπραβο που βρηκες την δυναμη να αντισταθεις σε οοολες αυτες τις συγκινησεις... εγω στανταρ θα καθομουν και θα γινομουν ντιρλα , ειναι τοσο σπανιο αλλωστε για μενα το να βρεθω σε live μουσικη... απο τη μια το περιπτερο απο την αλλη τα παιδια που δεν μας αποχωριζονται εχουμε γινει εντελως αντικοινωνικοι αλλα (για να βρω ενα θετικο) τουλαχιστον γλιτωνω πολλους πειρασμους ετσι...
Ασημένια οι γνωμες σχετικα με την επικινδυνοτητα των γλυκαντικων διιστανται οποτε εγω κραταω αυτη που με βολευει... λενε οτι για να γινουν επικινδυνα πρεπει να καταναλλωνεται καθημερινα και μακροχρονια τοσο μεγαλη ποσοτητα που δεν ειναι δυνατον να την καταφερει ενας ανθρωπος... εγω εχω μεινει μακρυα απο την ασπαρταμη που ειναι η πλεον ενοχοποιημενη και απλα ελπιζω να μην τα βρω καποια στιγμη μπροστα μου... αλλωστε και τι απο αυτα που καταναλλωνουμε δεν εχει κατηγορηθει για τοξικοτητα... πεφτουν κατα καιρους επικινδυνες λιστες τροφιμων στα χερια μου (πολλα απο αυτα παιδικες τροφες) που σηκωνεται η τριχα σου! και να παθεις κατι (ω μη γεννητω) αντε να βρεις τι φταιει...
τωρα για το οτι μακροπροθεσμα ευνοουν την αποθηκευση λιπους του θεωρω κατ αρχην χαζο, απ τη στιγμη που δεν επιρρεαζουν την γλυκοζη του αιματος και κατα συνεπεια δεν προκαλλουν εκκριση ινσουλινης γιατι να αποθηκευτει καποια στιγμη στο μελλον λιπος; εγω χρησιμοποιω γλυκαντικα εντος και εκτος διαιτας ή διατροφης τα περισσοτερα χρονια που με θυμαμαι. μπορει να πλακωνα 2 σοκολαταρες αλλα ο κεφες μου θα ηταν παντα με ζαχαρινη και η cocacola light. οστοσο οταν στρωθηκα να χασω τα κιλα μου παρολο που δεν γυμναστικα ποτε αυτα εφυγαν σχετικα γρηγορα. 30κιλα σε 6-7 μηνες... αν δεν κανεις διατροφη παχυντικη δεν βρισκω λογο να παχυνεις απ την καταναλλωση γλυκαντικων... αλλα αφου φοβασαι και το σεβομαι , υπαρχει και η στεβια που το μονο κακο που μπορει να την κατηγορησει κανεις οτι κανει ειναι στην τσεπη!!!
το ανοστο γλυκακι σου προφανως ηθελε παραπανω γλυκαντικο κι αρωμα... εγω δοκιμαζω παντα την γευση πριν το βαλω στο ψυγειο και συμπληρωνω αναλογα...
Δημητρα δεν το εχω ανοιξει ακομα, το βραδυ αφου βαλω τα μικρα για υπνο θα το ξεψαχνισω απερισπαστη και μακρυα απ την κουζινα ...
επειδη η νατριν ειναι επισης ακριβη εγω παιρνω τις ταμπλετες του λιντλ που εχουν ακριβως την ιδια συσταση αλλα απειρως χαμηλοτερη τιμη...
Φλώρα μου ευχαριστώ! Ούτε και εγώ με κόβω να τα σταματάω, είμαι εξαρτημένη. Αλλά νόμιζα ότι ήδη η ποσότητα που χρησιμοποιώ θεωρείται μεγάλη αλλά για να το λες εσύ αυτοι θα θεωρούν ότι η πολύυυ μεγάλη έχει τις επιπτώσεις. Αυτό με την μελλοντική αποθήκευση λίπους δεν είναι και τόσο χαζό γιατί στο περίπου έλεγε ότι δίνοντας τη γλυκιά γεύση στον εγκέφαλο χωρίς όμως την ενέργεια της ζάχαρης, του μελιού κλπ τον ψιλοτρελαίνουμε και παθαίνει κοκομπλόκο. Αν το ξαναβρώ θα βάλω το λινκ γιατί τα λέω πολύ περιληπτικά. Καλά δεν έλεγε ότι παχαίνεις απο τα ίδια καθαυτά αλλά ότι μακροπρόθεσμα πυροδοτούν περισσότερα βουλιμικά ξεσπάσματα, κάτι τέτοιο.
Η στέβια είναι μπλιαχ, μπλιαχ, μπλιαχ! δεν την αντέχω ούτε στον καφέ! Αν και έχω ακούσει ότι υπάρχουν και μάρκες με πιο ανεκτή γεύση, αν ξέρει κάποια ας μας διαφωτίσει. Γιατί έχω φάει ελβετική σοκολάτα με στέβια και τύφλα να έχει η λάκτα ας πούμε!
συμφωνω για την στεβια!!! χαλια!!! οσες τουλαχιστον εχω δοκιμασει... αλλα χαλια δεν ηταν και τα γλυκα στην αρχη; πιστευω η γλυκια γευση γενικα και το πως μας φαινεται ειναι κατι που συνηθιζεται... αν δεν κολουσα στην τιμη της θα το παλευα να την συνηθισω κι αυτην αλλα τωρα δεν με παιρνει καθολου οικονομικα... μου εχει πει μια φιλη που ειχε το ιδιο προβλημα για καποια που της αρεσε αλλα θα στην στειλω σε πμ για να μη θεωρηθει διαφημιση. εγω δεν την εχω δοκιμασει... μη με κυνηγας μετα...
ναι τις εχω δοκιμασει κι εγω αυτες τις σοκολατες κι ειναι κολαση!!! φανταζομαι η σοκολατενια γευση καλυπτει τα παντα γι αυτο...
τωρα σχετικα με το κοκομπλοκο ρε λες απ αυτο να ειναι;;;
Αν ήταν φθηνά μωρέ και εγώ θα τα είχα δοκιμάσει όλα και θα κατέληγα αλλά είναι πολύ τσιμπημένα και δεν λέει. Θα με ενδιέφρε πάντως αυτό που άρεσε στη φίλη σου γιατί έτσι και αλλιώς μια ευκαιρία έχω αποφασίσει να δώσω σε κάποια, οπότε ασ είναι συστημμένη.
Οσο για το άλλα και εμένα κάτι φωνούλες αυτό μου φωνάζουν, "βρε λες;;"
Βρήκα κάτι εδώ : http://articles.mercola.com/sites/ar...e-dangers.aspx και εδώ http://www.scientificamerican.com/ar...ound-the-brain.
(Το καλό είναι ότι κυριώς κατηγορείται η ασπαρτάμη αλλά και τα άλλα δεν πάνε πίσω! Καλά εγώ να μη χαίρομαι γιατί το 1 απο τα 2 που χρησιμοποιώ, ένα "ζωγράφος", δεν ξέρω τί είναι χαχα)
Βέβαια να πω την αλήθεια το μεγαλύτερο μου ρεκορ αποχής απο υπερφαγικά (2 μήνες περίπου) το είχα όταν τα είχα πετάξει όλα αυτά και χρησιμοποιόυσα κανονική ζάχαρη. Μπορεί και να ήταν σύμπτωση δεν ξέρω. Αλλά απο την άλλη εσύ τόσο καιρό στη ντουκαν δεν είχες υπερφαγικά σωστά;Αρα τι; Δεν ξέρω μπερδεύτηκα :lol:
Γειά σας ξανά κορίτσια. Ναι όλα καλά:)
σορρυ που επεμβαίνω αλλά και μένα η διαιτολόγος μου έλεγε να τρωω 2 κ.γ ζαχαρη ακατέργαστη τη μέρα για να μη ζητάω γλυκό. Κ εγώ του lidl παίρνω γιατί είναι πάρα πολλές και είναι και πολύ οικονομική συσκευασία (κωλογκραμ...όνομα και εξυπηρέτηση). Μια δίαιτα που είχα διαβάσει (και την είχα κάνει για 1,5 μέρα:p ) έλεγε προκειμένου να αποτοξινωθούμε μια και καλή απ τη ζάχαρη δεν πρέπει να τρώμε οτιδήποτε τελειώνει σε -όζη και -όλη νομίζω και κάτι άλλες καταλήξεις που μου διαφεύγουν τώρα. Οι μαρτυρίες απο κάτω υποστήριζαν οτι όντως κόβει την επιθυμία οριστικά και μάλιστα έλεγαν οτι το μεγάλο χαστούκι-ζόρι κρατάει 5 μέρες. Μετά ο οργανισμός δε ξαναζητάει γλυκό. Προσωπική άποψη δεν έχω γιατί σαφέστατα δεν κρατήθηκα. Harcombe λεγόταν.
πραγματικα 2 χρονια στην ντουκαν οχι μονο δεν ειχα υπερφαγικα αλλα δεν τα σκεφτομουν κιολας... μονο σε μεμονομενες περιπτωσεις το ξεφτιλιζα αλλα αφου το ειχα προμελετημενο το εγκλημα , ελεγα εκεινη την μερα θα φαω και δεν με ενιαζε κιολας μετα... τα υπερφαγικα σας ειπα ποτε ξαναξεκινησαν, οταν προσπαθουσα να φαω ενα κανονικο γευμα με τα ολα του στα πλαισια συντηρησης. εκει σαν να εμπαινε ο εξ αποδω μεσα μου δεν μπορουσα να με ελεγξω...
ρε γαμωτο δεν εχω προβλημα να ακολουθω μια διατροφη εφ ορου ζωης χωρις ζαχαρη αλλα δεν θελω να στερουμαι και το μετριο καφεδακι μου ουτε τα απενεχοποιημενα γλυκακια μου...
το ελαβες το u2u;
εγώ είχα διαβήτη κύησης κι επί μήνες έτρωγα τα πάντα από ζυμαρικά, ψωμιά (δεν τον ενοιαζε αν ηταν λευκα ή ολικής ιδιαίτερα), αλλά κανένα έτοιμο προιον ή επεξεργασμενο με ζάχαρη, σε καμμια μορφη. Δηλ αν το ψωμι του φουρνου μου ανεβαζε το ζαχαρο=ειχε τη ζαχαριτσα του, κι ετσι προτιμουσα ψωμι τοστ ολικης.Quote:
Originally posted by mare12
Γειά σας ξανά κορίτσια. Ναι όλα καλά:)
σορρυ που επεμβαίνω αλλά και μένα η διαιτολόγος μου έλεγε να τρωω 2 κ.γ ζαχαρη ακατέργαστη τη μέρα για να μη ζητάω γλυκό. Κ εγώ του lidl παίρνω γιατί είναι πάρα πολλές και είναι και πολύ οικονομική συσκευασία (κωλογκραμ...όνομα και εξυπηρέτηση). Μια δίαιτα που είχα διαβάσει (και την είχα κάνει για 1,5 μέρα:p ) έλεγε προκειμένου να αποτοξινωθούμε μια και καλή απ τη ζάχαρη δεν πρέπει να τρώμε οτιδήποτε τελειώνει σε -όζη και -όλη νομίζω και κάτι άλλες καταλήξεις που μου διαφεύγουν τώρα. Οι μαρτυρίες απο κάτω υποστήριζαν οτι όντως κόβει την επιθυμία οριστικά και μάλιστα έλεγαν οτι το μεγάλο χαστούκι-ζόρι κρατάει 5 μέρες. Μετά ο οργανισμός δε ξαναζητάει γλυκό. Προσωπική άποψη δεν έχω γιατί σαφέστατα δεν κρατήθηκα. Harcombe λεγόταν.
Απο ζαχαρη ουτε ζαχαρινες ουτε τιποτε. Δηλ. γλυκο ειχα να δω μηνες. Για την ακριβεια να το φαω, γιατι εβλεπα διαρκως, ειδικα στο τελος που με επισκεπτονταν διαρκως για παρεα λογω ακινησιας επι 1,5 μηνα...
Μονο καθαρο φαγητο είχα, πχ οχι κλασσικα δημητριακα που εχουν ζαχαρες αλλα all bran stikakia, φρούτα, λίγο λάδι κατά προτίμηση ωμό στα φαγητά, τριαδες και τριωρα κι ενδιαμεσα οχι δυαδες αλλα φρουτο, αν ηθελα 2 φρουτα μπορουσα αλλα 1-1 με διαφορα πχ μισης ωρας.
Ελαφρυ βραδυνο με τοστ και σαλατα, γευμα προ υπνου κριτσινι με γιαουρτι. Αυτα περιπου.
Αφαιρεστε και ολα τα τυπου γαλοπουλα αυγο κτλ που στην κυηση τα φοβασαι, ε δεν εμενε και τιποτε να τρωω. Μονο φαγητο. Σε σωστες ποσοτητες και συνδιασμους (τριάδες) ανα τρείς το πολύ ώρες (τρίωρα). Γλυκό ούτε για πλάκα όπως είπα.
*** το πιο βασικό να συμπληρώσω, δεν είχα καμμιά επιθυμία για γλυκό από ένα σημείο και μετά. σημειωτέον ότι λόγω διαβήτη ναι μεν δεν ήμουν σε δίαιτα αλλά δε μπορούσα πχ να φάω τυροπιτάκι ή κάτι άλλο, μόνο μα μόνο καθαρές τροφές, γιατί τα άλλα μου ανέβαζαν ζάχαρο με τη μία.
```````````````να ρωτησω κατι λιγο χαζο ισως, γιατι δε τη συνεχιζεις?Quote:
Originally posted by florage
πραγματικα 2 χρονια στην ντουκαν οχι μονο δεν ειχα υπερφαγικα αλλα δεν τα σκεφτομουν κιολας... μονο σε μεμονομενες περιπτωσεις το ξεφτιλιζα αλλα αφου το ειχα προμελετημενο το εγκλημα , ελεγα εκεινη την μερα θα φαω και δεν με ενιαζε κιολας μετα... τα υπερφαγικα σας ειπα ποτε ξαναξεκινησαν, οταν προσπαθουσα να φαω ενα κανονικο γευμα με τα ολα του στα πλαισια συντηρησης. εκει σαν να εμπαινε ο εξ αποδω μεσα μου δεν μπορουσα να με ελεγξω...
ρε γαμωτο δεν εχω προβλημα να ακολουθω μια διατροφη εφ ορου ζωης χωρις ζαχαρη αλλα δεν θελω να στερουμαι και το μετριο καφεδακι μου ουτε τα απενεχοποιημενα γλυκακια μου...
το ελαβες το u2u;