-
Σκάρλετ, το 110 είναι μόνο ένα κιλάκι μακριά! :)
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
1 φλ. γάλα με κουάκερ (196)
Δεκατιανό: 1 ροδάκινο (60)
1 μικρή μπανάνα (90)
Μεσημεριανό: 200 γρ. πέστροφα ψητή (400)
200 γρ. χόρτα βραστά σαλάτα (200)
Απογευματινό: 1 αγγουράκι (18)
1 καρότο (10)
1 ποτ. φραπέ σκέτο με γάλα (20)
Βραδινό: ομελέτα (353)
1/2 μερ. μουσακάς (317)
Σύνολο: 1684 Kcal
Καλή σας νύχτα
-
kalo mina:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s:
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ.......:lol:
σημερα μαλλον χθες κυριακη το πρωι ειδα 70,8,,,
αν και εφαγα και μακαρονια κ ηπια κ μπυρα,,,θα δειξει..δευτερα σημερα,,,καιρος για αποφασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Σοφια πως παμε κοριτσι μου?
-
15η ημέρα- καλημέρα!
Καλό μήνα! Κι εγώ το είχα ξεχάσει...:smilegrin:
Ναταλί μου, +1,6 κιλά από χθες- δηλαδή αν ζυγιζόμουν σήμερα μετά από 2 εβδομάδες δίαιτας θα έλεγα ότι είμαι ακριβώς στην αρχή...
Επειδή βέβαια δεν μπορεί μόνο το δικό μου σώμα να πηγαίνει κόντρα στους νόμους της φυσικής και της βιολογίας, αφού περιόρισα τις θερμίδες, βελτίωσα την ποιότητα των προσλαμβανόμενων τροφών και αύξησα λίιιγο τη σωματική δραστηριότητα (εκεί χωλαίνω, το ξέρω- μια το άγχος της προηγούμενης εβδομάδας, μια οι δύσκολες μέρες τώρα, δεν έκανα αρκετά), δεν μπορεί, θα χάσω!!!
Το θέμα είναι ΠΟΤΕ Ύψιστε, αφού το ξέρεις, το Σ/Κ θα βγω ραντεβού και θέλω να νιώθω όμορφα!!!
Εγώ πάντως συνεχίζω χωρίς να ιδρώσει το αυτί μου!- δεν έχω άλλη επιλογή! Σήμερα 1300 Kcal.
Έλενα, μπράβο! Το 70 ήταν ορόσημο, ε; Άντε, κάτι ψιλά και κατεβαίνεις δεκάδα!:yes:
-
Μη ξεχνας Σοφια, τις ορμονες μας. Κοντα σε ωορρηξία και σε προσμονη κυκλου ανεβαινεις 1-3 κιλα. Εγω απο ζυγαρια καταλαβαινω αυτα τα 2 :smilegrin:
-
MerryMaker, είμαι σήμερα στην 3η μέρα του κύκλου- κανονικά θα έπρεπε να έχουν αρχίσει να χάνονται πάλι οι κατακρατήσεις. Βέβαια ξεκίνησα και τα αντισυλληπτικά... Αλλά τόσο γρήγορη η πρώτη ανεπιθύμητη ενέργεια;;; γκρρρ...
Οψόμεθα...
-
ουχ... ναι, τα αντισυλλυπτικα ειναι ενα θεμα.
Δεν γνωριζω πολλα περι θεματος, αλλα ξερω οτι προκαλουν ενα φουσκωμα σε ασχετες φασεις. Αλλα και αυτο, αν θυμαμαι καλα, ειναι ορμονικα συνδεδεμενο.
Δες αν εχεις απωλεια σε μια εβδομαδα-10 μερες, και αν οχι, αλλαζεις κατι.
-
σοφακι μαλλον και περιοδος κ αντισυλλυπτικα ειναι το θεμα σου,αλλα πιστευω οτι εχεις πεισμα κ θα τα καταφερεις....:bouncing:
ραντεβουδακι ε???για πες,για πες....
σημερα 70,3,,,,καθε φορα που παω στα 69 κατι παθαινω κ κανω καποια μ@λ@κι@......τρωω πιο πολυ,τρωω βλακειες κ φοβαμαι....
πηγα στην γιατρο,επαθα μαστιτιδα:flaming: και θα παιρνω 2 ειδων αντιβιωσεις για 10 μερες:punk:και ελεγα να πιω καμια μπυριτσα το βραδυ,,,,μια βδομαδα εμεινε να ανοιξουν τα σχολεια;)
καλημερες φιλαρακια μου,να ειμαστε καλα:blush::blush::blush::blush:
-
Έλενα, το ξέρω αυτό με το να χαλαρώνεις λίγο πριν το επιθυμητό... 6ράκι στην περίπτωσή σου... Σκέψου απλά ότι μπορεί να είσαι μόλις μια μέρα μακριά! Ευκαιρία σήμερα που δεν μπορείς να πιεις αλκοόλ λόγω αντιβίωσης... Και περαστικά σου!!!
Κάτι πάει να ψηθεί με κάποιον που λες αλλά μένουμε σε διαφορετικές πόλεις και βρισκόμαστε κάθε Σ/Κ- ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα, το γυροφέρνουμε...:tumble: Για να δούμε σ' αυτό το ραντεβού... Εγώ γενικά δεν είμαι τόσο του αργού (μου σπάνε τα νεύρα!) αλλά αυτόν θέλω να τον πάω με το μαλακό, μην τον τρομάξω :smilegrin:
-
:love:μμμμμ κατι καλο θα γινει......................................
-
Μακάααααρι....:spin::spin::spin:
-
Αργά και σταθερά ^_^ Έτσι αυξάνεται και το μυστηριο εξάλλου :-) Και όπου υπάρχει μυστήριο υπάρχουν και πολλά άλλα ωραία πράγματα μαζί του :3 Γενικά πάντα πιστευα πως σε μια γνωριμία οι πιο ωραίες στιγμές είναι αυτές....που περιμένεις και δεν ξέρεις τι και πότε θα γίνει ακριβώς κτλπ. Αντε και καλή επιτυχία ^_^
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα <3
Μη νομίζετε πως δε θα έδινα αναφορές …:
Παρασκευή:
- 1π γάλα + 1φ ψωμί τοστ + 1φ τυρί + 1 ακτινίδιο
- 40γρ κριτσίνια + 1φ τυρί (ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ)
- 1 μπανάνα + 30γρ κτιτσίνια (αντί ψωμί το μεσημέρι)
- 120γρ ψάρι + 1φλ κολοκυθάκια βραστά
- 60γρ τόνο + 1φλ σαλάτα + 25γρ κρουτόν
Σαββάτο:
- 1π γάλα + 1φ ψωμί τοστ + 1κγ μελοτάχινο
- 1 μπανανούλα
- 85γρ σταφύλι
- 1 γιαουρτάκι + 2κς μείγμα + 1 μπανανούλα
- ΛΑΖΑΡΟΥ!!!!!*
Κυριακή:
- 1π γάλα + 2κς μείγμα + 1 μπανανουλα
- Ομελέτα με 90γρ πατάτα + 2 αυγά + κρεμμύδι – πιπεριά – μελιτζάνα + 30γρ τυρί (σαν πίτσα έγινε … μιαμ! Και είχα σκάσει και δεν έφαγα σαλάτα …)
- 40ΓΡ ΚΕΙΚ (εγώ το έκανα με βρώμη και αποξ φρούτα)
- 170γρ πεπόνι
- 1 ντάκο με ντομάτα + 30γρ τυρί
*
Στον Λαζάρου έφαγα:
- πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο και ψητό ροδάκινο
- ψητή γραβιέρα με ξηρούς καρπούς και μέλι (περίπου 2κς … είχαν και μπολικούτσικο ύψος)
- καρπάτσιο λαυράκι μαριναρισμένο σε λαδι και ξύδι και γλυκό σταμναγκάθι (1 παλάμη περίπου, λεπτά φιλετάκια)
- κριθαράκι με γαρίδες (δεν έφαγα όλο το πιάτο και οι γαρίδες ήταν 5 μάλλον σε μεσαίο μέγεθος)
- 1 ψωμάκι (1 παλάμη) + 2κγ μους με πιπεριά και βότανα
- 1κς περίπου, κλέψιμο από τα γλυκά
-
Αν εξαιρέσουμε τον Λαζάρου μια χαρά τα πήγες!!! :) Συνεχισε έτσι ^_^
-
ευχαριστώ!!!
δεν έρχεται βλέπεις κάθε μέρα στο Ηράκλειο και είπα να τον τιμήσω ...