-
χαχα σωστή σε βρίσκω μανταμ!
Εγώ πάλι δεν ξέφυγα ιδιαιτερα (ζύγισμα έχω την παρασκευή) αλλά δεν νιώθω να χω χάσει κιόλας..
-
Κοριτσάρες μου, μπράβο
Αφού περάσατε καλά,μην κοιτάτε πίσω!!!
εγω εδώ έκατσα και εφαγα την ήττα μου κυριολεκτικά και μεταφορικά...
γενικώς τον τελευταίο μήνα κάνω υπερφαγικά το ένα πίσω από το άλλο να φανταστείτε
το Σάββατο έφαγα τυρογαριδάκια, μπορεί να είχα να φάω και 2 χρόνια?
δεν ξέρω τι με χει πιασει ...Η τρέλα του καλοκαιριού ότι πρέπει να σαι αδύνατος ντε και καλά , και το τέρας της αδηφαγίας εκεί έτοιμο να επιτεθεί... δηλαδή πάλι απο την αρχή...στο μηδέν.
είπα να παίρνω τις μέρες μια μια τη φορά και να προσπαθω...μικρά βηματακια
αλλά το βράδυ ... με πιάνει τρέλα...
Για να δούμε πως θα τα πάμε σήμερα!!! Μέχρι στιγμής είμαι καλά και σε σχετικά καλή διάθεση!
σας φιλώ
-
(Nelli μπράβο για τον αγώνα σου
Μανταμ, χαχαχα εισαι φοβερή, απίστευτη περιγραφή της χημικής σου δίαιτας
Baklavadaki μπράβο που δεν ξέφυγες
Eve μου, πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!)
Αλλά νομίζω πως σας άφησα λίγο και μου χαλαρώσατε,
για να δούμε :tumble:
Λοιπόν μια χαρά σας βρίσκω,
εε λίγα κιλάκια παραπάνω και τι έγινε μωρέ:roll:
Σήμερα τόλμησα και φόρεσα
το στενό παντελόνι νούμερο δύο (έχω έως το νούμερο τέσσερα, όσο αυξάνει το νούμερο τόσο αυξάνει και η στενότητά τους χαχαχα),
κάθομαι ακίνητη μπορστά στον υπολογιστή και ίσα που αναπνέω, ελπίζω μην με φωνάξει το αφεντικό και χρειαστεί να σηκωθώ απότομα, θα φύγουν κουμπιά στον αέρα, ευτυχώς είναι τζιν και δεν φοβάμαι για κανένα άλλο ατύχημα π.χ. να ανοίξει καμμιά ραφή.:crazy:
Όπως καταλαβαίνεται, και δεν το λέω επειδή είμαι μπροστά :bigsmile:
αλλά νομίζω πως θα σας νικήσω, εκτός αν γίνει καμμιά στραβή που δεν το νομίζω, από τα λεγόμενά σας όλα υπέρ μου είναι, χιχιχιιχιχιχιχ
:cool2:
-
Λοιπόν!71,5!Η τελευταία φορα που ήμουν τόσο ήταν πριν 8 χρόνια!Τη Δευτέρα ήμουν σε πάρτυ έφαγα τούρτα,πατατάκια και μπύρες.Συνεχίζω κανονικά όμως και μάλλον πάω καλά!Ετσι και έρθει και το 6άρι μπροστά δε με πιάνει κανείς!Σφαίρα!!!
-
Μπράβο Sparrow!
πω,πω....71,5 εχω να πάω απο το 2006?
χθες η μέρα κύλησε ομαλά, πολύ καλές διατροφικές επιλογές...
συγκρατήθηκα το βραδυ και σήμερα συνεχίζουμε
για να δούμε θα τον φτάσω τον στόχο μου?
-
Καααααααλλημεεεεερααααααα αα!!!!
Δύο μέρες κύλησαν άσπιλες!!! σημερα σηκώθηκα με τέλεια διάθεση και συνεχίζουμε!
το απόγεμα θα πάω χορο...!!! πρώτη φορα... ειμαι ενθουσιασμένη!!!
φιλια
-
Καλημέρα καλημέρα
:punk:
Γκγκρρρρρρρ…..:flaming: πολές χαρούλες βλέπω και δεν μ αρέσει.
Sparrow καλή προσπαθειούλα έως τώρα όμως έως τέλος ιουνίου ουουουουου…πόσα νερά θα τρέξουν!!!.. που λένε και στο χωριό μου… τώρα έχεις τα πολύ δύσκολα μπροστά σου….και είναι και καλοκαιράκι γι αυτό κάτσε όπως είσαι και από Σεπτέμβρη συνεχίζεις!!!!:bigsmile:
Eve μου μπράβο και σε σένα, αλλά χορό καλοκαιριάτικα??? Που να τρέχεις τώρα καλέ? Κάτσε σπιτάκι, βάλε τηλεόραση, ή κάτσε στο φατσοβιβλίο μπροστά και άαααραξεεε… είναι πολύ καλύτερα.
:bigsmile:
-
τι χορό eve? και εγώ gym!
-
baκlavadaki, προς το παρον ξεκινάω με παραδοσιακά
αλλά επειδή το χω λίγο το μικρόβιο,
θα δω πως θα τα πάω και από αντοχές
και αν από Σεπτέμβριο γίνει τμήμα αρχαρίων tzazz θα γραφτώ....κάποια στιγμή πρέπει να βγει από μέσα μου αυτή η καταπιεσμένη χορεύτρια....:D:D:D
επισης τρελαίνομαι για swing...
-
πηγα στο φαρμακειο και πηρα ενα σκευασμα με πρασινο καφε, γνωρίζει καμμιά σας αν κάνει τίποτα?
-
Γεια σου Κατερινάκι!
προσωπική άποψη πάντα...
θεωρώ ότι όλα τα σκευάσματα είναι πεταμένα λεφτά (ελπίζω να μην έδωσες πολλά...)
διάβασε και αυτό το άρθρο..
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...83%CE%BF%CF%85
-
έκανε 15 ευρώ κι έχει 20 αναβράζοντα δισκία μέσα, ένα για κάθε μέρα, συν δώρο αναβράζοντα βιταμίνη C.
είμια στην δουλειά τώρα και πετάχτηκα πιο πριν στο φαρμακείο, το πίνω τώρα και ενώ νύσταζα πριν τώρα νιώθω ενέργεια, έχει ωραία γεύση σαν καραμέλα με καφέ. γαι να δούμε..
θα διαβάσω αυτό που έβαλες, σ ευχαριστώ eve μου.
-
πολύ ησυχία βρε κορίτσια....εγώ παραμένω στα 80,600:no:...με ηθικό πεσμένο δυστυχώς, ό,τι κάνω τις καθημερινές το χαλάω τα ΣΚ.
-
καλημέρα
80,200!!!! σήμερα!!!! λέτε να λειτούργησε ο καφές????:love:
-
καλημέρα κορίτσια!!! 87,200 σήμερα!!!!
κατερίνα από ότι ξέρω ο πράσινος καφές είναι περισσότερο διουρητικός, δεν βοηθάει στην καύση λίπους αλλά δεν ξέρω και κανέναν να τον έχει δοκιμάσει.