-
@Dulcinea del Toboso ωραία όλα αυτά. Αλλά απέχω πολύ απ το να τα κάνω πράξη. Ναι το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Εκείνη τη στιγμή κ τισ επόμενες μέρες νιώθω απαισια. Είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στα θετικα όταν το μόνο που σε νοιάζει είναι η εμφάνιση σου.το πως δείχνεις δηλαδή στους άλλουσ. Αυτό που με πειράζει δεν είναι το υπερφαγικο αυτό κάθε αυτό. Απλάκα δεν μπορώ να ξαναπεράσω απ αυτή τη διαδικασία. Και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Αλλά θα τη βρω την άκρη. Ο σκοπός είναι να την βρω όμως αμεσα. Δεν θέλω να χάνω άλλον χρόνο απ τη ζωή μουυ. Δεν θέλω να περνάνε οι στιγμές χωρισ να ζω. Και μέχρι τώρα αυτό κάνω. Δεν ζω.τα τελευταία 4 χρόνια νιώθω χαμένη. Ήρθε η ώρα νονιζω να αναζητήσω κάποιον ειδικό. Τελοσ παντων. ΣΑΣ ευχαριστώ πολύ κορίτσια.
-
3 μερες υπερφαγικα... Πφφφ...
-
Χμμ..κ πως νιώθεις τώρα? Τι σκέφτεσαι?
-
Το στομαχι μου ειναι χαλια, ειμαι πρησμενη, εχω παρει ενα κιλο κ κατι... Αλλα δν με νοιαζει τοσο.
Με νοιαζει το ψυχολογικο κομματι σε αλλους τομεις. Ειναι κατι που μου δημιουργησε απιστευτο αγχος και ξεσπασα στο φαγητο.
All time classic.,.
-
Αφρατουλινι εμενα με εχει βοηθησει σε φασεις με εντονο αγχος εκει που μου ερχεται να φαω τα παντα ως αντιδραση το να βγαινω να περπαταω, να μπαινω για μπανιο η ακομα και οι αναπνοες.. οσες φορες ενιωθα οτι παω να τρελαθω και εβαζα τα χερια στο προσωπο ωστε να καλυπτουν μυτη και στομα και να παιρνω μεγαλες και δυνατες εισπνοες, μετα η ιδεα του να φαω γινοτανε λιγο πιο αδυναμη..
-
Ali μου, σε πολυ για τη συμβουλή!!! Παρόλα αυτα, το εχω παει σε αλλο επιπεδο: κανω υπερφαγικα περπατώντας. Νομιζω ειναι το μονο π με ψιλοσωζει. :Ρ
-
χαχαχα δεν παιζεσαι!! :bouncy:
Οσες καταλαβαινετε καλα αγγλικα δειτε το βιντεο μιλαει πολυ σωστα για τα υπερφαγικα ο τυπος με βαση τη δικη του ιστορια και δινει ωραιες συμβουλες
https://www.youtube.com/watch?v=3uhCzewGnNk&t=31s
-
4 μερες καθαρη απο υπερφαγικο... Διαθεση πολυ down, αλλα τουλαχιστον ευχαριστημενη με το συγκεριμενο "επιτευγμα".
-
εμενα 2 βδομαδεσ ειχε να με πιασει...με επιασε σημερα..δεν εφαγα τοσο οσο ετρωγα οταν με επιανε.καμια σχεση βασικα. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπεκυψα στον πειρασμο. δεν ξερω πως νιωθω.αλλα νομιζω πως ειμαι καλα. αυριο ξεκιναει μια καινουρια μερα..
και να σασ πω κατι κοριτσια που με βοηθαει σε εμενα...πηγαιντε οσο μπορειτε γυμναστηριο. θα αποκτησετε πολυ αυτοπεποιθηση..
και να θυμαστε οτι θα περασει θα περασει θα περασει..kai θα εχουμε μια "φυσιολογική ζωή" που δεν θα μας αφορα το φαγητο ή το ποσο φαγαμε..
το αξιζουμε :)) καλη μας συνεχεια!!
-
Ωω, εμφανίστηκε άνθρωπος στο forum! ☺
Angel_dreamer, εννοείται πως είσαι και θα είσαι καλά.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να τρώμε καμιά φορά παραπάνω,
χωρίς να σημαίνει πως γυρνάμε πίσω στα υπερφαγικά...
Καλή συνέχεια και σε 'σενα, δυναμικά!
🌹
Υ.Γ.: Maria030, που βρίσκεσαι κοπέλα μου; Είσαι καλά;
Αν ακόμα μπαίνεις και το δεις, γράψε μας τα νέα σου...
Από τις παλιές μόνο εγώ και το afratoulini μείναμε, κλαψ :(
Υ.Γ.2: Afratoulini, μη χαθείς και εσύ τώρα που έφτασες στο στόχο εε!
-
εδω ειμαιιιι. Απο σημερα θα μενω παλι στο πατρικο μου, οποτε θα εχω και wifi και λαπτοπ...Δεν τη παλευα να μπαινω απο το κινητο. Σας διαβαζω καθε μερα, αλλα μου ειναι πολυ σπαστικο να γραφω απο εκει.
Περασα γαστρεντεριτιδα τηγ πρηγουμενη εβδομαδα και το στομαχι μου δεν εχει στρωσει ακομα. Πηρα κι ενα κιλο...αν πω οτι δεν με νοιαζει θα φανει περιεργο? Δεν λεω να παρω αλλο κιλο...αλλα νομιζω οτι στα 60 προς το παρον νιωθω σχετικα οκ. Δν θελω να πιεσω αλλο τον οργανισμο μου.
Πριν την ιωση ειχα ξεκινησει συγκεκριμενη διατροφη, αλλα τωρα δεν θελω ουτε να ακουω για συγκεκριμενα τροφιμα. Τοσες μερες χαπακωνομαι για να μη ποναω...Ειλικρινα δεν με νοιαζει...αυτο τον καιρο θελω μονο να συνελθω και να διατηρησω αυτα τα κιλα.
-
Blossom μου καλή αρχή να ευχηθώ τώρα που ξαναμπηκες ενεργά στον αγώνα ..
Σας παρακολουθώ ,σας διαβάζω ..
Εγώ τα γνωστά αλλά δεν γράφω για να μη σας κουράζω ...
Αφρατουλινι και εγώ πέρασα γαστρεντερίτιδα όμως συνεχίζω να γουρουνιαζω ...Η υπερφαγία δεν με εγκαταλείπει ...
Μπράβο σου πάντως που είσαι πια σε ποθητό αποτέλεσμα ...
Το χειρότερο είναι ότι είμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και αυτό μας αγχωνει ακόμα πιο πολύ ...
-
Μαρακι μου ειναι 4 μερες τωρα που γουρουνιαζω ολο γλυκα. Σημερα τελειωνει η περίοδος μου, ελπιζω να ηρεμησω...αλλα ισως φταιει και το στρες π με οδηγεί στα υπερφαγικα. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...το θεμα ειναι η συντηρηση.. :( Φοβαμαι πως δεν θα τα καταφέρω.
-
Αφρατουλινι μου Στρες και συναισθηματικες πιέσεις, περίοδος ναι οδηγούν σε φαγητό ...Βέβαια σου έχω ξαναπεί ότι αυτά που εσύ χαρακτηρίζεις υπερφαγικα δεν είναι ...Ξεφεύγεις από τη διατροφή σου τ μιρως παραπάνω ...και δεν στο λέω εχθρικά και το ξέρεις ..
Τώρα η διατήρηση είναι ακόμα πιο δύσκολο κομμάτι ...
Όμως μην αφήσεις αυτη σου τη φοβία να σε πάει πίσω ..
Προσεχείς αν πάρεις 2-3 κιλά τα χάνεις με το πρόγραμμα που ξέρεις ..Δες το πιο χαλαρα ...Εδώ κατάφερες να χάσεις τόσα κιλά αυτό να σκέφτεσαι !!! Είσαι δυνατή ... ...
-
Μαράκι!!!!!! Είσαι εδώ!!! ❤
Καλέ τι λες πως μας κουράζεις; Δε βλέπεις εμάς που γράφουμε κάθε μέρα; :lol:
(Καλά, το ότι καταγράφω εγώ τα γεύματά μου, μου φαίνεται απίστευτο...)
Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι αποτελεί μια παραπάνω πίεση, αλλά και κίνητρο!
Κάθε χρόνο υποφέρω γιατί ντρέπομαι να φορέσω σορτσάκια.
Να δούμε αν φέτος θα καταφέρω να το αλλάξω αυτό.
Αφρατουλίνι μου μη σε παίρνει από κάτω... Θα τα καταφέρεις, απλώς χρειάζεται επιμονή και υπομονή.
Τις ημέρες της περιόδου υπάρχει κατακράτηση, και η ασταθής ψυχολογία δε βοηθάει.
Θα δεις πως τις επόμενες ημέρες θα επανέλθεις!