(καλο θα ειναι ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του... )
συμφωνω,αλλα οταν ακους παρομοια πραγματα απο το 90% των ανθρωπων που γνωριζεις αρχιζουν να υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις ...
Printable View
(καλο θα ειναι ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του... )
συμφωνω,αλλα οταν ακους παρομοια πραγματα απο το 90% των ανθρωπων που γνωριζεις αρχιζουν να υπαρχουν κανονες και εξαιρεσεις ...
ξερεις κάτι?
ξερω οτι ολοι εχουμε στο μυαλο μας στεγανα, προκαταληψεις που εχουμε υιοθετησει χωρις να τις καλοσκεφτουμε ποτέ, ή μας εχουν περάσει απο γονεις κ εξωτερικο περιβάλλον, ή απο εμπειριες του παρελθοντος....
νομιζω πως ειναι ομως καθε φορά ωραιο-αν κ δύσκολο- σε μια γνωριμια κ μια σχεση να μαστε οσο γινεται σε επαφη με εκεινον, κ οχι στο προσωπο του να φερνουμε ολο το παρελθον μας κ τις παγιες αντιληψεις μας για αντρες/γυναικες.
συμφωνω με αυτο που λες.οταν ομως οτι γνωριζεις επιβεβαιωνει τις παγιες αντιληψεις.μη μου πεις πως οτι σου εγραψα δεν το εχεις ξανακουσει απο γνωστες οι φιλες σου;γιατι εγω τα ακουσα απο ξαδερφες,φιλες,σχεσεις.οι εξαιρεσεις ειναι πολυ λιγες και ναι υπαρχουν και λιγοι οι τυχεροι που τις εχουν και θα πρεπει να τις φυλλαν σαν να εχουν το δεντρο της ζωης.γιατι προκειται για διαμαντακια που δεν διαβρωθηκαν απο τις οξινες σταγονες της κοινωνικης ζωης μας.παντα ομως υπαρχει η ελπιδα ..... οσο υπαρχω θα υπαρχει ....
empneusth,
επειδη θεωρω αυτες τις αντιληψεις λιγο (εως πολυ) θλιβερες για τα ιδια τα ατομα...θα σου πω οτι στεναχωριεμαι για τα ιδια τα ατομα κ λιγοτερο για ατομα που δεν σκεφτονται ετσι....αυτο με καθε ειλικρινεια!
Ρε παιδιά κι εγώ σαν να έχω την πεποίθηση οτι όλες οι γυναίκες είναι συμφεροντολόγες και θέλουν τη δύναμη!!! Άν πάψεις να είσαι δυνατός ξενερώνουν... Από την άλλη σκέφτομαι οτι δεν είναι λογικό αυτό... Κι ο γιατρός μου λέει οτι θα υπάρχουν 10 διαμάντια, 10 σκύλες, και περισσότερες ενδιάμεσα... Ο κρίνο μου είχε πεί σε παλιότερο ποστ οτι λέω πως όλες οι γυναίκες είναι πο....νες επειδή δεν μπορώ να κατανοήσω πράγματα που με υπερβαίνουν και καταφεύγω σε τσιτάτα και ίσως να έχει δίκιο... Περίεργο, σαν να αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχουν και \"καλές\" γυναίκες...
Πάντως ενθαρρυντικό αυτό που λές Σοφία...:)
ουσιαστικα green λες το ιδιο με τις γυναικες εκεινες που λενε πως ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια κ δεν εχουν συναισθηματα οπως αυτες.
σκεψου λοιπον απο τη μια ολες τις γυναικες να θεωρουν αυτο που σου γραψα παραπανω....
απο την άλλη ολοι οι αντρες να λενε αυτο που λες εσυ....
πώς θα δημιουργηθουν οι προυποθεσεις για μια ομορφη σχεση???
εγω απλα αδυνατω να πιστέψω πώς ολοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι ιδιοι....
Οι γυναικες κοιτανε το συμφερον ενω οι αντρες τι κανουν;
Ειναι λιγοι αυτοι που παρατανε την κοπελα τους για μια πιο ομορφη ή απλα γιατι ετσι θελουν να αλλαξουν ενω εχουν πουλησει παραμυθι στην σχεση τους;
Εχω πει και αλλες φορες την αποψη μου.
Δεν ειναι θεμα αντρων και γυναικων αλλα ανθρωπων
Για να γράφει ο ΜΑΝΤΗΕS δίχως κεφαλαία κάτι θα σημαίνει αυτό...:)
Το εχεις πιασει το σκεπτικο μου ποτε γραφω με μικρα :D
Σωστά υπάρχει και η τσουβαλοποιήση την ανδρών... Αυτό βέβαια το αρνούμαι και το αποδίδω σε υποκειμενικά κριτήρια αυτής που το λέει όπως μία ερωτική απογοήτευση...
Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη προυπόθεση για σχέση αν έχεις τέτοια στερεότυπα...
κι εγω συμφωνώ απόλυτα με τον ΜΑΝΤΗΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ-ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
Το έχεις παίξει γκόμενα και το λές αυτό?Quote:
Originally posted by αλίκη!
κι εγω συμφωνώ απόλυτα με τον ΜΑΝΤΗΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ-ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
θα συμφωνησω και εγω με την αλικη ....
Ούτε εγω διαφωνώ με την αλίκη! Απλά την ρωτάω να μας πεί για την αντίστοιχη εμπειρία της.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΕΝΑ..ΕΤΥΧΕ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΤΡΕΨΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ..ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΜΕ \"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ\"..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΕΓΩ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ \"ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑ\"ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ...