Originally Posted by
xrysa
Καλησπέρα,
επιστρέφω μετά από τόσο διάστημα για να βγάλω από μέσα μου όλα αυτά που έχουν συμβεί. Όσο παράξενο και αν φαίνεται είμαι ακόμα εδώ και εξακολουθώ να υπομένω αυτήν την κατάσταση. Έκανα κάποια βήματα, του μίλησα, του είπα όλα όσα ξέρω και βλέπω και για όλα είχε μια δικαιολογία. Φυσικά δεν παραδέχτηκε τίποτα... Συνεχίσαμε να μένουμε μαζί ως συγκάτοικοι πια, μέχρι να βρει σπίτι και να φύγει. Σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του και είδα ότι έκανε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούμε. Εγώ έπαιζα θέατρο ουσιαστικά, για να δω πόσο θα κρατήσει. Μετά από ένα μήνα άρχισαν πάλι τα ίδια. Ακόμα είναι εδώ και ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε θα φύγει και που θα πάει. Όπως είχα αναφέρει παλαιότερα, για μένα είναι δύσκολο να φύγω, εδώ που ζω δε υπάρχει σπίτι ούτε για δείγμα. Δεν βρίσκω καν άδεια αποθήκη να βάλω τουλάχιστον τα πράγματα μου. Η καθημερινότητα μου δεν αντέχεται πλέον. Φεύγει το πρωί και γυρνάει ξημερώματα. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία παρά μόνο όταν με δει να στέλνω κάποιο μήνυμα στο κινητό, όταν με ακούσει να μιλάω στο τηλέφωνο ή όταν επιστρέψει στο σπίτι και δεν είμαι εδώ, με ρωτάει με ποιόν μιλάω και που ήμουνα. Δεν έχω την δύναμη ούτε να του μιλήσω πια, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κάνω καμία συζήτηση απλά αφήνω τις μέρες να περνάνε. Ο λόγος που γράφω εδώ δεν είναι για να ακούσω τι πρέπει να κάνω γιατί ξέρω πολύ καλά. Αυτό που μου λείπει είναι η στήριξη και το θάρρος να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Με φοβίζει πολύ η στιγμή που θα μιλήσω στους γονείς μου για όλα αυτά γιατί ξέρω ότι θα στεναχωρηθούν, με φοβίζει το που θα μείνω και η αντίδραση του όταν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, γιατί δυστυχώς δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την απαράδεχτη συμπεριφορά που έχει απέναντι μου.
Ευχαριστώ όσους μπήκατε στη διαδικασία να διαβάσετε τα παραπάνω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, αλλά θεωρώ ότι η επικοινωνία και η αλληλοβοήθεια είναι πολύ σημαντική για όλους μας.